Hlavní obsah

Letní lásky podle horoskopu: Se Štíry vás čeká skvělý sex, Býci vás zahrnou dary

Foto: Syda-Productions, Shutterstock.com

Foto: Syda-Productions, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto přeje flirtům i lásce. Jak se vám povede, když si u vody nabrnknete Lva nebo Vodnáře? A co čekat, když se vám zalíbí Váhy? Čtěte dále, jak se jednotlivá znamení horoskopu tváří na letní flirtování.

Článek

Každý jsme jiný a samozřejmě nelze zobecňovat – na světě není jen dvanáct typů lidí a ne každý zapadne přesně do škatulky. Přesto je možné obecně odhadnout, jak se zrozenci toho kterého znamení stavějí k letním románkům, a co čekat, když na vás na pláži pomrkává třeba právě Střelec. Jak jednotlivá znamení k prázdninovým láskám přistupují?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jestli si v létě začnete něco s Beranem či Berankou, mějte na paměti, že je to s největší pravděpodobností skutečně jen krátkodobá záležitost, jen takové zábavné povyražení. Berani mají obecně se stálostí a stabilitou problém a často a rádi se krátkodobě nadchnou pro něco nového – a pak frnknou jinam. Nicméně: můžete se těšit na hromadu zábavy a dny, které si skutečně užijete. Když se totiž Berani do podobného románku pustí, chtějí z něj vytěžit maximum a věnují mu plně veškerou svou energii. Budete mít nač vzpomínat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pro Býky jsou letní povyražení komplikovanou záležitostí – nějakou dobu jim trvá, než si někoho pustí k tělu, a těžko se ho zase jen tak narychlo zbavují. Vztahy s nimi mají většinou delší trvání. Než se tedy s Býkem do něčeho pustíte, ujasněte si pravidla hry. Spíš než vřelá vyznání očekávejte dárky – Býci jsou hodně materiální znamení, které si často neví rady se slovy a svou náklonnost vyjadřuje právě tímto způsobem. Býci jsou velmi dominantní a svéhlaví, připravte se tedy na to, že bude všechno nejspíše v jejich režii.

Foto: FXQuadro, Shutterstock.com

Vášnivý „režisér“ Býk dává často přízeň najevo nějakým pěkným dárkemFoto: FXQuadro, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Blíženci se usazují až po dlouhé době zkoušení a testování, takže je pravděpodobné, že letní románek pro ně zůstane právě jen takovou zkouškou. „Ochutnávání“ nových věcí je zkrátka baví, a než se zahnízdí, chtějí si být jisti, že vybrali správně a že na ně za rohem nečeká něco lepšího. Nevkládejte tedy do vztahu s Blížencem příliš emocí – alespoň zpočátku je to zbytečné – a těšte se na intelektuální zábavu na úrovni, na dlouhé rozhovory a smyslné flirtování. Slova jsou to, v čem jsou Blíženci velmi silní, tak si tu fázi vzájemného oťukávání užijte.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Raci nejsou na rychlé letní lásky ani trochu stavění. Když už si k sobě někoho pustí, pak chtějí mít vztah, který má budoucnost a někam směřuje. Rozchody a to, že z jejich života někdo zmizí, velmi špatně snášejí. Jestli si tedy něco začnete s Rakem, připravte se, že to nebude brát na lehkou váhu. Na druhé straně – tyto vztahy bývají velmi romantické a někdy až úplně filmové: Raci jsou přesně ti, kteří dělají velká gesta a pro své partnery se obětují. A pozorování hvězd a milostné básničky k tomu rozhodně patří.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lvi se v letních románcích pohybují jako ryby ve vodě. Nesnaží se být zlí nebo někomu ublížit, ale je pro ně velmi snadné oddělit city a… zábavu. Sex a vztah pro ně nejsou totéž, tak si to v jejich přítomnosti také nepleťte, mohli byste se ošklivě spálit. Okamžiky strávené se Lvy bývají báječné, jsou štědří a velkorysí, a když vám věnují svou pozornost, cítíte se jako nejdůležitější a nejmilovanější člověk pod sluncem. Nedělá jim ale problém druhý den sbalit kufry a zmizet, své svobody si cení nadevše. Do dobrodružství se Lvem se pusťte jen v případě, že jste silná osobnost, která takovou situaci zvládne.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Panny dokážou v rovině vztahů hodně překvapit a je těžké odhadnout, co pro ně bude jen jednorázový flirt a co dlouhodobá záležitost. Ačkoli se tváří odtažitě a chladně, je to spíš proto, že jim vyjadřování emocí dělá problémy – ne že by zrozenci tohoto znamení byli z kamene. Nenechte se tedy oklamat rezervovaným přístupem a hezky si to s Pannou vyřešte předem. Čas od času se totiž bezhlavě zamiluje, což by člověk při pohledu na její vždy dokonalé já, které má perfektně pod kontrolou, nečekal.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pro Váhy je „být ve vztahu“ naprostá přirozenost, a pokud po svém boku nikoho nemají, cítí se neúplně. Jejich hlavním cílem je harmonie. Když ta ze vztahu zmizí, rychle z něj utíkají – ovšem velmi obratně, spíš než aby se rozcházely ony, donutí k tomu partnera. Prázdninové románky se zrozenci ve znamení Vah nejspíš nebudou na jednu noc, ale klidně mohou skončit po společně stráveném měsíci, protože zjistíte, že vám to bez volna a letní atmosféry zkrátka neklape. Důležitá je ohleduplnost, Váhy se nerady rozcházejí ve zlém.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pro Štíry jsou krátké vztahy a flirty oblíbenou zábavou, kterou si rádi a často dopřávají. A občas se zapomenou zmínit, že to, do čeho se právě pouštějí, je pro ně jenom hra – takže opatrně! Štíři jsou neobvykle svůdným znamením s velmi silnou sexualitou a nepodlehnout jim je ohromně těžké. Rádi si s lidmi hrají, na druhé straně i sebekratší vztah se Štírem bývá většinou milostné dobrodružství, na které budete dlouho a rádi vzpomínat. Nečekejte, že spolu budete navždy, a prostě si to užijte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelci si dlouho a rádi užívají nevázanou zábavu a velmi rychle si k sobě kohokoli pustí, navazování známostí a přátelství je pro ně přirozenost. Jakmile ale přijde na romantiku, je všechno jinak. Střelci jsou v tomhle hodně opatrní a nechtějí nikomu ublížit. Když si něco začnete se Střelcem, berte to vážně. Třebaže se jinak chovají jako potřeštění blázni, pokud se do někoho zamilují, je to na dlouho a věrně. Nejdůležitější je pro ně upřímnost, tak si na nic nehrajte a všechno dopadne tak, jak má. Hlavně neužívejte žádnou manipulaci, tu Střelci nesnášejí.

