Hlavní obsah

Stylistka radí: S čím kombinovat krajkovou sukni?

Foto: Eva Malúšová

Krajkovou sukni pětkrát jinak si vyzkoušela naše čtenářka VeronikaFoto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Investovat, nebo neinvestovat? Pokud stále váháte nad koupí krajkové sukně, máme pro vás pár silných argumentů pro! Výhodou není jen její nadčasovost, ale i variabilita. Nosit ji můžete třeba takto!

Článek

Krajková sukně je tvárnější, než se může na první dobrou zdát. Rozhodně ji nemusíte nosit jen s jednobarevnou halenkou a lodičkami, dost dobře se dá nakombinovat i do odvážnějších sestav. Pět ukázkových variant s jednou jedinou sukní si pro vás připravila stylistka Irena.

Opisování od mužů

Vyhýbáte se sukním z obavy, že to bez podpatků nebude ono? Omyl. Nebudeme zastírat, že vám vysoké boty krásně protáhnou nohy, na běžné denní nošení ale můžete bez obav volit i placky. Stylistka Irena si pohrála se šněrovacími oxfordkami, které spolu s kloboukem dodají outfitu pánskou příchuť.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Van Graaf, 1799 Kč), košile (Marks & Spencer, info o ceně v obchodě), kožená bunda (Baťa, 4399 Kč), kožené boty (Baťa, 2199 Kč), náramky (H&M, 179 Kč/set), klobouk (H&M, 599 Kč), kabelka (Marks & Spencer, 1099 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Zůstávat nemusíte jen u černé – skvěle vypadá i světlá, modrá nebo bílá vrstvená sukněFoto: archiv firem

Tropický bomber

Sukně podobného střihu vypadá nejlépe se svršky, sahajícími do pasu. Skvělou volbou, která dodá sukni na ležérnosti, je lehká bunda v bomber stylu. My jsme se zamilovali do té s tropickým potiskem. Podložit ji můžete klidně i džínovou košilí.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Van Graaf, 1799 Kč), džínová košile (Marks & Spencer, 1199 Kč), bunda (Lindex, 799 Kč), boty (Marks & Spencer, 849 Kč), náhrdelník (Lindex, 199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Černá & tělová

Na večer můžete sukni spárovat s peplum topem a sakem. Inspirovat se můžete i touto konkrétní barevnou kombinací – černou a tělovou. Ta důstojně nahradí klasickou black & white dvojici.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Van Graaf, 1799 Kč), top (H&M, 799 Kč), sako (Van Graaf, 2599 Kč), psaníčko (Baťa, 799 Kč), lodičky (Salamander, 3353 Kč), náhrdelník (Lindex, 199 Kč), náušnice (H&M, 149 Kč/set)Foto: Eva Malúšová

Hra s materiály

Krajka se cítí dobře ve společnosti jiných textur. Oblečte k ní huňatý kabátek a se zbytkem si příliš hlavu nelámejte. Hladké tričko bude stačit. Této sestavě by slušely i podpatky, pokud vás ale čekají pochůzky, klidně vklouzněte do placek. Opatrnější buďte se sukní, sahající pod kolena, obzvlášť pokud nemáte výšku modelek.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Van Graaf, 1799 Kč), kabátek (H&M, 899 Kč), boty (Marks & Spencer, 999 Kč), psaníčko (Lindex, 599 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Malé kabelky jsou na večírek jako dělané. Která se líbí vám?Foto: archiv firem

Zelená výjimka

Přestože úzká sukně vypadá nejlépe s kratšími vršky, v jednom případě můžete udělat výjimku. Kombinace s delším kardiganem bude fungovat v případě, že nezapomenete nadefinovat pas. Stačí tenký pásek, umístěný na pomezí košile a sukně. Obrovský vliv na celek budou mít boty – pokud nefandíte přidrzlému looku, obujte klasické podpatky. Chybu neuděláte ani v jednom případě.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Van Graaf, 1799 Kč), kardigan (Marks & Spencer, 2299 Kč), košile (H&M, 399 Kč), náhrdelník (Lindex, 599 Kč), kožené boty (Baťa, 2599 Kč), pásek (Baťa, 399 Kč)Foto: Eva Malúšová

Pozor! Stále sháníme čtenářky pro focení módy! Chcete si vyzkoušet nové trendy, líčení i roli modelky? Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Načítám