Hlavní obsah

Ryby se můžou těšit na úžasné období, Blížencům hrozí ztráta! Co věští karty na únor pro vás?

Foto: Valua Vitaly, Shutterstock.com

Foto: Valua Vitaly, Shutterstock.com

Reklama

Nejkratší měsíc roku je tady a s ním další výklad z tarotových karet pro jednotlivá znamení horoskopu. Jaký bude právě váš únor?

Článek

Protože v lednu jsme si užili úplňky hned dva, v únoru nás bohužel mine a měsíc ve své plné síle na nebi zazáří zase až začátkem března. I bez úplňku vám ale prozradíme, jak se bude dařit právě vašemu znamení horoskopu. Co můžete v únoru čekat?

Beran (21. 3. – 20. 4.) 4 meče – 2 poháry – 7 pohárů

I když se v únoru slaví svátek svatého Valentýna, vy jste v otázkách srdce poměrně rozpolcení. Na jednu stranu toužíte po harmonickém soužití a něčem hlubším, na druhou stranu se nechcete do ničeho pouštět úplně po hlavě. Nejlepší bude ještě nějakou dobu vyčkat – toho pravého či pravou totiž poznáte. A nebudete se tak honit za iluzí, za něčím, co vlastně neexistuje – zvlášť když v tomto měsíci budete náchylní k představám a sugesci. Všechno má svůj čas a teď je lepší vyčkat, i když vás to třeba bude dočasně mrzet.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Poslední soud – Poustevník – Císařovna

Únor pro vás bude jakousi životní křižovatkou. Na chvíli se tedy zastavte a zkuste si sami v sobě ujasnit, čeho vlastně chcete dosáhnout. Až pak můžete přemýšlet, jak k tomu dojít. Nechte si poradit od někoho, komu na vás záleží: od partnera nebo partnerky, rodiny, blízkých. Víte, že to s vámi myslí dobře a pravděpodobně vidí z odstupu i to, co vy sami ne. Připravte se, že se budete možná muset i v ledasčem omezit a nechat některé věci ze života zmizet. Změna a postup si tohle někdy zkrátka žádají.

Foto: stockfour, Shutterstock.com

Býci by se měli zastavit, zamyslet se nad svým dalším směřováním a poradit se s blízkýmiFoto: stockfour, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 5 pentaklů – 4 meče – 5 pohárů

Únor pro vás nebude úplně jednoduchý – na pořadu dne je křivda. Cítíte obrovskou nespravedlnost, jako kdyby si na vás život prostě zasedl. Nedaří se vám. Po materiální stránce na tom nebudete nejlépe, navíc vás potká bolestná ztráta, po které zůstane jen smutek a trápení. Není se co divit, že člověk ve vaší situaci ztratí chuť do čehokoli a pasivně se poddá osudu. To ale nedopusťte! Svěsit hlavu dokáže každý, vy ji držte hrdě vzhůru. Jen s velkou silou a vůlí tohle období překonáte.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 7 pentaklů - 2 poháry – Spravedlnost

Váš současný romantický vztah bude v únoru procházet poměrně velkou zkouškou. Zdá se, že je mezi vámi velké porozumění a harmonie, ale bude vás stát nemalé úsilí, aby vzájemné soužití fungovalo tak, jak má. Váš protějšek vás naučí trpělivosti, což je vlastnost často opomíjená, a také důležitosti rovnováhy a tolerance. Otevřete svou mysl a nechte se jím ovlivnit – stejně tak totiž ovlivňujete i vy jeho. Společně se učíte a oba rovným dílem poznáváte nové a jiné. A to je fér. Tak vztahy fungují.

Lev (23. 7. – 22. 8.) 5 pohárů – Slunce – 3 meče

Utrpěli jste porážku, což jako hrdí Lvi velmi špatně snášíte. Když někdo rozdupe vaše naděje, máte tendence se nejdřív vztekat a pak se stáhnout a s nikým nemluvit. Tentokrát to není to správné řešení, tahle porážka ve vás bude nějakou dobu hlodat. A nepřestane, dokud ji nevyženete z hlavy. Tomu by rozhodně napomohla změna prostředí. Vyrazte třeba na výlet, který jste tak dlouho odkládali, užijte si trochu volna a relaxu – únor je poměrně nepříjemný měsíc, tak si ho pro vlastní dobro zpestřete.

