Hlavní obsah

Tajemná řeč zvířat nám poradí. Nevěříte? 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Setkání se zvířetem vám prozradí budoucnostFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

1. díl - I když nevěříte na astrologii, karty, kávové sedliny a jiné předpovědi, musíte si přiznat, že se věci kolem nás dějí v určitých souvislostech a symboly nás upozorňují na věci příští. Jen nastavit radárek. Odhadování budoucnosti na základě hluboké znalosti přírody a zvířat bylo doménou Indiánů.

Článek

Vnímejte symboly

Když se setkáte s neznámým člověkem, snažíte se ho automaticky někam zařadit. Připomíná vám někoho známého? Potom může mít obdobné vlastnosti. Nebo dost často slýcháme, je podobný svému psovi... ano, člověk podvědomě inklinuje k určité rase. A ještě dále - připomíná vám osoba stojící před vámi nějaké zvíře? Potom prozkoumejte rituály zvířete a můžete usuzovat i na obdobné vlastnosti u člověka.

Existuje určitá symbolika ze zvířecí říše, která vám napoví, kam se váš osud bude dál ubírat. Stačí se pozorně dívat kolem sebe a registrovat nezvyklá setkání z živočišné říše. Jde o to, že když se setkáte s živočichem na neobvyklém místě, např. s kobylkou v panelákovém bytě, nebo vodní vážkou na Václavském náměstí, hadem v předsíni chalupy, vyšší prozřetelnost vám posílá zprávu.

Samozřejmě, že se tyto věci nedějí jak na běžícím pásu, a někteří jedinci je dokonce ani nedokážou zaregistrovat. Ale ti, co se soustředí na přítomnost a věnují svému okolí pozornost, získávají důležité zprávy.

Vážka - změňte přístup k životu

Z vlastní zkušenosti se musím zmínit o setkání s vážkou v centru města. Vycházela jsem z kavárny, kde jsem probírala s kamarádkou své útrapy soužití s mužem, který byl formálně ženatý. A do vlasů se mi zamotala veliká vážka s krásně barevnými křídly. Vyděsila mě. A ještě jednou, než jsem nastoupila do tramvaje, kolem mě proletěla. Nedalo se jí nevšimnout.

Hned po příchodu domů, jsem nalistovala v chytré knize „Lexikon zvířecí magie" pasáž „vážky a motýlice". Stálo tam, ukáže-li se vám v životě vážka, znamená to, že byste měli změnit svůj přístup k životu. Může vám chybět životní perspektiva, možná zanedbáváte emociální stránku. Nevybledly příliš barvy vašich emocí? Nebráníte se změnám, které byste měli přijmout? Při setkání s vážkou můžete očekávat změny v citové oblasti." A stalo se během měsíce.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Setkáte-li se s vážkou, změňte přístup k životuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Liška - staňte se neviditelní

Roztroubila jsem tu shodu náhod po svých známých a chtěla jsem, aby mi hned řekli, když na ně nějaké zvířátko vykoukne. Abych si potvrdila údaje v knize. A hned další setkání zvíře-člověk bylo zásahem do černého. Přítelkyně, která byla vždy a všude středem pozornosti, částečně svou atraktivností, hlasitým projevem a hlavně svým outfitem, který obvykle doplnila něčím, co vám vzalo dech na delší dobu, měla problém získat zaměstnání odpovídající jejímu vzdělání. Trochu jí ty vnější projevy ubližovaly. Ale nebylo, jak to probrat.

Jednou zavolala, že se setkala s liškou. Na chalupě nemohla k ránu spát, protože se jí honil hlavou poslední konkurs. Vyšla na terasu, rozsvítila a doslova zůstala zírat na rezatou lišku. Těžko říct, kdo z nich byl víc vystrašený. A ať jí řeknu, co znamená setkání s liškou. Mimo jiné se v knize píše: „Liška má základní vlastnost, že splývá s okolím. Zkuste se zaměřit na změnu svého vzhledu, tak abyste splynuli s prostředím. Naučte se být neviditelní, pak uslyšíte a uvidíte věci, které by vám normálně unikly. Tato schopnost se dá vypěstovat a posléze ji můžete využít v praxi pro své cíle a tužby."

Docela mi to vzalo dech, konečně byl důvod probrat šílené kreace, které si dopřávala. Dnes ji musíte ve společnosti hledat a se svým pracovním místem je víc než spokojená. Nedávno jsem našla hodně starou fotku, na které je ve své plné křiklavě nepřehlédnutelné kráse, chtěla, abych fotku hned zničila, tak se sžila s „liščí" proměnou.

Zdaleka to není všechno ze zvířecí říše, mám pro vás připravené ještě další dvě setkání, tentokrát s ptákem a plazem.

Reklama

Související témata:

Načítám