Hlavní obsah

Střelce potká osudová láska, Ryby se dočkají odměny! Co věští karty na srpen vám?

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I na srpen jsme pro vaše znamení vyložili tarotové karty. Bude vám v druhém prázdninovém měsíci přát štěstí, nebo se vám na paty přilepí smůla? A co vás čeká v oblasti vztahů a práce?

Článek

V srpnu osvítí měsíc v úplňku oblohu sedmého a stát bude ve znamení Vodnáře. Ze zdravotního hlediska to znamená, že byste si měli dát pozor na nohy a moc je nepřetěžovat – kotníky se budou snadněji vyvrkávat, svaly natahovat a achilovky praskat. Jinak měsíc posílí vaši kreativitu a způsobí, že se vám prostě bude chtít tvořit, rukama, něco hmatatelného. Poddejte se tomu a znovu se vraťte do dětství. Co dalšího vás v srpnu čeká?

Beran (21. 3. – 20. 4.) Královna holí – Královna mečů – 10 pentaklů

V červenci se k vám často připlížily chmury, to, že zmizely, si naplno uvědomíte až teď, kdy se najednou budete cítit příjemně lehce. Nesnažte se s nikým manipulovat a nebojte se ničeho a nikoho, pak bude vítězství nad všemi překážkami vaše. Pracovní záležitosti budou vyžadovat plné nasazení a spolykají spoustu času – postupujte rychle, odpovědně a prakticky, mluvte jasně, ať to odsýpá. Nezadaní mají možnost nové lásky, ty, kteří už drahou polovičku mají, čekají zamilované chvíle ve dvou a romantické letní večery.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 10 mečů – Mág – 5 pentaklů

Srpen pro vás bude měsícem sebedůvěry – prázdninový odpočinek a atmosféra vám umožnily se na chvíli posadit a zaměřit se na sebe, najít rovnováhu. Vaše pracovní léto je navíc nakloněno změnám – všichni jen tak lenivějí a čekají na dovolenou, zkuste tedy prosadit změny, které už dlouho nosíte v hlavě. Na poli vztahů to nebude žádná hitparáda, nicméně starosti, které se snad objeví na obzoru, berte jako výzvu. Přiznejte si svoje skutečné potřeby, vyjasněte si s partnerem, co vás tíží, a nebojte se otevřeně mluvit o svých citech.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Býci by si měli otevřeně pohovořit s partnerem o všem, co je trápí a co cítíFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) Královna pentaklů – 10 pohárů – Ďábel

Ačkoli jsou prázdniny a vy jste v pokušení vybrat si dovolenou a od všeho utéct, nedělejte to. Na co v srpnu sáhnete, to se vám bude dařit. Naopak – zamakejte a volno si udělejte později. Poslouchejte i své tělo, i to vám napoví, že je plné energie a připravené pustit se do práce. Vaše spokojenost tam je opravdová, zasloužíte si ji. Užívejte si, že vám teď to, co děláte, jde a že vás to baví. V srpnu vás také čekají nové příležitosti na poli vztahů, ale nečekejte nic hluboce vážného, spíš zábavu a povyražení.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 5 holí – Královna pohárů – 6 pentaklů

Srpen nezačne zrovna růžově: překážky vám budou komplikovat život, jak se to tak už někdy stává. Ale nebojte se jich, měření sil pojměte jako soutěž, hravě, jako kdyby nešlo o nic důležitého. Čekají vás finanční nabídky, ale nevrhejte se do nich bezhlavě: někdy není všechno, co se třpytí, zlato, a ačkoli byste si mohli přilepšit finančně, o něco důležitého lze taky přijít. V lásce musíte dát najevo, co cítíte, nemlčet a nestahovat se do sebe, to vyvolává zbytečné komplikace. Mluvte, bavte se a všechno půjde jako po másle.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Spravedlnost – 4 hole – 4 meče

Srpen bude měsícem, kdy se vrátí to, co jste investovali: co kdo dal, to dostane. Čekejte zlepšení finanční situace, což se vám rozhodně vyplatí – hned investujte do nějakého prázdninového dobrodružství, potřebujete ho jako sůl. Musíte totiž udržet harmonii mezi odpočinkem a prací, jinak se začnete zlobit sami na sebe. Upřednostňujte však rozum před impulzivností, nezmizte někam bez upozornění, ale všechno zodpovědně nahlaste. Držte si odstup od ostatních a dobijte se letní energií, která vám tolik svědčí.

