Hlavní obsah

Sexuální hra pro průkopnice: Vyzkoušejte anální milování obráceně!

Foto: Profimedia

Zkusíte něco nového?Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když člověk objevil, že může pro erotickou slast využívat i méně klasické otvory lidského těla, zaradoval se. Zase něco, co se dá zkoumat! Jestli i vy patříte k odvážným, nechte ho, ať na vás vyšpulí…

Článek

„Anální sex sice není tak rozšířen jako orální, ale rozhodně se nejedná o ojedinělou sexuální praktiku. V české populaci s ním má zkušenost přibližně 15 procent obyvatel,“ uvádí sexuolog Zlatko Pastor. Ale má to háček.

Zadek muže kvůli homosexuálním předsudkům obvykle patří mezi tabuizované zóny, což je škoda, protože anální oblast je stejně jako například žaludek nebo střeva jednou z nejcitlivějších partií lidského těla. Za tímhle si stojí americká sexuální antropoložka a návrhářka šperků Betony Vernon, která hrátky s „růžovým poupátkem“ vřele doporučuje ve své Budoárové bibli.

Tak co, troufnete si? Zařadíte se mezi průkopnice a dáte mu najevo, že existují ještě neprobádané aktivity, které si možná zamiluje? To nezjistí, dokud nezkusí… A vy taky ne.

Nápad pro odvážné holky

„Následující návod k análním hrátkám je formulovaný z pohledu poskytovatele rozkoší. Jestliže vás vaše erotické touhy vedou spíše k roli jejich příjemce, berte tyto instrukce jako rukověť, jejíž pomocí můžete navigovat svého partnera,“ radí antropoložka s tím, že i pokud o partnerovi víte, že se za normálních okolností anální stimulaci nebrání, musíte si vyžádat souhlas. Každopádně si všímejte řeči jeho (jistě dokonale vymydleného) těla, které vypovídá o pocitech.

Foto: Profimedia

Anální sex je celkem běžná praktikaFoto: Profimedia

„Naneste lubrikant a pomalu, beze spěchu, anální otvor navnaďujte a povzbuzujte k větší vnímavosti, a to pomocí konečků prstů, jazyku nebo rtů. Tyto rozkoše jsou zároveň i nutným přípravným opatřením v případě, že hodláte partnerův anální otvor penetrovat,“ popisuje Betony Vernon. Ale žádné předbíhání!

Jak a čím promazávat?

Až se milenec oprostí od všech polopravd, které ho doteď omezovaly, uvolní se, a dokonce i vzruší, jeho anální otvor se zduří, čímž poznáte, že si vedete skvěle. Mimochodem, to je čas, kdy se můžete pokusit proniknout dovnitř. S množstvím lubrikantu na rukou.

Je vhodné promazávat i vnitřně a obstarat si lubrikační stříkačku z erotického obchodu. V nouzi postačí i obyčejná lékařská, která se oddělí od jehly. Aplikace probíhá tak, že partner zadrží dech a při výdechu se mu vsune špička stříkačky do konečníku. A teď už můžete (skoro) všechno…

Potíže? Dýchání je vyřeší!

Výše zmíněná odbornice dodává, že pokud se váš partner s tímto typem laskání seznamuje poprvé, opět ho vyzvěte k hlubokému nádechu, a až bude vydechovat, konečkem prostředníčku (nejvhodnější prst ze všech) mírně zatlačte na střed jeho análního otvoru a pronikněte do něj. Až budete uvnitř, „nořte“ prst maximálně po svůj první kloub. Muž to nejdřív musí „vydýchat“, pak stisk jeho svěrače povolí. A to je signál pro pokračování.

Foto: Profimedia

Myslí si o vás partner, že jste konzervativní? Dnes možná změní názor!Foto: Profimedia

Koncert prstů na malém jevišti

Jemně masírujte vnitřní stěny análního kanálu, prstem opisujte kroužky, a pokud řeč partnerova těla napoví, že je vše v pořádku, pokuste se proniknout hlouběji. „V každém případě musíte milenci umožnit, aby vás vedl, ať už fyzickými gesty nebo verbálně,“ upozorňuje odbornice a připomíná průběžnou lubrikaci (opět stříkačka). A hlavně se nenechte zmást povadlým penisem!

„Penis muže se nutně nemusí při anální penetraci ztopořit, což ovšem neznamená, že je málo vzrušený,“ dodává Betony Vernon. Tak co, prsty vám „prošly“? Možná je čas na anální dildo a klasickou penetraci. Nebo na zaměřování zázračného bodu P, tedy mužské prostaty. Leží za přední stranou konečníku asi sedm centimetrů hluboko. Tak hledejte…

Foto: Archiv firem

Vzrušte sebe i jeho ještě než půjdete do akce. Zde máte malou inspiraci!Foto: Archiv firem

A jaký postoj k anální penetraci muže máte vy? Přijde vám jako fajn nevšední praktika, nebo se vám jen při pomyšlení na ni zvedá žaludek?

Reklama

Související témata:

Načítám