Hlavní obsah

Jak si k sobě přivolat lásku? Svatý Valentýn přeje bláznivým nápadům, magii i tajemnu…

Foto: Sanja_85, Shutterstock.com

Foto: Sanja_85, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek všech zamilovaných přeje nejbláznivějším nápadům i nezlomné naději, že bude lépe. Vyznejte lásku tomu, kdo se vám líbí, nebo ji přivolejte. Jak? Stačí nebát se trošky magie…

Článek

Valentýn je patronem všech zamilovaných, takže se speciálně v tento den nebojte dát najevo své city, on už se postará o zbytek. Že jste spřízněnou duši zatím nepotkali? Nevadí! V tomto valentýnském článku se naučíte i to, jak si ji přivolat.

Milujte a buďte milováni

Jak přivolat lásku? Zkuste třeba poslat pár větviček po vodě či pálit myrtu, v obou případech myslete na jméno vyvoleného. Zabrat může i psaní červeným inkoustem (stačí propiska), kdy napíšete jméno vaše a vyvoleného a uzavřete do obrázku srdce. Papír můžete srolovat, zavázat červenou mašlí či nitkou nebo zakápnout voskem z červené svíčky. Uschovejte ho po dobu narůstajícího Měsíce, potom ho zahoďte, spalte nebo pošlete přímo tomu, kdo se vám líbí.

Foto: fornStudio, Shutterstock.com

Napište červeně své jméno a jméno vašeho vyvoleného. Možná, že se budou dít divy…Foto: fornStudio, Shutterstock.com

Postup rituálu vyslání lásky

A nyní jdeme opravdu trochu čarovat… Zaujměte pohodlnou pozici v tichém místě a uvolněte se. Zavřete oči. Spojte špičku malíčku a palce, představte si stříbrné světlo asi na metr kolem sebe. V mysli mějte přesvědčení, že každá vaše myšlenka se musí uskutečnit. Pomalu cítíte, že světlo vibruje a je vám to příjemné, jsou to vibrace lásky.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Zatím jste s partnerem šťastní? Buďte rádi, nebudete potřebovat rituál o pomyslném ukončení vztahuFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Kousek od vás vizualizujte postavu zády k sobě. Je to ten, k němuž chcete vyslat lásku. I tuhle postavu obklopte stříbrným světlem. Nyní si spojte ukazováčky, malíčky i palce. Prázdný prostor mezi nimi musí tvořit tvar srdce. V představě namiřte srdce na postavu. Foukněte na ně a pošlete je do jeho pole a sledujte, jak se ho dotkne a rozplyne se v něm.

V té chvíli si postavu otočte, ať jde k vám, s úsměvem, a dívejte se jeden druhému do očí. Zastaví se krok před vámi, podá vám ruce, vy je uchopíte. Cítíte, jak se vaše vibrační pole přibližují, prolínají. Poté udělejte pomyslný krok vpřed vy a vkročíte do těla druhého.

Tuhle chvíli si podržte a odříkejte: „Spojuji naše těla a mysl. Jsme jedna bytost, jdeme spolu. Kráčíme s láskou a láska jde s námi. Staň se.“ Nyní celý obraz, který jste vytvořili, prolnuté bytosti v jedno jako by zarámujte do zlatého rámu. Obraz vyšlete směrem vlevo nahoru, do vesmíru. Pomalu počítejte od deseti do jedné a vracejte se zpátky. Kdykoli potkáte (nejen) dotyčného, imaginární srdce mu pošlete.

Pomyslné ukončení vztahu

Potřebujete získat sílu na rozchod, anebo udělat tlustou čáru za předchozím vztahem? I to je možné! Ve stejné pozici jako v předchozím případě si představte vás dva a pupeční šňůru, kterou jste spojeni. Vezměte pomyslné nůžky a šňůru jimi přestřihněte. Tím ukončíte vztah. Nůžky jsou silný vizualizační nástroj, odstřihnete jimi všechno, co vás obtěžuje.

Začněte se změnou u sebe

Možná je problém tak trochu ve vás, že k vám láska nepřichází. A vy o tom ani nevíte. Co můžete změnit?

  • Zapomeňte na porážky. Srší-li z vašeho vibračního pole neustálé vysílání životního debaklu, není se čemu divit.
  • Nezabývejte se lidmi, kteří nemají rádi vás nebo vy je, narušujete si budování a uchování vibračního pole lásky. Možná vám je posílá život do cesty, abyste se k nim naučili mít správný postoj. Myšlenku nenávisti potlačte hned zpočátku.
  • Zaměřte se na rovné uvolněné držení těla a úsměv. Vaše tělo je jako anténa, přitahuje i vysílá a úsměv je nejjednodušší cesta k srdci druhých.
  • Netlačte na pilu. Někdy je druhý natolik mimo vaše energetické pole, že se spojení lásky nepodaří. Pak je lepší zapomenout a jít dál.
  • Nebuďte sobečtí. Nutíte-li ho k sobě, ač do vašeho života nepatří (je ženatý či zamilovaný do jiné osoby), budete ho načas mít, ale vrátí se vám to i s „úroky“. Odstřihněte všechno, co vás obtěžuje.

Reklama

Načítám