Panna (23. 8. – 22. 9.) Král pohárů – 9 mečů – 2 hole

Druhý prázdninový měsíc by pro vás měl být časem velkorysosti. Snažte se naladit na druhé, být ohleduplní k jejich potřebám, pamatujte na laskavé chování. V práci vás čekají nové výzvy, růst, seberealizace a spousta energie k tomu – ale připravte se, že vás ten nápor stejně řádně vyčerpá. V soukromí se nebojte ukázat i svou citlivější a zranitelnější stránku a hlavně vyřešte křivdy, které si v sobě nosíte. Jen tak se osvobodíte od vnitřního trápení, pochybností o sobě, které hlodají a nechtějí přestat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 7 pentaklů – 2 pentakly – Věž

Obrňte se trpělivostí a výdrží, v tomto měsíci ji budete potřebovat. Dojde na změny, protože bez nich to nejde, slouží k nastolení rovnováhy ve vašem životě. Přijměte je s nadhledem a lehkostí. Když se budete brát moc vážně, nic dobrého vám to nepřinese – zkuste se na život dívat s nadsázkou. V práci si stanovte reálné cíle, abyste se vyhnuli zklamání. Významné změny se budou týkat především lásky, jsou nutné, neutíkejte před zodpovědností. Co si kdo navaří, to si také musí sníst a někdy to staré musí zaniknout, aby mohlo vzniknout nové, lepší.

Štír (24. 10. – 22. 11.) Eso pohárů – 7 pohárů – Poustevník

Konec prázdnin vám přinese období plné relaxace a odpočinku, také radosti a spokojenosti. Ve všem se vám bude dařit, rozmrzelí budou jen ti, kteří strávili víc času denním sněním a do ničeho se pořádně nepustili, nebo ti, kteří naopak rozjeli moc projektů najednou. Harmonie pro vás v srpnu bude klíčová, žádné extrémy. Jak už to tak v létě bývá, čeká vás hodně romantických dnů, ale také chvíle samoty a vystřízlivění z rychlých románků. Užijte si povrchní štěstí, ale nehledejte v tom vztah na celý život.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) Mírnost – Kolo štěstí – Královna pohárů

Srpen je měsíc přímo pro vás. Podaří se vám načerpat letní prázdninovou energii a zen a bude z vás přímo zářit krása a radost ze života, zkrátka ten pravý vnitřní klid. V práci vše poběží hladce, opatrnost není třeba, jen by vše brzdila. A ani se vztahy to nebude špatné, zvláště nezadaní mohou potkat osudovou lásku, protože seznamování půjde snadno. Vybírat si samozřejmě můžete, ale ne příliš dlouho, ať nepřeberete. Očekávejte, že ve vztazích se vše v dobré obrátí, všichni, kdo čekali na štěstí v lásce, se mohou radovat.

Foto: Izabela Magier, Shutterstock.com

Pro Střelce bude srpen měsícem radosti a štěstíFoto: Izabela Magier, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) Eso mečů – 7 pohárů – 9 mečů

Heslem tohoto měsíce by pro vás měla být upřímnost. Naskočte do nového školního roku s čistým stolem a zbavte se negativních představ, váhavosti, rozmrzelosti, vyřešte všechny hnijící konflikty a promlčené hádky. Neutíkejte před realitou, ani když není zrovna krásná. Nastává vám období nových nápadů, seberealizace, správných rozhodnutí, dosažení cílů, zkrátka se vše vybarvuje k lepšímu. Jděte tomu naproti. Rozhodně nic nevyřeší, když budete stát v koutě a svět odmítat – ponořte se přímo do něj.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) Císařovna – Rytíř pohárů – 2 poháry

Ve svém životě máte mnohé vzory a umíte naprosto upřímně někoho obdivovat, kochat se jeho prací. Síla a krása, kterou vidíte a tolik pociťujete u druhých, ale vyzařuje také z vás – naučte se ji vnímat. Snažte se dát lidem kolem sebe v srpnu velkou volnost, i dětem nebo partnerovi. Jejich ulítanost mají na svědomí prázdniny, zase se vrátí do normálu. V zaměstnání vytvořte přátelskou atmosféru, měsíc přeje rozvoji všeho tvůrčího. Zkuste tedy odstartovat nový projekt, dokud jsou tomu všichni nakloněni – teď je ten správný moment!

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 5 mečů – 3 hole – Svět

V srpnu konečně dotáhnete všechny proměny a zlepšováky, které jste začali, a hrozně se vám uleví. Spadne vám ze srdce obrovský balvan a opravdu se po zbytek měsíce budete cítit ohromně uvolněně a prázdninově. Čekají vás finanční odměny i pocit pohody a klidu, zkrátka vše, co si zasloužíte. Ale nelenošte, nezahálejte, buďte nadále aktivní. Jestli si chcete udělat dovolenou, jen do toho, ale ne abyste ji celou prolenošili – neměli byste z toho dobrý pocit. Zadaní mohou prožívat krásný měsíc, nepokazte si ho pochybami. Partnerovi vždycky všechno vysvětlete, komunikace je klíčem.

A co chystáte na srpen vy?

Reklama

Související témata:

Načítám