Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Rybí filé je snadno dostupné a můžete ho upravit na mnoho způsobů. Zkuste salát se zeleninou a podávejte ho teplý nebo i studený.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 250 g rybího filé
    4
  • 1 ks cibule
  • 1 ks červené papriky
  • 2 ks rajčat
  • 50 g pórku
  • 100 g čerstvých hub
  • 4 lžíce kečupu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 trochu soli
  • 1/4 lžičky čerstvě mletého pepře
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Rybí filé nakrájejte na kostky, osolte a opepřete. Na oleji zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte rybí maso a orestujte ho. Přidejte pokrájenou papriku a houby, zalijte kečupem a poduste. Po chvilce přidejte i na kolečka nakrájený pórek a pokrájená oloupaná rajčata a vše poduste doměkka. Výslednou chuť můžete ještě upravit trochou cukru.

Načítám