Hlavní obsah

Sex na záchodě. Ale kterém? Jaké dveře rozrazíte, když to na vás přijde?

Foto: Profimedia

Zkoušeli jste sex na neobvyklých místech? Mnoho lidí mezi ně počítá i záchod...Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste se někdy milovali na schodech, ve výtahu nebo na kapotě auta? Tak to jste jistě řešili, jestli vás nikdo nevidí. Čím se ale budete zabývat, pokud na vás choutky přijdou před toaletami?

Článek

Když do vyhledávače zadáte termín „sex na záchodě“, dočkáte se mnoha zpětných vazeb a odkazů na chlípná videa. Je to totiž cosi „zakázaného“ a živočišného. Něco, co pravděpodobně zkusil téměř každý bez ohledu na věk nebo postavení.

Šokovaní diplomaté, kteří přistihli při milování na toaletě pár německých úředníků během letošního únorového summitu NATO v Bruselu, by mohli vyprávět. Zamyslel se ale někdo nad tím, jaký záchod se v případě potřeby „použije“? Dámský, nebo pánský? Tak tohle je otázka, kterou mnozí řeší až na místě. A věřte, že vesměs jsou jedny toalety oblíbenější… Které? Takhle to vidí čtenáři!

Rozhodnout se musíte!

„I když jsem nikdy neměl partnerku, která by byla ochotná milovat se se mnou na toaletě, představit si to dokážu,“ přemýšlí dvaatřicetiletý Martin s tím, že on by nejspíš místo ani tak neřešil, ale chápe, že ženy to asi vidí jinak. „Osobně bych využil dámský záchod, protože si myslím, že milenka by se tam asi cítila lépe. Je to prostředí, které zná, a určitě by si myslela, že ji tam nebude očumovat nějaký cizí chlápek u mušle,“ směje se Martin. Jeho kamarád Luboš má podobný názor.

Foto: Profimedia

Dámské toalety přece jen skýtají jisté soukromíFoto: Profimedia

Své k svému?

„Já už sex na záchodě zažil,“ říká Luboš s tím, že s partnerkou měli štěstí. „Nikdo nás nenačapal. Hotel byl poloprázdný. A na kterém záchodě jsme byli? Na dámském. Přítelkyně mě tam zatáhla tak nějak automaticky a já se ani nebránil. Jednak jsem v tu chvíli neměl čas nad typem WC nějak přemýšlet a taky mi to přišlo vzrušující. Vždyť kdy se chlap dostane na dámskou toaletu, že?“ směje se Luboš, který razí heslo: „Pohodlí milenky především. Pokud ona chce být mezi ‚svými‘, aby se cítila dobře, mělo by jí být vyhověno.“ Nejspíš svatá pravda…

Zákon WC sexu? Nebuď labuť

„Není tam větší pořádek, není to tam lepší. Ale protože holky tam chodí odjakživa, je to pro ně rozhodně lepší a přirozenější, na vás ani tak nezáleží,“ polemizuje nad dámskými toaletami čtyřiatřicetiletý Jirka. On sám by tak volil dveře s panenkou a sukní. Bez přemýšlení.

Foto: Profimedia

Na pánských záchodech se prý zase taková akce setká s větším pochopením ostatníchFoto: Profimedia

Tak trochu splynout s prostředím…

„Na záchodech jsem měla sex dvakrát v životě. Jednou na střední škole, podruhé s bývalým manželem někdy před čtyřmi lety,“ vypráví osmatřicetiletá Gábina a přidává porovnání.

„Měla jsem možnost být na dámském i na pánském. Za sebe můžu říct, že na dámském to pro mě bylo víc uvolněné. Neřešíte, jestli nějaká jiná žena náhodou uvidí vaše ňadro nebo holý zadek. Prostě si říkáte, že je to jedno,“ směje se a přidává další poznatek.

„Nutně ale musím říct, že pánské záchodky nezavrhuji, a to z jednoho prostého důvodu. Pokud muž vidí muže, který se miluje s jinou ženou, nedělá z toho vědu, vykoná svoji potřebu, odchází a obdivně zvedá palec nahoru,“ dodává Gábina, jejíž pohled na „politiku záchodového sexu“ sdílí i sedmadvacetiletý Lukáš.

Mušle na mušli. I to se dá!

„Holku bych si přivedl zásadně na náš, tedy pánský záchod. Vím určitě, že tam by nikdo nehysterčil a neumravňoval. Navíc by mi zážitek všichni záviděli, takže bych se dobře cítil dvojnásobně,“ krčí rameny Lukáš, podle kterého je šmajchlování v místech, kde se vykonává jedna ze základních lidských potřeb, zkušeností, jež by měl každý zkusit aspoň jednou v životě.

Půjdete do toho? A který záchod zvolíte? Hlasujte v anketě!

Reklama

Načítám