Hlavní obsah

Tipy pro hravé milence: Nové vibrátory dráždí přesně tam, kde je třeba

Foto: Profimedia

Sex si můžete užít i sami! Naše erotické tipy vám třeba přijdou k duhuFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte málo erotických hraček? Nadělil vám Ježíšek peníze, a vy stále nevíte, jak a kde je utratit? Počkejte si na nové a hravé kousky, které se dají propojit s chytrým telefonem. Kdo je má na svědomí?

Článek

Znalci i neznalci vědí. Kanadskou značku We-Vibe, která již v roce 2009 představila svoji první verzi revolučního a později i celebritami oblíbeného párového vibrátoru, není nutné představovat. Původní varianta Kanaďanů měla design navržen tak, aby pomůcka stimulovala klitoris a bod G.

Písmeno U milují všichni!

Unikátní tvar zároveň umožňoval zavedení penisu, čímž se vibracím mohli oddávat oba partneři. Tato myšlenka se zalíbila i některým konkurenčním firmám, které vrátily úder například v podobě pomůcky s názvem Tiani od Lelo. Ale zpět ke klasice a původci nápadu.

We-vibe se zahanbit nenechal, takže se aktuálně může pochlubit celkem slušnou základnou účkových modelů od jedničky po čtyřku (včetně 4 a 4 plus), dále kousky Thrill, Touch, Tango a Salsa. Tak nějak to ale pořád nestačí. Na vrchol je cesta trnitá. A ani tomu, kdo se tam dostane, nikdo nikdy nemůže zaručit, že tam bude dlouho.

Foto: Archiv

S tímto vibrátorem si užijí oba dva partneři, už jste ho zkusili?Foto: Archiv

Něžný vzhled, silné vibrace

Proto se před koncem loňského roku zmíněná firma We-Vibe rozhodla, že náskok konkurenci nedá, a představila další dva nové modely ve vlastní stáji. Tentokrát se sice nejedná o „párovky“ tak, jak je všichni známe, ale jde o sondu do výhradně ženských klínů. Nova a Rave. Co mohou nabídnout?

Nova svým tvarem připomíná gesto „pojď ke mně“. Výčnělek, který je pro ni charakteristický, přehlédnout jistě nelze. Jeho účelem je pochopitelně dráždit klitoris, takže se jedná o dvojitý zásah. Postaráno bude o vše důležité, a to v dokonalé harmonii, kterou si každá majitelka svého nového miláčka nastaví.

Foto: Archiv

A teď něco čistě pro dámy. Co na tento kousek říkáte?Foto: Archiv

Luxusní voděodolná záležitost

Naproti tomu Rave je vyrobený čistě za účelem intenzivní stimulace G bodu, a to za pomoci dvou silných motorů s deseti vibračními programy, ke kterým lze přidat i svůj vlastní. Samozřejmostí je odolnost vůči zvýšené vlhkosti, absence ftalátů a latexu, což platí i pro první model. No a? Že na těchto novinkách není nic převratného, říkáte si? Odpověď: V jednoduchosti je síla. Ale bez mobilu to nepůjde.

Foto: Archiv

Stimulace bodu G je zárukou rozkoše. Nechte se unést do extáze i vy...Foto: Archiv

Handsfree mánie

Obě pomůcky nabízejí ovládání přes Bluetooth, k čemuž slouží aplikace We Remote. (Tu využívají již delší dobu i novější modely We-Vibe, takže některým zákazníkům bude povědomá.) Dá se říct, že právě tohle je dnes už nezbytností.

Stejnou technologii využívá například Love Palz a jejich pomůcky Hera a Zeus, společnost OhMibod se svými vibračními kalhotkami ovládanými na dálku, Durex s projektem Fundawear či vibrátor Vibease s aplikací Intimacy, která umožnuje díky operačním programům iOS nebo Android vložit vibrátor do kalhotek a užívat si s ním - ovšem se smartphonem v ruce. Holt moderní doba. Tak co, počkáte si na tuhle kanadskou dvojku, o které se toho prozatím už neví víc? Tak strpení, prosím…

Kdy a za co koupit?

Firma svoje nové koně nabízí k prodeji, ovšem zatím jsou k dostání pouze mimo Evropu, a to za přibližnou cenu 119 dolarů, což je v přepočtu lehce pod hranicí třech tisíc korun. Jak se s cenou a naskladněním poperou čeští distributoři, ukáže následujících pár týdnů. Stejně jako to, jestli tyto osobní ženské pomůcky zastíní jedny z nejpopulárnějších párových vibrátorů v zemi. Jak to vidíte vy, mají na to?

Tak co, těšíte se na nové modely, nebo vás novinky na erotickém trhu absolutně nezajímají?

Reklama

Související témata:
Stáj

Načítám