Hlavní obsah

Svatební veletrh se blíží. Vyhrajte svatbu za milion!

Reklama

Plánujete svatbu? Ale pořád nevíte, kde by se měla konat, kde seženete ty nejúžasnější šaty, a především, kde na tu slávu vezmete peníze? Pro inspiraci si můžete dojít na svatební veletrh, který se koná v únoru příštího roku v Obecním domě v Praze. A také se můžete zúčastnit soutěže, kde je hlavní výhrou svatba snů v hodnotě jednoho milionu korun!

Článek

Svatba patří k těm nejvýznamnějším životním událostem. Proto by rozhodně měla stát za to! Jenže co všechno je potřeba zařídit, jaké šaty jsou ty nej, kde sehnat dokonalé snubní prstýnky, jak by měl vypadat váš svatební dort?

To a mnohem více se dozvíte na svatebním veletrhu, který se ve dnech 3. až 5. února 2012 koná v nádherných prostorách Obecního domu v Praze. O inspiraci tam nebude nouze a k vidění budou skutečné skvosty.

Okouzlující interiér Obecního domu

Zaostřeno na to nejlepší

Na veletrhu se představí řada luxusních klenotnictví či úžasných hotelů, kde by se zrovna vaše svatba mohla konat. Mezi vystavovateli jsou samozřejmě i různé svatební salony, které nabízejí obrovskou škálu služeb a dokážou v podstatě zorganizovat váš den D od začátku až do konce. A velkým zážitkem budou jistě módní přehlídky, na kterých se představí takové hvězdy, jako je návrhářka Blanka Matragi či Jitka Klett.

Vyhrajte svatbu snů

Myslíte, že tohle se vás netýká, že tak dokonalou svatbu si jednoduše nemůžete dovolit? Tak ji vyhrajte. Už od 24. října běží soutěž o svatbu století za jeden milion korun, kterou pořádá Obecní dům a Francouzská restaurace Art Nouveau. Zúčastnit se jí můžete velice snadno. Stačí poslat sms se správnou odpovědí na otázku, kterou najdete na stránkách www.svatebni-veletrh.info. Cena jedné zprávy je 20 korun včetně DPH, což rozhodně stojí za to!

I vy se můžete zúčastnit soutěže o svatbu snů!

Když se na vás totiž usměje štěstí, řeknete si se svou láskou ANO už 4. února 2012 v romantických prostorách Obecního domu v Praze, kde vás oddá primátor hlavního města Bohuslav Svoboda.

To ale rozhodně není vše! Nevěstě půjčí nádherné šaty Blanka Matragi, šperky pak zlatnictví Dayef, které novomanželům zároveň daruje snubní prsteny. K výhře patří i živá hudba během obřadu i při slavnostním obědě pro dvanáct lidí ve Francouzské restauraci Art Nouveau. Samozřejmostí je svatební kytice, veškerá květinová výzdoba svatební tabule a svatebčanů a zajištění účesu a make-upu pro nevěstu a Limousine service. Snoubenci si nemusí dělat ani starosti s organizací, o vše se postará společnost Wedding design.

Ani tímhle to ale nekončí. Součástí hlavní výhry je i svatební noc v pětihvězdičkovém hotelu Kempinski Hotel Hybernská Prague včetně wellness a snídaně na pokoj a také krásná svatební cesta. Vše v celkové hodnotě jeden milion korun!

Nový svatební veletrh si nemůžete nechat ujít!

Vstupenky již brzy v prodeji

Pokud se ale chcete jen inspirovat a pobavit se, určitě vás svatební veletrh nezklame. Vstupenky budou v prodeji od 1. prosince 2011, a to buď v síti Ticketpro, nebo v infocentru Obecního domu v Praze. Jednodenní základní vstupné činí 250 korun, dvoudenní pak 350 korun. K dostání jsou i jednodenní VIP vstupenky za 650 korun, které vám zajistí přední místa na módních přehlídkách, přednost u vystavovatelů, možnost degustace svatebních jídel a nápojů, katalog veletrhu zdarma a podobně.

Reklama

Související témata:

Načítám