Hlavní obsah

Super fitness akce už brzy!

Foto: Thinkstock

Přijďte si zacvičit i vy!Foto: Thinkstock

Reklama

Zajímáte se o aerobic a fitness? Pak  vás jistě zaujme mezinárodní kongres aerobic & fitness BEST OF FACE 2011! Akce proběhne v sobotu 30. 4. 2011 v prostorách Club hotelu Praha – Průhonice a zahraniční i čeští odborníci představí ve 32 lekcích nové trendy a své inspirativní nápady. Těšit se můžete na nejrůznější tradiční i supermódní disciplíny.

Článek

Z mezinárodních lektorů se představí Julio Papi ze Španělska s lekcemi Fitness Yoga Stretch & Strenght, Step Made in Papi nebo svým autorským programem Port De Bras®. S Gil Lopese z Brazílie si můžete zacvičit na lekcích Hi-Lopes Aerobic nebo Step Creative, Ital Luciano Mottola bude mít lekci Hi-lo Dance Italien Style a Step for Everyone a Francouzka Morgan Moreau se předvede během Hi-lo Eiffel Aerobics nebo Step France Choreography. Nebude chybět pilates v podání Katie Vasilenko z Ruska v její lekci Pilates Fitness Fusion. Katia bude vést také lekci Stepu. Antonella Costantino z Itálie se specializuje na posilovací formy a bude mít na kongresu 2 lekce – ABS and Core Overflows Extreme a funkční trénink Pump and Body Bar.

Z českých prezentací se můžete těšit na Lukáše Kolka, Romana Ondráška, Lenku Velínskou, Zuzku Švíkovou, Daniela Müllera, Ivanu Brádkovou, Martina Holíka, Soňu Blažkovou, Zbyňka Petra, Kláru Buzkovou, Petru Havelkovou, Tomáše Krmíčka nebo Danielu Štekrovou.

Kongres je úžasnou inspirací nejen pro lektory aerobic & fitness. Zacvičit si můžou přijít i všichni sportovní fandové, které zajímají nové trendy ve světovém fitness nebo si jen chtějí dát do těla se skvělými lektory FACE CZECH.

V neděli 1. 5. proběhnou navíc 4 workshopy pro ty, kteří chtějí nasát ještě více znalostí a motivace od Lukáše Kolka, Gila Lopese, Antonelly Costantino nebo Julia Papi.

Podrobnosti a přihlášky naleznete na www.faceczech.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám