Hlavní obsah

Silvestr: 8 kroků, jak být sexy dračicí

Foto: shutterstock.com

Buďte krásná ve sváteční nociFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestrovská party je tu! Ale letos nemusíte přemýšlet, co si vzít na sebe, jak se nalíčit a učesat, jaké botky se hodí... Našich osm tipů se drží trendů sezony a udělají z vás sexy dračici za pár chvil!

Článek

Dámy, tentokrát neplatí výmluvy jako: „Budeme doma u televize, tak pro koho bych se měla parádit?“ Jde přece o ten pocit, jen si představte, jak budete vypadat na fotkách úžasně. Dost řečí, odhoďte zástěru a jdeme na to.

Očista dočista

Základem je čisté a odpočaté tělo. Než se pustíte do mistrovského díla, naložte se půlhodinku do horké lázně, ideálně s rozpuštěnou uvolňující nebo relaxační složkou (např. Radox Relax 500 ml za 94 korun nebo Botanico Collection „Konopí", koupelový olej s minerály z Mrtvého moře, za 99 korun).Po důkladné očistě si dejte sprchu. Střídejte studenou a teplou vodu. l to vás pěkně probudí a navíc střídání teploty vody má blahodárný vliv na pokožku. Zpevňuje ji a vyhlazuje celulitidu. Poté se namažte tělovým mlékem a hurá na zkrášlovací procedury!

Prádlo

Abyste byla dokonalá, je třeba myslet na detaily. I když se nebudete odhalovat, spodní prádlo je základ. Vyberte nějaký pěkný kousek ze svého prádelníku. Pokud nic takového neobsahuje, vydejte se do obchodu, ještě je čas. V módě je jemná krajka nebo rafinovaná zdvojená ramínka. Co se týče barvy, nedejte na trendy, pořiďte si to, co vám sedí nebo barvu splývající s ostatním oblečením, které budete mít na sobě. Nejdůležitější je cítit se pohodlně. Jak jsem říkala, jde o ten pocit. (Jak si správně vybrat prádlo se dozvíte z našeho článku Aby podprsenka seděla. Tajné tipy!)

Foto: shutterstock.com

Osvěžte se voňavou koupelíFoto: shutterstock.com

Vlasy

Vlasy zdobí naši hlavu. Netřeba připomínat, že žádný účes nebude vypadat dobře na neumyté zplihlé kštici, ať se snažíte sebevíc. V účesech vévodí drdoly. (Hledáte-li inspiraci, najdete ji v našem článku Vykouzlete si účes. Pro štědrý večer!)Máte-li ráda vlasy rozpuštěné, můžete je dozdobit černou stuhou, která se opět vrací nejen na přehlídková mola. Ta dodá šmrnc i ledabyle sepnutým vlasům. Pokud se nebojíte být crazy, zapojte fantazii a dozdobte vlasy čímkoli, co máte po ruce (kolíčky, krajky, knoflíky…) Na Silvestra můžete trochu ulítnout!

Nehty

Není ani tak důležité, jakou budou mít barvu, ale musí být upravené. Pokud se chcete řídit trendy, ustupuje se od klasické francouzské manikúry, která je příliš fádní a lepší je výrazná jednolitá barva, která ovšem vyžaduje precizní nalakování. Pokud nemáte pevnou ruku, pořiďte si speciální lak. Vypadá jako nálepka, která se na nehty nalepí a upraví nůžkami podle vlastního tvaru nehtů. Pokud chcete vybočovat, zkuste 3D design. Ten můžete doladit podle svého večerního looku. Tady nejsou trendy dané, záleží na fantazii a celkovém požadovaném vzhledu. Ty na nohach stačí ostříhat. :)

Make-up

Večerní líčení se vyznačuje tím, že je výraznější. Vyzdvihněte krásu svého obličeje a nedostatky potlačte. Pomocí několika barev make-upu lze snadno korigovat nepřesnosti linií. Pamatujte si, že světlejší tóny vyzdvihují a tmavší potlačují. Trendy je opět kouřové líčení. Nepoužívá se pouze černé a hnědé stínování, ale i barevné. Nebojte se třeba fialové, zelené nebo modré. Na Silvestra se dá opravdu cokoli, ale pokud si nejste jistá a nechcete působit extravagantně, dodržujte pravidlo: nemíchejte studené odstíny s teplými - teplé barvy jsou např. hnědá, oranžová, zlatá nebo olivově zelená. studené pak modrá, stříbrná nebo fialová. Na závěr se nezapomeňte přepudrovat. Rty stačí nalíčit leskem nebo neslíbatelnou rtěnkou – chcete, aby vám nějaká po půlnočnímu blahopřání zůstala.

Foto: shutterstock.com

Zvolte jednoduchý a elegantní šperkFoto: shutterstock.com

Co na sebe

Ideální jsou šaty. Nejlépe a hlavně „in“ budete vypadat v jednoduchém střihu. Černou barvou nic nezkazíte, ale pokud se odvážíte, vsaďte na zvířecí vzor, šedou, fialovou, zelenou nebo hnědou. Neodolatelnou z vás učiní rafinované průstřihy znázorňující ženské linie (vykukující rameno, výstřih na zádech lemovaný „vodou“ apod). Šaty se nosí upnutější na vršku a volné ve spodních partiích, kde se schová i nějaký ten faldík navíc. (Nápovědou vám může být video ve článku Žhavé trendy pro mrazivé dny.) Máte-li štíhlou postavu, vsaďte na úpletové krátké šaty, ke kterým se hodí pásek umístěný přes boky. Skvělým doplňkem, který se vrací, jsou dlouhé rukavice.

Pokud se šaty do společnosti, ve které se budete vyskytovat, nehodí nebo je zkrátka nerada nosíte, volte kalhoty. Žena v úzkých lesklých nohavicích je snem nejednoho muže. Právě takové jsou hitem sezony. Pro „normálně tvarované ženy“ jsou tu kalhoty mírně rozšířené. Ale pozor, nosí se zkrácené podle francouzské elegance. Budete-li se pohybovat venku, nezapomeňte na vkusně vybraný kabát. Nosí se kratší délky a výrazné límce.

Šperk

Šperk by poslední noc neměl chybět žádné krásce. Pro dlouhý krk se ideálně hodí sametka nebo jednoduché perly. Obojí je trendy. Na spíše kratší krk volte raději delší šperky, které siluetu krku protahují. Obnažte dekolt a zvyšte límec. Šperky se nesou ve znamení jednoduchosti, takže vhodné jsou dlouhé jednobarevné korále nebo řetízky, které zvýrazní „V“ střih.

Boty

Kozačky hrají prim. Nosí se vysoké ke kolenům i nad. Barev se bát nemusíte, stačí je sladit s oblečením a případně i kabelkou. A lepší je nižší podpatek, silvestrovská noc je dlouhá...

Tak tedy, buďte na Silvestra neodolatelná!

Reklama

Související témata:

Načítám