Foto: DisobeyArt, Shutterstock.com

Panny si v únoru mohou dát nohy nahoru a užít si pohodu a klidFoto: DisobeyArt, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) 10 pohárů – Svět – 9 pentaklů

Jak byl pro vás leden pracovní a plný povánočních restů, tak pohodový a poklidný bude únor. Konečně máte za sebou tuny deadlinů a stresující práce – teď si to vynahraďte a hoďte si nohy nahoru. Vychutnejte si klid a harmonii jako ten nejdrahocennější nápoj, protože v únoru se vám zkrátka bude dařit a všechno pojede jako na drátkách. Navíc nebudete na své štěstí sami a užijete si ho obklopeni přáteli, rodinou, zkrátka svými drahými. Může snad být ještě něco lepšího?

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 9 holí – 3 hole – 7 mečů

Byl vám svěřen důležitý úkol, a jak velí vaše povaha vzdušné Váhy, jste kvůli tomu trochu v rozpacích. Chce se vám zmizet před světem do úkrytu a stavíte si kolem sebe ochrannou zeď. Když se však budete krčit ve svém koutku a přemýšlet, jak se z toho vykroutit, nikomu a ničemu tím nepomůžete – jen sami sebe ještě více vystresujete. Zapojte do dění někoho dalšího, kdo vám pomůže s důležitým rozhodováním – ulehčíte si a ještě se přiučíte, jak se tahle rozhodnutí dělají.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 2 meče – 3 hole – 4 hole

V únoru byste se měli věnovat sami sobě. Ponořte se do svého nitra, projednou zapomeňte na uhánějící svět kolem a na to, co po vás kdo chce, a opravdu naslouchejte vlastním potřebám. Ačkoli nejste zvyklí se zastavovat na jednom místě, tohle pro vás bude mít jen pozitivní dopad. Když si totiž utřídíte myšlenky, zvládnete svou pozici v životě upevnit a vytěžit z ní všechno, co nabízí. Třebaže se často do všeho vrháte vášnivě a po hlavě, někdy je to jedině na škodu – třeba právě teď!

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Ponořit se do sebe a věnovat se jen sám sobě... Jste-li Štír, nastává ideální chvíle to realizovatFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Páže pentaklů – 7 mečů – Vůz

Zdá se, že někdo, koho máte na starosti, se vás snaží nějak podrazit a obejít v něčem, co jste jasně zakázali. Tolik touží po vysněném „vítězství“, že si ani neuvědomuje, jak moc vás tím může zranit. Ještě je čas, abyste zasáhli a vysvětlili, že úskoky a zrady jsou k ničemu a že tudy cesta rozhodně nevede. Nejspíš za všechno může prostě nejistota a nedostatečné sebevědomí, tak se postarejte, abyste to napravili. Pokud situaci nevyřešíte předem, bude bolet obě strany.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Mág – Páže pentaklů – Mírnost

Únor pro vás bude báječný zvláště po stránce pracovní. Příležitost, na kterou dlouho čekáte, se totiž konečně objeví na obzoru. Rozhodně se do ní pusťte, ale počítejte předem s tím, že budete muset dělat kompromisy. Někdy je třeba zkrotit své plány a nápady, jakkoli jsou skvělé, abyste je prosadili. Protože nehledě na to, kolik kreativity zapojíte, druhá strana bude chtít do výsledku také mluvit. Mějte to na paměti od začátku a nebudete nepříjemně překvapení, že není všechno po vašem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Král pohárů – Luna – 10 mečů

V únoru ještě palčivěji pocítíte touhu po drahé polovičce, po někom, kdo by s vámi sdílel život. Máte pocit, že jste na všechno sami a nikdo při vás nestojí. Ovšem pozor – nevěřte každému hned na první dobrou. Jak se říká: důvěřuj, ale prověřuj. Ačkoli se nový vztah může zdát dokonalý, někde v něm cosi hlodá, zasunutý problém, který se snažíte nevidět. Konfrontujte ho, nebo dojde na nejhorší – zlomené srdce, smutek a osamění se léčí opravdu těžko, když za nimi ještě stojí zrada.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) Svět – Královna pentaklů – 3 poháry

Únor pro vás bude zkrátka úplně boží. Jestli je život jako horská dráha, vy jste právě teď na jejím vrcholku! A takové okamžiky je potřeba oslavit, protože kdy jindy si vychutnat vlastní úspěchy. Dejte volný průchod radosti a nebojte se být sami na sebe pyšní – máte k tomu důvod. Nezapomínejte také poděkovat všem, kteří při vás stáli a podpořili vás v tom, co děláte. Možná vám to přijde jako samozřejmost, ale není to tak a vaše drahá polovička si zaslouží velké díky. Uděláte radost sobě i partnerovi či partnerce.

Tak jak se k únoru postavíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám