Hlavní obsah

Tchyně schopné všeho aneb Tohle provedly svým snachám!

Foto: thinkstock

Tchyně občas někoho slovně urazí. Co když ale proti vám opravdu kuje pikle?Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tchyně! Řada žen s nimi prostě nedokáže vyjít. Urážky se ještě dají přežít, ale když přistoupí k činům, to je teprve peklo. Tohle jsou nejhorší věci, které tchyně provedly našim čtenářkám.

Článek

Když vás někdo čas od času urazí, řekne něco, co vás zabolí, je to nepříjemné, ale lze to přežít. Prostě to hodíte za hlavu, pokusíte se zapomenout. Ale co když máte tchyni, která vás týrá nejen slovně, ale i různými podpásovkami? Takhle hrůzostrašné zkušenosti mají naše čtenářky.

Svatba podle tchyně

Řada našich čtenářek vzpomíná na to, jak se jim jejich tehdy ještě nastávající tchyně pokusila překazit (nebo alespoň pokazit) svatbu. Jedna z nich v diskusi popisuje to, jak maminka jejího muže týden před svatbou rozeslala polovině svatebčanů dopis o tom, že se svatba nekoná. „Logicky tak dorazilo mnohem méně lidí, než jsme měli v plánu. Nejdřív jsem z toho byla zhroucená, myslela jsem, že to nepřežiju, ale nakonec jsme to samozřejmě zvládli,“ říká čtenářka Jana.

To čtenářce Angelice A., která se zapojila do ankety na Facebooku, zase tchyně naplánovala svatbu už na půl sedmou ráno. Nejen, že byl stres to vůbec všechno stihnout, ale většina svatebčanů byla také velmi brzy opilá, takže svatba nestála za mnoho.

Další čtenářka na Facebooku zase vzpomíná na to, jak její tchyně přímo ve svatební den řešila s její maminkou, jak to bude s dětmi, až se „mladí rozejdou“.

Foto: thinkstock

Co kdyby vaše tchyně napsala vašim pozvaným svatebním hostům, že je obřad zrušen?Foto: thinkstock

Soukromí? Nezájem!

Tváří se, jakože vám chtějí ulevit, ale vy z jejich pomoci šílíte. Představa, jak vám tchyně uklízí byt, je prostě děsivá. „Mně takhle tchyně přišla uklidit, když jsem byla v porodnici. Samozřejmě jsem o to nestála, ale ona se rozhodla. Všechno mi zpřeházela, nic nebylo na svém místě, ale navíc mi vyhodila velkou tašku plnou mých osobních věcí, o kterých si myslela, že jsou na vyhození,“ svěřuje se Šárka K.

Jeden z našich čtenářů pak vzpomíná na tchyni svého kolegy. „Po svatbě spal se svou novomanželkou u tchyně, a když se ráno probudili, měla jeho nová tchyně, dobrá to žena, rozbalené všechny jejich svatební dary, a dokonce už je měla i vkusně rozmístěné po svém bytě. Možné je prostě všechno,“ popisuje.

Foto: thinkstock

Vy budete s partnerem rodina. Babičky by měly mít jasně vymezený prostorFoto: thinkstock

Čiré zlo

Že si nedovedete představit nic horšího? Omyl! Některé tchyně jdou mnohem dál! Na svou snachu jsou schopné i bezdůvodně zavolat sociálku! Takovou zkušenost má třeba čtenářka s přezdívkou Lorelai. „Tchyně mě jednou potkala, jak vedu dceru z pískoviště, takže měla samozřejmě zadek i kolena od písku, prostě byla špinavá. A co se nestalo? Za pár dní na mě zvonila sociálka, že prý se o dceru nestarám, neboť chodí špinavá. A také ji určitě týrám hlady, protože sama jsem strašně hubená. Nakonec jsme se tomu s tou sociální pracovnicí zasmály, ale bylo to děsné,“ vypráví Lorelai.

A co teprve čtenářka Ina, jejíž tchyně prostě nepřenesla přes srdce, že bude babičkou? „Když jsem otěhotněla, dělala mi strašné naschvály. Za dveře na lino lila vodu, abych uklouzla, a když se syn narodil, odcvakávala mi kola od kočárku, aby se to miminko vyklopilo,“ říká Ina.

Jaká je vaše tchyně? Je s ní peklo, nebo je to super baba?

Reklama

Související témata:

Načítám