Hlavní obsah

Stylistka radí: Bílá košile na 4 způsoby

 

Určitě už jste slyšely, že alespoň jednu bílou košili by měla vlastnit každá žena. Nemusí být ale jen doplňujícím prvkem elegantního pracovního kostýmku. Stylistka Irena Vokrojová pro vás připravila nejzajímavější způsoby, jak bílou košili nosit opravdu originálně.

Článek

Díky bílé košili proměníte každý outfit v něco mnohem elegantnějšího, víc šik a s francouzským šarmem. Tenhle kus oblečení dokazuje, že nepotřebujete mít skříň nacpanou trendy modely – mnohdy stačí právě jen dobře padnoucí bílá košile. Asi nejoblíbenější je v jednoduché kombinaci s modrými džínami, teniskami a červenou rtěnkou. S touhle trojkou totiž nikdy nic nezkazíte (pokud se tedy takto nechystáte třeba do divadla).

Zkombinovat bílou košili s pouzdrovou sukní a sáčkem také není příliš složité... Ale co takhle si ji obléct k plisované midisukni nebo pod ni vzít rolák? Ve videu vás se stylistkou Irenou Vokrojovou přesvědčíme, že bez bílé košile nemůžete žít. Bude se vám hodit, až budete naříkat, že nemáte nic na sebe, třebaže skříň praská ve švech. Zachrání vás od každé módní krize navěky věků, protože byste jen těžko hledaly nadčasovější klasiku. Podívejte se na video a dejte nám vědět, který outfit to u vás vyhrál!

Děkujeme značkám Högl, COS, H, Benetton, Reserved, Marks & Spencer, Tous a Pandora za půjčení oblečení, šperků a bot na natáčení.

Také bílou košili milujete?

Reklama

Související témata: