Hlavní obsah

Sex v přímém přenosu: Už se dá pořídit i vibrátor s kamerou!

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký novinář a spisovatel Mark Twain kdysi řekl, že člověk je jediný tvor mezi živočichy, který se umí červenat, a je též jediný, který k tomu má mnoho důvodů. Asi tím nemyslel, že lidé vymyslí erotickou pomůcku se zabudovanou kamerou. A přesto už jedna existuje!

Článek

Designéři a výrobci erotických pomůcek si evidentně stále myslí, že lidé ve svých postelích trpí nehoráznou nudou. Jak jinak si vysvětlit, že v roce 2016 přišel na trh malý vibrátor na baterky, který vzhledem připomíná lilek?

A co si myslet o takové Boom Dito Beta – inteligentní hračce, u níž po obrazovce mobilního telefonu prstem nakreslíte vlastní křivku frekvence motoru, kterou vibrátor kopíruje? Ani tohle evidentně nestačilo. Teď je tu něco, co zase posouvá dosavadní hranice.

Už žádná tajemství!

Pokud náhodou máte nazbyt téměř čtyři tisíce korun, můžete sobě i svému partnerovi poskytnout nevšední zážitek v podobě erotické pomůcky se zabudovanou kamerou. Její jméno je Svakom Siime, přičemž Svakom je luxusní mezinárodní značka erotických pomůcek navržená ve Spojených státech amerických. Co umí?

Jedná se o sondu s vnitřní kamerou, s níž můžete pořizovat snímky nebo nahrávat videa pomocí aplikace. Vibrátor zároveň pulzuje a vibruje v pěti módech, přičemž se dá nastavit inteligentní režim fungování, který to celé vezme od úplného začátku.

Hm, zajímavé!

Škádlí pomalu, pozvolna, pak přidává na intenzitě a snaží se přivést svoji majitelku k orgasmu. A právě to její partner může vidět, jakmile se vibrátor napojí k počítači přes USB kabel – a žena svoji reality show třeba i nahraje a uloží. Opravdu něco takového znamená přínos pro erotiku, sexualitu či snad pouhé poznávání? Muži se dělí na dva tábory.

„Kamera? Sonda? Ježíš! Tak to mě fakt nezajímá. Proč bych se milence měl dívat do pochvy, když je v ní pořád to samé – prostor pro penis? Jako proti vibrátorům nic nemám, ale tohle je na mně trochu příliš. Žena by si měla zachovat určitá tajemství,“ krčí rameny devětatřicetiletý Tomáš, jehož o dva roky mladší kamarád Patrik má podobný názor.

Foto: Svakom Siime

Vibrátor Svakom Siime se od svých předchůdců liší tím, že má zabudovanou kameruFoto: Svakom Siime

Já jsem ten v bílém!

„Pochva je fascinující, stejně jako ženská prsa. Rádi obojí prozkoumáváme a dráždíme, někteří z nás se snaží pochopit i anatomickou stránku věci, ale myslím, že zvědavost se ukojí hned po prvním hloubkovém pokusu. Není třeba dělat z komára velblouda a pořizovat si kvůli tomu drahé krámy. Trochu zbytečnost,“ krčí rameny Patrik, s nímž nesouhlasí hlavně všichni vyznavači „zdravotních záležitostí“.

„Miluji všechno to bádání okolo ženského klína. S partnerkou si rádi hrajeme na vyšetření, používám při tom různé nástroje a nahlížím dovnitř. Pokud je na trhu vibrátor, který mi umožní podívat se ještě dál a hlouběji, a vidět další tajemství, určitě ho chci,“ rozplývá se dvaačtyřicetiletý Kamil. Tak někomu se to prostě líbí víc než oslovování „taťko“...

Oboustranný souhlas – vždy na prvním místě

„Hrou na doktory obvykle začínáme sexuální život. V dospělosti mívá tato záliba rafinovanější podoby. Označujeme ji jako clinic sex. Jedná se o sexuální praktiky, při nichž se využívají různé zdravotnické pomůcky, gynekologická zrcadla, stetoskopy, cévky a podobně. Bývají to takové ty hry na sestřičky a pacienty nebo na lékaře a pacientku,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. Ale někdy to tak nemusí být. Roli hraje i pouhá zvědavost nebo zpestření v rámci dlouhodobých vztahů. A na to výrobce vibrátoru s kamerou spoléhá.

„Já jsem pro,“ souhlasí devětadvacetiletý Aleš, další z oslovených. „Zasunout, připojit k počítači a sledovat, co se děje uvnitř ženského těla? Lepší než film, lepší než cokoli! Věřím, že si tahle sranda najde mnoho fanoušků,“ přemítá a patří tak k těm, kdo se zajímají mimo jiné i o reakce pochvy během stimulace. Možná by mluvil jinak, kdyby se role obrátily! V každém případě, pokud v sexu experimentujete, vždy dbejte na tato pravidla.

A co si o erotické pomůcce s kamerou myslíte vy? Využili byste ji?

Související témata:

Načítám