Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Ananas marinovaný v rumu se skořicí a cukrem grilováním krásně zkaramelizuje a zesládne. Teplý ananas jezte jen tak nebo se zmrzlinou.

15 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks ananasu
  • 2 dl rumu
  • 1 lžička skořice
  • 1/2 lžíce třtinového cukru
Článek

Postup

01.

V hlubší misce smíchejte rum, skořici a cukr. Ananas oloupejte a nakrájejte na podélné, asi jeden centimetr silné plátky. 

02.

Ty pak přelijte rumovou směsí a nechte je v ní minimálně hodinu odležet. 

03.

Ananasové plátky ogrilujte dozlatova na grilovací pánvi nebo přímo na roštu.

Reklama

Načítám