Hlavní obsah

Splňte si své sny. Usnadníme výběr podlahy pro vaši zahradu

Foto: Báčebeton

Foto: Báčebeton

Aktualizováno

Už se těšíte na dlouhé letní dny? Výlety do přírody, dovolenou, grilování s přáteli? Máte-li svoji vysněnou oázu klidu ve své zahradě, je to ideální představa, která dokáže zahnat chmury studených dnů. Máme tu pro vás pár tipů, jak si takovou oázu klidu na zahradě vytvořit.

Článek

Luxusní vzhled vaší zahradě dodají přírodní kameny. Kamenné koberce od Báčabeton přinášejí dlouhotrvající nadčasové řešení pro vaše podlahy bez namáhavé údržby. Mimo jiné jsou balzámem pro chůzi bosou nohou. Kamenné koberce Marmostone jsou ideální pro pokládku do altánku, okolí bazénu, chodník, terasu, ale jsou vhodné i do interiéru.

Inovace a novinky

Báčabeton klade důraz na inovace. Letos přináší spoustu novinek. Některé z nich, které se týkají zjednodušení a zrychlení aplikace pro domácí kutily, budou představeny v nejbližším období.

Ale zcela horkou novinkou je mobilní aplikace ke zjednodušení výběru vzoru nebo povrchu kamenného koberce, tak aby ladil s vaší zahradou. Mobilní aplikace zobrazí podlahu nebo stěnu reálně, jak bude vypadat u vás doma.

Foto: Báčebeton

Mobilní aplikace pro vizualizaci kamenných koberců u vás domaFoto: Báčebeton

Jak si zjednodušit výběr vzoru podlahy?

Báčabeton má nejširší výběr vzorů kamenných koberců na českém trhu. A znáte to. My ženy, čím máme víc vzorů na výběr, tím složitější pro nás je rozhodnutí.

Ale nebuďme kritičtí jen k ženám, pro každého je náročné vybrat správný vzor na základě obrázku nebo vzorku, který vidíte v obchodě.

A proto Báčabeton přináší novou mobilní aplikaci. Jednoduše si ji stáhněte do mobilu a v pohodlí domova si naskenujte plochu, kde chcete kamenný koberec aplikovat. Vyberte si z celé nabídky povrchů ten, který se vám nejvíc hodí.

Vizualizujte své sny a podělte se o ně se svými přáteli. Obrázek s novým kobercem si můžete vyfotit nebo nahrát krátké video a poslat všem přátelům a známým.

Foto: Báčebeton

Mobilní aplikace dostupná na AppStore a GooglePlayFoto: Báčebeton

A už zbývá jenom vybrat si velikost frakce

Nejprodávanější frakcí je zcela jistě 1–4 mm u mramorových kamenných koberců a 3–5 mm v říčních.

Pro exteriéry je vhodnější sepíše kamínek větší (4–8 mm). V kontrastu s venkovními plochami menší kamínek snadněji zanikne. V interiérech je ale naopak vhodnější použít frakci 0,7–1,8 mm nebo 1–4 mm, a to z ryze praktických důvodů. Menší spáry nám zajistí menší možnost usazování nečistot a snadnější údržbu i v případě použití plniče pórů.

„Od zákazníků mám zpětné vazby hlavně při pokládce svépomocí. Pochvalují si, že nejlépe se pracuje s frakcí 1–4 mm a 3–5 mm v říčním kamenivu, a to jak na nášlapné plochy, tak na svislé,“ radí asistent prodeje Matouš Vlach. „A právě tyto dvě frakce si vybrala pro svou zahradu i paní Bohdalová. Pro její vnější altánek jsme aplikovali mramorový kamenný koberec Breccia Pernice 1–4 mm a výsledek si nemohla vynachválit. Kolem jejího bazénku jsme aplikovali říční kamenný koberec Las Vegas 3–5 mm,“ dodává.

Foto: Báčebeton

Říční kamenný koberec Las Vegas 3–5 mmFoto: Báčebeton

V nabídce od Báčabeton naleznete i kamenné prostírání, květináče, stoly, oblázky a mnoho jiného. Vše na luxusní prostředí pro vaše letní grilování s přáteli.

Reklama

Načítám