Hlavní obsah

Sex ve slavných ložnicích: Jak to má ráda Angelina Jolie?

Foto: isifa

Nakouknout do slavné ložnice touží skoro každý. S námi se vám to povede!Foto: isifa

Reklama

I slavní jsou jen lidé! Mají svá přání, tužby i potřeby. Tak třeba Eva Longoria miluje svazování, Angelina Jolie experimentování a Britney Spears? Ta má pro hrátky celý fantasy pokoj!

Článek

Je zajímavé, že když se zprávy o sexuálních skandálech celebrit dostanou na veřejnost, každá hvězda reaguje odlišně. Zatímco někteří popírají, jiní si libují v publicitě. Faktem ale zůstává, že šťavnaté detaily ze soukromí hollywoodských stars jdou na dračku. Zde jsou některé z nich!

Eva se ráda váže

„Zoufalou manželku“ Evu Longoriu a její drobnou postavu by málokdo spojoval s BDSM fantaziemi, ale… V rámci průzkumu deníku The Sun s názvem „Nejlepší sex vůbec“ se Eva přiznala, že má ke svazování hedvábnými šátky velmi blízko. „Nejsem proti tomu, aby byl partner spoutaný. Mám ráda muže, kteří se nebojí být submisivní,“ nechala se slyšet herečka, jež se určitě v dominanci střídá. Však podle odborníků ženy snívají i o agresivních milovnících. (Samozřejmě, že nikdo nikomu nesmí fyzicky ublížit.)

Foto: isifa

Foto: isifa

Ostrá Lara Croft

Angelina Jolie veřejně přiznala, že je bisexuální, pohotově hovoří o sexu v těhotenství, drsnějších praktikách a hrách s krví, kterých se účastnila jako -náctiletá. Za svoji sexuální touhu se nestydí.

Traduje se, že do sídla v jižní Francii investovala 40 000 dolarů – tedy zhruba 760 000 korun –, když si nechala vybudovat zvukotěsnou místnost s velkou postelí, sexuální houpačkou, třmeny a dalšími hračkami. Její partner Brad Pitt musí být v sedmém nebi! A jak že tihle dva svoji nepřítomnost před dětmi omlouvají? „Říkáme dětem, že máma a táta se odchází políbit,“ řekl Brad pro deník USA Today! Dobrý nápad!

Foto: isifa

Foto: isifa

Bi Lady Marmalade

Christina Aquilera se kdysi pro britský časopis ZOO (nenechte se zmýlit názvem) nechala slyšet, že miluje experimentování se svojí sexualitou, i co se dívek týče, protože prý nebude schovávat tuhle stránku osobnosti. „Někdy mne přitahují ženy. Oceňuji jejich krásu,“ řekla s tím, že její bývalí i současní milenci o tom vědí svoje. V případě Christiny určitě není třeba pochybovat o sexuálním labužnictví. Jistě to u ní doma probíhá v duchu hrátek ve vířivce, šampaňského a trojky. A ta je vždycky víc než dvojka… Holt žádná troškařka, ta Lady Marmalade.

Foto: isifa

Foto: isifa

Jak to ráda Britney?

Ani popová princeznička Britney Spears není pozadu. Podle amerického magazínu Star je součástí jejího sladkého domova takzvaný „fantasy pokoj“. Co je na něm zajímavého? Biče, pouta, plácačky a sexy kostýmy. Co je tedy špatně, že Britney všichni muži opouštějí? Asi je nechce pustit ke kormidlu…

Foto: isifa

Foto: isifa

Eddie zlobí

Seznam celebrit, které navštěvují prostitutky, je dlouhý. Za všechny jmenujme choutky herce Eddieho Murphyho, kterého v západním Hollywoodu zastavila policie hned poté, co do svého auta naložil „veřejnou pracovnici“ Atisone „Shalomar" Seiuli. Nebo pracovníka? Jednalo se o transsexuála, který u výslechu přiznal, že od Eddieho dostal 200 dolarů za to, aby mu prodal kousek svého prádla. Na co asi?

Foto: isifa

Foto: isifa

Kdo má slabost pro nohy?

Herec Jack Black známý z filmu Škola rocku je fetišista. „Musejí být čisté. Nejsem blázen do pachů, ale jsem trochu ujetý na nohy. Líbí se mi hlavně paty. A dřeváky nebo sandály. Bosé nohy jsou ale stejně nejlepší,“ doznal se pro časopis Playboy. Nikdo ti to nebere, Jacku!

Foto: isifa

Foto: isifa

A co v posteli milujete vy?

Reklama

Načítám