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Střelci se chovají jako potřeštění blázni, ale ve vztahu hledají věrnost a opravdovost, tak je nezklamteFoto: Syda Productions, Shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozorozi se na letní románky moc nehodí, protože co se mezilidských vztahů týká, postupují poněkud obezřetně a pomalu – příliš zvolna na to, aby se vrhli bezhlavě do flirtu na jednu noc. Jestli tedy pomrkáváte po nějakém Kozorohovi, vězte, že to bude nějakou dobu trvat a že půjde spíš o činy než slova – se slovy si totiž Kozorozi občas moc nevědí rady a jednat jim je bližší. Vzhledem k tomu, že sami slovy šetří, nechají se Kozorozi někdy snadno „oblbnout“, protože věří, že i druzí myslí svá slova vážně. Tak jim neubližte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

U Vodnářů budete okamžitě vědět, jak na tom jste a co můžete čekat, protože to na vás zkrátka na rovinu vybalí. Vodnáři jsou totiž jedním z nejotevřenějších a nejupřímnějších znamení a jednoduše vám hned řeknou, jestli si s vámi chtějí jen zajímavě popovídat, jestli jim jde o sex nebo se chtějí pustit do něčeho vážnějšího. Nejvíc je dostanete asi tím, když je předběhnete a stejně otevření a přímí budete i vy sami. S Vodnáři není třeba nasazovat žádné masky, kreativitu si spíš šetřete na společně strávené chvíle, protože nesnášejí nudu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ze své přirozenosti se Ryby krátkým flirtům a románkům na jednu noc spíše vyhýbají – tyhle rychlovky zkrátka emotivnímu a cituplnému znamení nedělají moc dobře. Na druhé straně jsou Ryby ohromně tvárné a někdy se může stát, že podlehnou tlaku okolí – tedy vás – a zkrátka se přizpůsobí tomu, co chcete vy. A snad jim to ani vědomě nedojde. Vztahy s Rybami jsou vždy romantické a plné citů a gest, nikomu se ale nevnucují, a tak si ani nemusíte uvědomit, jak moc byste jim svým rychlým odchodem mohli ublížit. Pozor na to.

Jaké znamení by se tedy hodilo právě k vám?

Reklama

Načítám