Hlavní obsah

Teplo jako ze sluníčka po celý rok? Topení z přírodního kamene od Interior&Doors

Značka Interior&Doors nabízí komplexní řešení rekonstrukce a úpravy interiérů, a to od návrhu až po jeho úspěšnou realizaci. Pokud chcete tedy jakýmkoli způsobem změnit, opravit či zkrášlit svůj interiér, obraťte se na tuto firmu. Tým Interior&Doors se skládá z opravdových profesionálů, kteří vám pomohou zrealizovat vaše sny, ať už se jedná o jednoduché změny v dětském pokoji, či o kompletní přeměnu interiéru vašeho domu.

Článek

Hlavní specializací této firmy je především oblast dveří, oken, obkladových desek a topných kamenů, včetně kompletního návrhu interiérů.

Firma spolupracuje s nejvýznamnějšími značkami na trhu a se specializovanou výrobou atypických produktů.

Showroom společnosti

Co je topení z přírodního kamene?

Co byste si měli představit pod pojmem topení z přírodního kamene? Je to vlastně jakýsi velmi nekonvenční druh vytápění. Je velká škoda, že ještě není v České republice příliš rozšířen, jelikož topení z přírodního kamene plní nejen funkci plnohodnotného vytápěcího systému, ale také funkci krásného designového prvku. Vydává sálavé teplo na podlahu, strop i na zeď.

Realizace u klienta – Kámen Galaxis NHP 1200

Výhody oproti běžnému topení

  • Menší spotřeba elektrické energie.
  • Nulové náklady na údržbu.
  • Mnohem menší tepelné ztráty.
  • Poskytované teplo je velmi přirozené a příjemné, jako od sluníčka.
  • Nedochází k cirkulaci vzduchu, což zabraňuje víření prachu, pylu či různých bakterií.
  • Snížené riziko vzniku plísní (jelikož poskytované teplo není vlhké).
  • Velmi jednoduchá montáž.

Široký výběr

Panely z přírodního kamene se hodí do každého interiéru. Vybírat lze z různých materiálů – z pískovce, mramoru či vápence. Široký výběr sortimentu naleznete na Gemetherm.cz.

Naše obkladové panely jsou špičkové

Pokud chcete dát vašemu interiéru zcela nový ráz, použijte obkladové panely. Dokážou změnit celou podobu interiéru během pár chvil a nezatíží rodinný rozpočet.

Obkladové desky koupelnové – Fibo Trespo 2101

Vodovzdorné panely, praktičtí pomocníci

Nejenže vodovzdorné panely brání vzniku plísní, ale také jsou naprosto nenáročné na údržbu, což jistě ocení každá hospodyňka. Panely jsou určeny do koupelen kvůli své odolnosti proti vodě.

Kuchyňská deska 1066 Black

Kuchyňská deska 2346 Rivet Flora

Stěnové panely Forestia, příznivá změna

Tyto stěnové panely firmy Interior jsou vyrobeny z dřevotřísky, která je následně potažena ekologickou fólií odpuzující prach a špínu. Tyto panely jsou navíc přetíratelné akrylátovými barvami, takže můžete jejich barvu měnit, kdy jen se vám zachce změny. Nemusíte se tedy bát je použít ani v dětském pokojíčku, pokud je dítě pokreslí, jednoduše je přetřete.

Veškeré podrobnosti k uvedeným produktům naleznete na webových stránkách www.interiordoors.cz

Načítám