Hlavní obsah

Sexy prádlo: Tohle ženám sluší

Foto: LeChaton.cz

Podprsenka musí perfektně sedětFoto: LeChaton.cz

Reklama

Málokterá z nás má ideální křivky, stále řešíme svěšená prsa, rýsující se bříško pod šaty... Ale pevná prsa, štíhlý pas, ploché bříško a plný kulatý zadeček přitom můžeme mít během chvilky všechny. Jak na to? Stačí si vybrat prádlo, které podporuje, tvaruje, proměňuje i vzrušuje. Poradíme vám, co je zrovna trendy!

Článek

Znáte 5P úspěšného českého výrobce prádla Triola? Perfektní podprsenka prsa pěkně podrží. Takže...

... základem úspěchu je volba správné velikosti podprsenky. Proto se před každým nákupem nového prádla přeměřte a nespoléhejte na to, že se prsa nemění. Pokud vám totiž kolísá váha, obvykle se mění i velikost poprsí. A nejen to. Na měnící se velikost může mít vliv i obyčejná menstruace. Obvykle platí, že čím větší prsa, tím širší ramínka. Pozor tedy na zařezávající se modely, které mohou trvale poškodit kůži tak, že se na ní vytvoří pigmentové mapy nebo dokonce jizvy.

Na foto zleva: Dolce a Gabbana, Triumph

Na foto: Timo

Ve zkušební kabince vyzkoušejte nový model podprsenky v akci. Předklonit, zaklonit, sednout, vytáhnout se. I při těchto úkonech by měl střih dobře sedět. Věčné upravování podprsenky přes svetr a její popotahování dolů není příliš sexy. O prádle byste v podstatě neměla vědět. Mnoho žen s velkým poprsím se snaží vměstnat do menších velikostí, ve snaze opticky zmenšit svoji velikost. Opak je pravdou. Uf. Než tuto drastickou variantu, raději hledejte jiný tvar. Zmenšující podprsenky.

Stejně je to s kalhotkami. Zařezávající se tanga nebo jasné a viditelné obrysy pod oblečením pracují proti vám. Infantilní vzory a potisky přenechte mladší generaci, základní výbava vašeho prádla by neměla postrádat černou, bílou a tělovou variantu. Vše ostatní je navíc. Důležitým modelem jsou bezešvé kalhotky, které jsou téměř neviditelné a extrémně příjemné na nošení. Pro ty, které touží po sexy našpuleném pozadí, připravila značka Triumph vychytávku v podobě trvale vycpaných kalhotek. Takže push-up podprsenka, push-up kalhotky. Tento model vyzkoušejte pod pouzdrové šaty nebo pencil sukni s rozparkem. Nedotýkati se! Nedopusťte, aby vás rozverný kolega plácal po zadku. Potom bude vaše tajemství nemilosrdně vyzrazeno.

Na foto zleva: Timo, Le Chaton, Lise Charmel

Na foto zleva:Triola, Marks and Spencer, Le Chaton

Barvy a vzory. Co je in a out?

Černá je základ, nude (tělová) neviditelná, bílá andělsky nevinná. Květinové vzory vypusťte. Kostku a puntík fashion trendy akceptují, nejvíc in je krajka. Nejen na spodním prádle, ale i na samotném oblečení. Červenou dostanete muže do varu, šmolkově modrá podtrhne vaši individualitu. Pokud chcete vzbudit rozruch, nasaďte punčochy se zadním švem, podvazky a dokonalou podprsenku. To na muže, tedy aktivní muže, zabere vždycky. Fresh. Jako fresh džus.

Buďte trendy!

Lady styl 50. let se vrátil do hry, dokonalé střihy a materiály vyžadují dokonalé prádlo. Korzety, košilky, kombiné se staly nejen součástí outfitů, ale jsou i skrytými důležitými pomocníky. Vysoké kalhotky stáhnou bříško, zaoblí boky a zeštíhlí pas. Kombiné s krajkovým lemem můžete využít jako součást módní (přede)hry. Retro špičaté podprsenky korzetového střihu jsou francouzsky šik!

Vzrušuje vašeho partnera sexy prádlo, nebo mu je to úplně jedno? Napište mi do diskuse.

Reklama

Související témata:

Načítám