Hlavní obsah

Speciál pro milovnice kabelek: Vytipovali jsme 5 nejvýraznějších trendů sezony!

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Slabost pro kabelky přiznává osm žen z deseti. Patříte k oné většině, která zvědavě pokukuje po každé novince? Prohlédněte si kousky v pěti kategoriích, z nichž každá reprezentuje jeden trend.

Článek

Nebojte, na následujících fotkách najdete více než pět kabelek. Protože jsme se mezi tolika zajímavými kousky nedokázali rozhodnout, do každé kategorie jsme jich zařadili rovnou několik. A modelka Nikola Krůželová, vítězka soutěže Czechoslovak TopModel roku 2014, tak měla doslova plné ruce. A vlastně i ramena.

Kabelky, které baví

Poselství nové sezony je jasné – život je příliš krátký na to, abyste nosily nudné kabelky. Hravý kousek zvedne náladu vám i okolí a do letního šatníku se perfektně hodí. Schováte si věci do kousku pizzy, ananasu nebo si pořídíte kabelku s rozesmátým obličejem?

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kabelka ve tvaru pizzy (Zara, 999 Kč), žlutá kabelka (Guess, 3690 Kč), kabelka ve tvaru ananasu (Zara, 899 Kč), šortky (Reserved, 599 Kč), halenka (MAX&Co., 4100 Kč), boty (Reserved, 799 Kč), prsteny (Lindex, 249 Kč/set)Foto: Greta Blumajerová

Potisky všeho druhu

Ruku v ruce s předchozím trendem jdou i potisky, mezi kterými je největší zájem o tropické motivy a ovoce. Jsou na vás palmy nebo citrony příliš konkrétní? Můžete vsadit i na nejrůznější geometrické vzory nebo abstrakci.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kabelka s potiskem palem (Zara, 699 Kč), kabelka s citronovým potiskem (Högl, 3999 Kč), zeleno-bílá kožená kabelka (Coccinelle, 9000 Kč), šaty (Lindex, 999 Kč), náušnice (Topshop, 399 Kč/set), boty (Högl, 3999 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Praktické batůžky

Batohy a minibatůžky nikdy nevypadaly lépe! Jakmile si navíc zvyknete na luxus volných rukou, budete se k nim vracet znovu a znovu. Jestliže už dávno nejste školou povinné, zaměřte se na stylové kožené (případně i koženkové) kousky.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: stříbrný batoh (Mango, 799 Kč), modrý kožený batoh (Coccinelle, 8900 Kč), červený kožený batoh (Cerruti, 7900 Kč), šaty (Marks & Spencer, 2699 Kč), boty (H&M, 599 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Metalické efekty

Kovové odlesky jsou v kurzu už několik sezon, a přesto to nevypadá, že by jejich obliba upadala. Nezapomeňte také, že se tento trend netýká jen stříbrné, zlaté nebo měděné – v metalickém provedení mohou být i jiné barvy. Třeba fialová.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: fialové psaníčko (Guess, 2550 Kč), stříbrný kožený vak (Gino Rossi, 2990 Kč), měděná kožená kabelka (Coccinelle, 9800 Kč), stříbrná kabelka (United Colors of Benetton, 2049 Kč), šaty (Topshop, 1799 Kč), vesta (Guess, info o ceně v obchodě), sluneční brýle (Reserved, 249 Kč), boty (Reserved, 699 Kč)Foto: Greta Blumajerová

V hlavní roli popruhy

Zajímavou novinkou jsou kabelky, u kterých na sebe strhávají pozornost popruhy. Zdobit je mohou barvy, vzory, ale i květinové 3D aplikace. Popruhy se dají také často měnit. Jestli se vám tenhle trend líbí a máte kabelku s možností jejich odepnutí (odcvaknout se často dají crossbody), můžete si pořídit jen samotný zdobený popruh. Tímto způsobem můžete jednoduše oživit starší kabelku, která pro vás ztrácí na atraktivitě.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: modrá kabelka (Zara, 899 Kč), žlutozelená kožená kabelka (Coccinelle, 7200 Kč), černá kabelka (Mango, 799 Kč), kalhoty (Topshop, 999 Kč), body (Guess, info o ceně v obchodě), boty (Reserved, 1199 Kč), náušnice (Topshop, 299 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Chcete být modelkou? Přijďte na casting!

Modelka Nikola Krůželová svou kariéru odstartovala poté, co vyhrála soutěž Czechoslovak TopModel v roce 2014. Toužíte po stejné cestě? Přihlaste se na castingy v rámci ročníku 2017! Ty proběhnou v září a říjnu na deseti místech v České republice i na Slovensku. Předchozí registrace ani hlášení není nutné, stačí jen přijít na kterýkoli z vypsaných castingů. Podmínky jsou následující: věk 13 až 19 let, minimální výška 174 cm a trvalý pobyt v ČR nebo SR. Kompletní pravidla najdete na webu cztm.cz.

Staňte se Tváří Proženy.cz 2017

Pokud nesplňujete předchozí parametry, a přesto si chcete práci modelky vyzkoušet, zúčastněte se naší soutěže Tvář Proženy.cz 2017. Bude určena všem ženám, kterým je více než 20 let, jsou fotogenické, baví je móda a chtějí se podívat do zákulisí módního světa. Na podzim vyhlásíme, kam můžete posílat svoje fotografie, takže máte celé léto na to, vybrat tu nej. Podmínky jsou jasné: věk 20+, trvalý pobyt v ČR, zdravá pleť i vlasy a souměrná postava. Vítězka si vyzkouší, jaká je práce opravdové modelky, a čekají na ni i další milá překvapení.

Náš tým

  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Modelka - Nikola Krůželová (Czechoslovak Models)

Tak co říkáte na kabelky? Kterou byste si vybraly?

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz a agentury Czechoslovak Models -

Reklama

Související témata:

Načítám