Hlavní obsah

Sexy ženská povolání aneb Co muže nejvíc vzrušuje?

Foto: thinkstock

Barmanka či číšnice? Pro muže sexy holky, které stojí za toFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasič, pilot nebo úspěšný lékař? To jsou sexy mužská povolání. Ale co ženy? Jaká dámská zaměstnání připadají mužům rajcovní a proč? Zeptali jsme se na to přímo pánů!

Článek

I muži mají své sny! Jen se jim nezdá o svalnatých hasičích, ale i v jejich představách jsou některá ženská povolání prostě velmi vzrušující.

Zdravotní sestřička

Vypadá to jako klišé, ale ne nadarmo patří kostým zdravotní sestřičky k základnímu sortimentu sexshopů. Dívky ve sněhobílém úboru s něžným čepečkem na hlavě, a hlavně s pečovatelskými schopnostmi muže vzrušují.

„Krásná, mladá opatrovnice, jejímž životním posláním je pečovat o vaše fyzické i duševní zdraví? Žena, která dokonale zná lidské tělo a o chlapa se prostě umí postarat po všech stránkách? Co víc si přát,“ směje se třicetiletý Filip, který svůj sen povýšil na realitu a se zdravotní sestřičkou žije.

Učitelka

Tato profese má zasloužené druhé místo. Ale zapomeňte na staré, protivné učitelky s tlustými dioptriemi a neforemnými plisovanými sukněmi z dob vašeho dětství. Představte si mladou ženu v upnutém kostýmku, na očích moderní brýle a v ruce ukazovátko. Je přísná, ale spravedlivá! A když budete zlobit, pěkně si to odskáčete!

„V prváku na gymplu jsem měl na angličtinu velmi krásnou asi třicetiletou profesorku, o které se mi zdálo hodně nemravných snů. A od té doby se to se mnou táhne, prostě si občas představuji, jak mě taková krasavice jako úplného zajdu zasvěcuje nejen do tajů toho, co obsahují školní osnovy,“ popisuje dvaatřicetiletý Jaroslav.

Foto: thinkstock

Mladá a krásná učitelka také není k zahození, obzvlášť, když je ochotna zabrousit i mimo školní osnovyFoto: thinkstock

Servírka

Jsou ochotné, milé, usměvavé, jídlo a pití nosí až pod nos. Nevadí jim být v hospodě dlouho do noci, tolerantní jsou i v případě, že to pánové trochu přeženou s alkoholem. Servírky a číšnice mají všechno tohle v popisu práce. I tak je to sexy!

„Když zrovna nenarazíte na nějakou protivu, tak jsou to milé holky. Můžete s nimi zažertovat, ony kolem vás skáčou, a když mají takové ty roztomilé zástěrky, je to naprostá bomba. Přijde mi to hodně sexy. Skoro nikdy neodolám, a alespoň si s některou z nich trochu zaflirtuji,“ tvrdí osmadvacetiletý Radek.

Tanečnice u tyče

V tomto případě je to opravdu hodně o sexu a jakkoli to nemusí být pravda, pánové mají pocit, že holky, které v barech a na diskotékách tančí u tyče, jsou snadná kořist. A to je v určitých situacích sexy!

„Je to asi blbé, ale my chlapi máme pocit, že tyhle holky by mohly být lehce k mání, že je neurazí, když je plácnete po zadečku nebo když jasně řeknete, o co vám jde a na co máte zrovna chuť. Navíc, co si budeme povídat, tanečnice mají krásná pevná těla, která stojí za hřích,“ tvrdí jednatřicetiletý Pavel.

Foto: thinkstock

Tanečnice pány lákají nejen krásným vysportovaným tělem, ale i tím, že se nejspíš nejedná o žádné upejpavkyFoto: thinkstock

Jeptiška

Zakázané ovoce chutná nejlépe! Jeptišky svůj život zasvětily úplně něčemu jinému než sexu a milostnému poblouznění, ale je spousta pánů, kteří by jim rádi ukázali, jak velkou chybu udělaly. Navíc, jakkoli se to zdá neuvěřitelné, i úbor jeptišek je velmi sexy!

„Je to vzrušující, když vidíte, že je v tom hábitu schovaná mladá a hezká holka, když sledujete její krásné oči a něžnou tvářičku, přitom si můžete jen představovat, jak asi vypadají její křivky. A řekněte mi, který chlap si alespoň jednou v životě nepředstavil, jak takhle zbožnou dívku přesvědčí o tom, že on je ten pravý bůh,“ směje se třiatřicetiletý Patrik.

Tak co, živíte se některým z těchto sexy povolání?

Reklama

Načítám