Hlavní obsah

Svlékáme vás z uniforem: Proměna policistky Věry

Foto: Marie Bartošová

S hvězdou naší dnešní proměny, Věrou, přichází zákon :-)Foto: Marie Bartošová

Reklama

Třiadvacetiletá Věra klame tělem. S jejími 158 centimetry a drobnou postavou byste jen těžko odhadovali, že pracuje u policie. Jak bude tahle strážkyně zákona vypadat po „zásahové akci“ našeho týmu?

Článek

Věra pracuje už pátým rokem na obvodním oddělení v Plzni u pořádkové policie. U jiného útvaru potom pracuje její přítel Tomáš, který Věru na proměnu doprovodil. Se sympatickým párem jsme se sešli v pražském salonu Avenue, kde se slečny ujal kadeřník Jiří Horák. Tomu dala Věra víceméně volnou ruku, i když se kratší délky trochu obávala.

Kromě barvení a stříhání si účastnice naší proměny užila i líčení, o které se postarala vizážistka Jana Plháčková. Protože se Věra nijak výrazně nelíčí, domluvila se s Janou na jemnějším líčení, ve kterém by se cítila dobře a které by po proměně sama zužitkovala.

S proměněnou Věrou jsme se potom přesunuli do ateliéru, kde si vyzkoušela nejen modely od stylistky Veroniky, ale také roli modelky. Zatímco úsměvy naší policistce problém nedělaly, s podpatky, se kterými nemá moc zkušeností, už to bylo horší. Nakonec to ale všechno skvěle ustála a v novém jí to moc slušelo. Souhlasíte?

Musíte i vy nosit v práci uniformu? Přihlaste se do naší proměny! Své fotografie včetně telefonního čísla a informací o vašem povolání zasílejte na e-mail jana@prozeny.cz! Těšíme se na vás!

Vlasy: Jiří Horák (AVENUE Beauty Salon & Lifestyle Store, Anenská 3, Praha)

Vizáž: Jana Plháčková (MA-DA Makeup Network)

Styling: Veronika Králová

Reklama

Načítám