Hlavní obsah

Jaká jste milenka? Odhalí vás barva spodního prádla!

Foto: Profimedia

Barva prádla je důležitá! Jakou nosíte nejčastěji vy?Foto: Profimedia

Reklama

Barva spodního prádla muže povzbuzuje či tlumí. A taky nastavuje náladu pro pohlavní styk. V závislosti na jeho tónu i tvaru může být sexuální život hravý, romantický nebo živočišný! Jak to?

Článek

Anna Span, britská režisérka filmů pro dospělé, říká, že oděv a spodní prádlo je velmi důležité, i když máte v úmyslu ho svléknout. „To, co nosíte, ukazuje, co si o sobě myslíte,“ nechává se slyšet. A jak to funguje mezi dlouholetými partnery nebo čerstvými milenci? Na poli podprsenek a kalhotek rozhodují tóny i střih!

Hluboký smysl barev

Vědci tvrdí, že sex je spojen s mozkem, barvy mohou měnit myšlenky a hrají důležitou roli při představách a ovlivňování nálady. A rozhodně to celé není jen o kontrastech, jako je černá a červená. Ty sice opravdu působí nápadně a smyslně, ale nejsou alfou a omegou. Víte, čím a jak vyburcovat partnera k akci, nebo co o vás vypovídá osobní výběr?

Tělové odstíny

Nude prádlo signalizuje žádoucí uvolněnost a fakt, že jeho nositelka nemá co skrývat. Módní dům Debenhams dokonce uvádí, že ženy se pro tělové odstíny rozhodují v 72 procentech a hlásí nárůst prodeje o 38 % ročně. Ukážete-li se v prádle tohoto odstínu, muž ví, že má před sebou pohodovou ženskou, která si na nic nehraje. A podle toho se k ní taky bude chovat.

Foto: Profimedia

S muži zvolené prádlo dělá divy!Foto: Profimedia

Žlutá

Je znamením pro zpětnou vazbu. Žena, která si ji oblékne, očekává od milování jen to nejlepší a má vysoké nároky. Zároveň je přesvědčena o svém těle, ve kterém se cítí dobře. Pánové na tento odstín reagují rozporuplně, ale jedno se mu upřít nedá. Červená, oranžová a zmiňovaná žlutá vytvářejí pocit vzrušení, vitalitu, a dokonce mohou zvyšovat krevní tlak, srdeční tep a zrychlovat dýchání. A to je pro předehru fajn.

Fialová a růžová

Vášnivost, žádostivost, sexuální sebevědomí. O tom vypovídá prádlo fialové a růžové barvy. Muž na tyto odstíny reaguje pozitivně, neboť jsou ženské, vyzývavé, ale zároveň i romantické. U růžové však platí, že ta, která ji má, nezačíná sex jako první a neujímá se vedení. Aspoň tak to tvrdí psychologové.

Červená

Afrodiziakum. Ženy s červenou na těle se nestydí požádat o to, po čem touží! V mužích tato barva krve evokuje živočišnost a probouzí v nich zvířecí pudy, potvrdil německý psycholog Andrew Elliot a jeho americká kolegyně Daniela Niesta, kteří provedli studii zaměřenou na sexuální přitažlivost v souvislosti s barvami.

Není tajemstvím, že o červené se říká, že má zvláštní energii, která může zažehnat i rozvod. Americký návrhář Bill Blass o ní kdysi řekl, že by se měla oblékat i v případech, kdy jste na pochybách. Tak si to někam zapište…

Foto: Profimedia

Nosíte červenou? Pak prý víte, co v posteli chcete, a umíte si o to říct. Je to tak? :-)Foto: Profimedia

Černá

Dámské prádlo v černé působí elegantně i vášnivě. Jeho majitelka je svolná k experimentům, ale taky jí záleží na vlastním uspokojení. Na druhé působí tak, že ráda kombinuje aktivitu s pasivitou a vyhoví intimním přáním. Jisté studie, které se zabývají psychologií barev, uvádějí, že právě v černé se většina žen cítí nejlépe.

Bílá

Nevinnost, čistota, něžné úmysly. Bílou nosí ochotní žáci, kteří se nechávají vést. Milenec se tak snáze vžije do role učitele, jehož chráněnka potřebuje podporu.

Modrá

Prý stimuluje chemickou reakci pro mír, klid a loajalitu. Dámské prádlo v této barvě působí trochu usedle a muže příliš neburcuje. Milenka o sobě říká, že sex pro ni rozhodně není to nejdůležitější. Taková žena pravděpodobně nebude řešit ani svoje kalhotky. Škoda, i ty mají vliv na milostný život. Mohou totiž pozitivně i negativně ovlivnit příští milostné události...

O čem vypovídá střih?

  • Krajková tanga: muži v nich vidí éterickou bytost, žena se díky jim milenci duševně otevírá.
  • Chlapecké s nohavičkou: hlavně žádná dramata.
  • Babičkovské kalhotky k pupíku: majitelka si myslí, že už má všechno za sebou. Muži cítí smutek a zoufalství.
  • G-string: spontánní a chlípná milenka . Tuhle muži chtějí!
  • Klasické kalhotky: nic honosného, pro muže trochu nuda, ale ve správných rukou se žena rozparádí.
  • Bokovky: sebevědomé, sexy. Signalizují připravenost na cokoli. A to muži vycítí.

Tak co, sedí to na vás?

Reklama

Načítám