Hlavní obsah

Erotické hračky v růžové: Je mezi nimi i vibrátor, který si sami vyrobíte!

Foto: Thinkstock

Proč by nemohla být růžová barva dost sexy? Budete se možná divit, jak funguje!Foto: Thinkstock

Reklama

Jen růžová to může být? A vlastně, proč ne? K erotickým pomůckám se hodí, protože je něžná, vyjadřuje romantiku a láskyplnost. Spojte si ji se dnem lásky a vykouzlete úsměv na tváři milované osoby!

Článek

Internetová encyklopedie říká, že podle průzkumů v Evropě a Spojených státech je růžová barva nejčastěji spojována s citlivostí, sladkostí, dětstvím, něžností, ženským elementem a romantikou.

Působí-li vedle fialové nebo černé, je synonymem pro svádění, flirt a erotiku. Prostě ideální barva pro den svatého Valentýna. Nechte spát všechny ty přeslazené plyšáky, polštáře se srdíčky nebo bonboniéry! Letos vsaďte na pikantnost a po růžové se poohlédněte v erotickém obchodě!

1. Koulelo se, koulelo…

Venušiny kuličky Desi Love Balls od nizozemské společnosti Feelz Toys, která propaguje chytré nápady, mají příjemně romantický vzhled. Ten potěší nejenom ty, kdo potřebují procvičovat svaly pánevního dna. Jsou měkké, neporézní (to zaručuje čistý silikon) a bezpečné. „Zakončovací očko“ zajistí snadné vyjímání. Jejich jedinou nevýhodou je neslučitelnost s lubrikanty na silikonové bázi, ale to je jen banální překážka. A cena? Zhruba 339 korun.

Foto: archiv

Nizozemci vymysleli opravdu ženský design...Foto: archiv

2. Roztančené dildo

Kdo říká, že „obyčejné“ dildo je příliš prosté na to, aby při milování zabodovalo? Mr. Pink od Fun Factory není žádné béčko, a to i když mu vládne něžná růžová! Měří téměř dvacet centimetrů, široké je (v některých místech) tři a půl centimetru, vyniká moderním vzhledem a může se pochlubit tím, že tvary mu určil Karim Rashid. Jedná se o amerického návrháře egyptského původu, ze kterého kreativita vyloženě sálá. (Časopis Time ho dokonce označil za nejslavnějšího průmyslového designéra Ameriky.)

Jistě, připlatíte si, ale tak hrozné to není. Doporučená cena 1290 korun kapsu nezruinuje, a přece jen… Čistý silikon odpuzující vodu a naprosto famózní křivky nejsou zadarmo.

Foto: Archiv

Karim Rashid se zjevně baví designem kdečehoFoto: Archiv

3. Přizpůsobivá hračka nejen na cesty

Doby, kdy vibrátory postrádaly kreativitu, jsou dávno pryč. Dnes platí, že neotřelé designy, špičkové materiály, a hlavně nevšední nápady řídí svět. Tato myšlenka stála i u zrodu malého a roztomilého vibrátoru o délce necelých jedenácti centimetrů. Stvořila ho kalifornská společnost Key by Jopen a dala mu jméno Io. Nutno podotknout, že její návrháři nepostrádají důvtip.

Na tělo vibrátoru se mohou navléknout dva návleky, které jsou nepostradatelnou součástí balení. První z nich je něžný a hladký, ale ten druhý nabízí přímo ďábelské potěšení. S výstupky to snad ani jinak nejde! Cena nepřesahující tisíc korun se možná může zdát na „kabelkový kousek“ přemrštěná, ale na druhé straně: Io se vejde naprosto všude…

Foto: Archiv

Jedenáct centimetrů? Do kabelky se to vejde bez problémů! :-)Foto: Archiv

4. Hračka à la udělej si sám!

Jestli se vám růžová líbí, ale říkáte si, že všeho moc škodí, zpestřete ji svěží zelenou, sluníčkovou žlutou nebo nebeskou modrou. Třeba v rámci předehry! Ne, to není vtip! Dnes už si veselou erotickou pomůcku můžete, aspoň částečně, vyrobit sami.

Důkazem je šikovný vibrátor Kit Green & Pink od společnosti MyToy. Dva barevné silikony dle vlastního výběru a dva bílé aktivátory dají průchod vaší fantazii. Prostě tvarujte, upravujte, a následně použijte k rozkoši. Díky této netradiční možnosti vibrátoru odpustíte i to, že funguje pouze na baterie a nelze u něj zvyšovat intenzitu vibrací. Patří mezi základní modely, ale zase je s ním sranda! A kolik stojí? Připravte si asi šest stokorun.

Foto: Archiv

Měli jste obstojnou známku z výtvarné výchovy? Že ne? Tady se můžete pokusit lecos dohnat! :-)Foto: Archiv

A co vy? Jste taky tak trochu pink?

Reklama

Načítám