Hlavní obsah

Nejkrásnější svatební prádlo

Foto: photos.cleveland.com

Pod krásné šaty patří krásné prádloFoto: photos.cleveland.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Váš svatební den D se blíží! Krásné šaty a botky už máte, účes jste s vizážistkou také doladila, a tak zbývá, co pod tu nádheru. No přece luxusní spodní prádlo, které ženicha při svatební noci dostane na lopatky!

Článek

Podle šatů volte prádlo

O tom, jaké si zvolíte prádlo, rozhoduje pochopitelně to, jaké šaty budete mít na sobě. Nedávno jsme vás informovali, že se vůbec nemusíte bát barev, a i když je klasika stále bílá, nevěstám to sluší i v modré, růžové, červené, zelené nebo fialové. Barevné trendy můžete zhlédnout zde: Pro nevěsty: Nej svatební šaty!

Novodobé nevěsty si v posledních letech oblíbily zejména korzety a dlouhé sukně, což potvrdila i odbornice Helena Konarovská. Tady tedy nelze volit nic jiného, než korzet bez ramínek. Že nemusí být nutně jednoduchý, nudný a bílý, můžete vidět v naší reportáži zde:

Jemná klasika

Pro jemnější typy žen, které si zvolily právě korzetové šaty, doporučila odbornice na spodní prádlo sadu, která působí velmi něžně. Skládá se tradičně z ozdobného podvazku (Pozor! Nosí se zásadně na levé straně!), korzetového typu podprsenky, košíčky jsou hladké bez vzoru a odepínací podvazky. K nim patří samozřejmě punčochy – buď samodržící, nebo podvazkové. „Korzet podrží křivky, vytvaruje pas a boky a součástí jsou i silikonová ramínka, pokud chcete mít úplnou jistotu, že vám korzet nesjede tam, kam nemá," upozorňuje Helena Konarovská. Rozdíl v současných silikonových ramínkách je ten, že jsou tenčí, nelepí se na ně nečistoty, jako tomu bylo u starších typů, a dají se snadno posunovat podle potřeby. Součástí tohoto svatebního setu jsou samozřejmě i punčochy, jejichž lem koresponduje se vzorem korzetu.

Foto: Zbyněk Prokop

Foto: Zbyněk Prokop

Růžová kráska

Pokud nebudete mít korzetové šaty, můžete zvolit jinou variantu. My jsme ve videu představili růžový komplet, který obsahuje vysoké kalhotky (jsou teď trendy), punčochy s náznakem podvazků, případné odepínací podvazky a opět ozdobný podvazek na levou nohu. Růžová barva je IN v posledním roce. Jednotlivé partie jsou lemovány sametem a krajkou, která působí svůdně i romanticky. Za pozornost stojí zmíněné punčochy. K růžové sadě odbornice doporučuje světle šedé nebo tělové a rozhodně lodičky s plnou špičkou. Nevěsta by měla schovat holé prsty. Kalhotky mají na zádech rafinovaný výstřih, pod který není od věci schovat pro ženicha malé překvapení v podobě nalepovacího elegantního tetování. „Punčochy si nasaďte tak, aby šev byl na vnitřní straně stehna, aby nebyl vidět zezadu ani zepředu!" dodává jednu radu z praxe odbornice.

Hedvábí pro náročné nevěsty

Hedvábí je takové Ferrari ve spodním prádle. Je příjemné a při šetrném praní si zachovává stále stejný luxusní vzhled i vlastnosti. Ve videoreportáži jsme ukázali jednu z variant hedvábného svatebního spodního prádla s širším podvazkovým pásem. Ten se dává samozřejmě pod tanga – končí přesně pod ozdobením. (Jinak by si nevěsta nemohla dojít na toaletu.) Podvazky jsou opět připínací. Punčochy, které měla modelka na sobě, jsou zlehka podlepené, aby dobře držely, ale ani důkladný pozorovatel podlepení neobjeví. Vzhledem k tomu, že se jedná o tak luxusní kousek, je prádlo domyšlené do posledního detailu.

Věříme, že si na svatební den vyberete prádlo, ve kterém se budete cítit jako opravdová královna. Helena Konarovská všem nevěstám vzkazuje na závěr toto: „Při výběru svatebního prádla myslete také na ženicha, jaký je typ, co se mu líbí a co k němu sedne!" Pokud si nevíte s něčím při přípravách rady, odpovědi na své dotazy najdete v našem Svatebním Průvodci.

Tak ať se vám svatba i svatební noc vydaří!

Související témata:

Načítám