Hlavní obsah

Rychlý sex: kdekoliv a kdykoliv

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Teď a tady!Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Sex bez přípravy, který přijde náhle a nečekaně. Zažila jste ho? Spalující touha se pomilovat - teď a tady! Rychlovka v lese, u auta, ve výtahu a dalších netradičních místech je takové malé darebáctví. Ale krásné! Nechcete si taky zalumpačit?

Článek

Někdy toužíme po krásném romantickém milování od soumraku do úsvitu, kdy si chceme vychutnat každý okamžik, cítit jemnost dotyků a něhu. Ale chtíči a nespoutané vášni se podléhá stejně snadno jako posteli s nebesy obsypané plátky růží. Naléhavost v jednání a zvířecí instinkty přetvářejí rychlý sex v něco kouzelného, divokého a dravého. Zkrátka chvilka, pro kterou se vyplatí žít.

Podstata spontánního sexu

Některé dvojice se milují stále stejně. Pro mnohé styk představuje rituál, který má svůj postup, scénář. Kontrolování tempa a techniky milování vede ke křečovitosti, chorobná posedlost dokonalým sexem přehlíží uvolněnost a svobodu, v jejíž moci je zvýšit požitek z pohlavního styku. Přitom nové zážitky mohou zažehnout již vyhaslou jiskru, obnovit něco dávno zapomenuté, což se s konvencemi a předvídatelnými postupy nepodaří. Ten, kdo spontánní sex zavrhuje, neodhalil jeho pravou podstatu, a nejspíš nezažívá dlouhé minuty mazlení a příprav. K tomu, aby mohla být rychlovka výbušninou vášně, potřebuje mít základy v důvěře a standardu. Jing a Jang. Bez kapky stereotypu nemůže být obměna, první tvoří část druhého a naopak. Rychlý sex se každopádně neprovozuje proto, aby se něco nahrazovalo, ale vylepšilo.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

I stereotyp je k něčemu dobrýFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Nic není naplánované, nic není domluvené. Spontánní sex je spojován se zakázanou činností a nebezpečím odhalení. To, co ho činí zajímavým, je riziko a zhýralost. Rozhodně si nachází své obdivovatele. Ženy, které ho považují za sex té nejlepší úrovně, rády podléhají okamžiku a partnerově výbušnému chování. Při rychlovce mohou i častěji dosahovat orgasmu. Milovanému člověku se po sexuální stránce nádherně podrobuje. Polohy se volí jiné než při milování v posteli. Rozmanitá místa a styl si žádají neobvyklé kreace.

Svršky v hlavní roli

Milenci jsou částečně oblečeni. Jednak nemuseli mít čas ani chuť se oblečením zabývat, nebo se jen pro druhého mírně poodhalili. Nejeden muž zahoří touhou nadzvednout své milence sukni, když ji vidí v předklonu uklízet. Spodní prádlo a svršky při rychlovkách hrají významnou úlohu. Umocňují ledabylost a bohémství a nesou s sebou rozdíly v pocitech a stylu oproti klasickému milování v posteli. Už jen pohled na vykukující podprsenku nebo podvazek dokáže muže pořádně nažhavit. Ženy kolikrát považují za sexy kontrast partnerova nahého těla a nějakého kousku oblečení, které má na sobě. Odhalený zadeček a tílko, když jsou naopak džínsy, není zase košile…

Čas i místo předem neznámé. Spontánní sex mimo ložnici a postel se dá provozovat na kuchyňském stole, v koupelně na návštěvě u přátel, v lese na odlehlém místě, ve výtahu, na terase domku, v altánku na zahradě. Prakticky kdekoliv a kdykoliv. Nemá cenu odolávat. Jestliže máte na milování chuť, překontrolujte, zda vám vaše oblečení styk usnadní. Partnerovi pomozte s knoflíčky, však on už se postará o zbytek. Nesvlékejte se úplně.

Tip pro vás: Nevšímejte si jeho košile, jen mu rozepněte zip u kalhot a vyndejte penis. Nic víc, nic míň. Džínsy mu nestahujte až ke kolenům, nejsou důležité. Váš styk bude velmi intimní a diskrétní. Není větší motivace než syrová naléhavost.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedJe libo rychlovku v limuzíně?Značka: Rychle!

Žádné přípravy a plány! Jen si občas můžete „zapomenout“ vzít kalhotky nebo podprsenku. Okolnosti a nálada ukáže, zda tento váš krok sklidí své ovoce, když by vás přepadla neovladatelná chuť se pomilovat. Pokud vás spíš povzbuzuje nově koupené prádlo, oblečte si ho před odchodem na návštěvu nebo výletem na zámek. A nechte věcem volný průběh. Leckdo by mohl namítnout, že předehra a příprava na styk je velmi důležitá, aby se pohlavní orgány ženy mohly připravit na průnik penisu. To je pravda. Ale rychlovka se vymyká všem pravidlům. Některých ženám jen při myšlence na spontánní sex rychle zvlhne pochva. Jsou tak schopny se pomilovat okamžitě a vzrušuje je už jen představa silného emocionálního zážitku.

Tip pro vás: Rychlovka se stává extra vzrušující záležitostí, když si partneři domluví nějaké znamení, jímž jeden druhému naznačí, že touží po sexu uprostřed společenské události. Proč si nevychutnat neodkladnou vášeň po odvedení milence za zavřené dveře během právě probíhajícího večírku? Vaše tajemství posílí společné intimní vazby.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedRychle a bez přípravySouložil jsem ve spíži

Spontánní sex vás vrátí do mládí, kdy jste hledali trochu soukromí před rodiči nebo spolubydlícími na koleji. Každá příležitost se musela využít. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš, praví moudré přísloví. Své o tom ví i čtyřiatřicetiletý podnikatel Štěpán. „Bára mě svým lačným pohledem dostala do prvních dveří, které nahmatala - do spíže. Stáhla si tričko a začala mě líbat. Ta chvíle mě maximálně vzrušila. Vnikal jsem se do ní jako smyslů zbavený. Nádherný pocit ještě umocňoval fakt, že hned vedle spíže byla kuchyň. Jakmile se po chodbě šinuly kroky, nevěděli jsme, jestli si jde někdo pro pití, nebo nás načapat při souloži v obležení chlebíčků. Kamarád totiž slavil kulatiny a veškeré občerstvení měl schované právě ve špajzce. Na nečekaný zážitek nikdy nezapomenu,“ zasněně vypráví o své rychlovce okouzlený Štěpán. Aby ne. V budoucnu se mnozí ve svých představách k tak úžasnému sexu vrací. Stává se pro ně nepostradatelnou složkou vlastních fantazijních příběhů.

Přírodní afrodiziakum

Milování bez přípravy moc nepočítá s hygienou. Ani jeden z partnerů nebude čerstvě vysprchovaný, což však vůbec nevadí. To je další zvláštnost rychlovky. Živočišný sex za doprovodu tělesných pachů, které se umytím odstraňují. Muže ale láká přirozené pižmo milenky, jeho vábící účinek je pověstný - zvyšuje partnerovu touhu. Takže na co ještě čekáte?

Reklama

Načítám