Hlavní obsah

Slavní rodiče a jejich dcery! Která je nejkrásnější?

Foto: Isifa

Madonna s dcerou Lourdes. Krásné jsou oběFoto: Isifa

Reklama

Asi to nemají lehké! Jejich rodiče jsou totiž celebrity pyšnící se talentem, krásou, sex-appealem a slávou. Jaké jsou jejich dcery? Jsou úchvatné po rodičích, nebo padlo jablko daleko od stromu?

Článek

Každé dítko čelí poznámkám typu „ty jsi celý tatínek“ či „ty jsi krásná po mamince“, ale tyhle slečny to mají mnohem těžší. Jejich matky či otcové jsou totiž předními hvězdami showbyznysu. Podívejte se, jak se osmi slavným rodičům (ne)vyvedly jejich dcerky.

1. Po mámě zdědila módu

Lourdes Leon, které bude v září osmnáct, to asi opravdu nemá snadné. Její matkou není nikdo slavnější než Madonna, zpěvačka s dokonalým tělem a snovou kariérou. Jestli je Lourdes krásná po mamince, nebo spíš po otci, bývalém trenérovi Madonny, Carlosi Leonovi, posuďte sami. Jedno má ale Lourdes s matkou určitě společné, a to lásku k módě. I proto mají svoji vlastní módní značku Material Girl Collection.

Foto: Isifa

Madonna má se svou dcerou i vlastní módní značkuFoto: Isifa

2. Naštěstí není po otci

Slavný rocker Mick Jagger má hned čtyři dcery, my vám ale představujeme tu nejmladší, dvaadvacetiletou Georgii May Jagger.

Se vší úctou k muzice Micka Jaggera, co se týče vzhledu, je moc dobře, že toho po něm jeho dcera moc nezdědila. Těžko by se jinak živila jako modelka, která se stala například tváří značky Just Cavalli.

Foto: Isifa

Dcera Micka Jaggera toho po tatínkovi díkybohu moc nepodědilaFoto: Isifa

Foto: Isifa

Uznejte, že krásná po tatínkovi tahle slečna opravdu neníFoto: Isifa

3. Rebelka po otci?

Kelly Osbourne (29) je všechno možné – zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka v rádiu, ale také prostřední dcera zpěváka Ozzyho Osbourna. Proslavila se hlavně v reality show o jejich rodině The Osbournes, svými výkyvy ve váze, vlasovými experimenty a hodně prořízlou pusou.

Foto: Isifa

Kelly Osbourne je drzá, ráda provokuje, je to prostě holka drsná po otciFoto: Isifa

Foto: Isifa

Rodina Osbournových je poněkud netradičníFoto: Isifa

4. Dvojité „peklo“

Tyhle tři holky – Scout (23), Rumer (25) a Tallulah (20) – to mají dvojnásobně těžké. Jejich otcem je totiž akční hrdina Bruce Willis a jejich matkou nádherná herečka Demi Moore.

Zdá se, ale že to holkám nijak nepřekáží. Scout a Rumer jsou herečky, Tallulah je módní blogerka. A asi nejvíc je slyšet o Scout. Naposledy se třeba procházela po New Yorku nahoře bez, čímž protestovala proti zákazu zveřejňování nahých fotek na Instagramu.

Foto: Isifa

Tyhle tři krásky to nemají lehké. Jejich matkou je kráska Demi Moore a otcem akční hrdina Bruce WillisFoto: Isifa

Foto: Isifa

Mít za rodiče tyhle dvě prvotřídní hvězdy, Bruce Willise a Demi Moore, není asi žádný medFoto: Isifa

5. Protekční dítko?

Bianca Bree (23), pravým jménem Bianca Van Varenberg je bezesporu krásná. A vzhledem k tomu, že jejím tatínkem je slavný herec Jean-Claude Van Damme, není ani divu, že zatoužila po herecké kariéře. Zatím se ale objevila jen v šesti filmech, a vždy v nich hrál i její otec. Proto se tak trochu šušká, že šlo o protekci, bez které by jinak neměla šanci.

Foto: Isifa

Bianca Bree je prý tak trochu protekční dítko. Hraje jen ve filmech se svým otcem Jean-Claude Van DammemFoto: Isifa

Foto: Isifa

Bianca Bree a Jean-Claude Van Damme. Táta s dcerou, ale také herečtí kolegovéFoto: Isifa

6. Krásná a šikovná

To dcera slavného muzikanta Phila Collinse Lilly Collins (25) je úplně jiný případ. S hudbou to nikdy nezkoušela, zato k herectví ji to táhlo odmalička. A vypadá to, že právem, protože talent téhle krásce nechybí. Skvěle si poradila třeba s rolí dcery Sandry Bullock ve filmu Zrození šampióna, nebo s postavou princezny ve Sněhurce s Julií Roberts.

Foto: Isifa

Řekli byste, že je tahle kráska dcerou muzikanta Phila Collinse?Foto: Isifa

Foto: Isifa

Phil Collins může být na svou dceru právem pyšnýFoto: Isifa

7. Co vše mají po matce?

Meryl Streep není jen úchvatnou herečkou a charismatickou osobností, je také matkou tří krásných dcer – Louisy (23), Grace (28) a Mamie (31). A všechny jako by jí z oka vypadly! Jestli po mamince zdědily i charisma, tak je to tak trochu nespravedlnost, protože co si pak mají počít „obyčejní smrtelníci“?

Foto: Isifa

Meryl Streep má být na co hrdá. Tyhle tři dcery se jí opravdu povedlyFoto: Isifa

Foto: Isifa

Meryl Streep se svými nejdražšímiFoto: Isifa

8. Osiřelá princezna

Nejspíš nejsložitější to má kvůli svému otci šestnáctiletá Paris Jackson. Život s podivínským a psychicky nevyrovnaným králem popu nemohl být žádný med, ale vše završila tragická smrt Michaela Jacksona a mediální smršť, kterou rozpoutala. Není divu, že se loni v létě Paris pokusila o sebevraždu.

Foto: Isifa

Dcera zesnulého Michaela Jacksona Paris to asi nemá vůbec jednoduché. I proto se v minulosti pokusila o sebevražduFoto: Isifa

Foto: Isifa

S Michaelem Jacksonem to asi nebylo nejlehčí, když žil, natož když zemřelFoto: Isifa

Tak co? Která z dcerek slavných osobností vám připadá nejhezčí?

Reklama

Související témata:

Načítám