Hlavní obsah

Top trend sezóny

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nahlédněte do top trendů kolekce Baťa pro jaro 2016. Letos je opravdu na co se těšit. Modely jsou plné zářivých barev a vzorů, nápadných střihů i originálních designů.

Článek

Ať už jste milovnice designových kousků z přehlídkových mol, máte ráda trendy „ready-to-wear“ na každý den, ležérní styl nebo nedáte dopustit na komfort, v letošní kolekci si určitě vyberete.

A jaké trendy budou provázet jaro 2016?

Zajímavé střihy

1. Široké podpatky a masivní podešve

Trendy bude všechno, co upoutá pozornost. Tedy i střihy. Už v minulé sezoně jsme si oblíbily masivní podešve. Letos nás neopustí, a navíc se k nim přidají i široké pohodlné podpatky. Pokud milujete chůzi na vysoké noze, letos si ji opravdu užijete.

Široké podpatky a masivní podešve

2. Protažené špičky

Pointed toe je střih obuvi s protaženou špičkou. Tento super střih najdeme letos u balerín, lodiček i kotníčkové obuvi. Díky protažené špičce dostanou boty sofistikovaný šmrnc.

Protažené špičky

Nápadité designy

3. Western

Nápaditý, pohodlný a veselý. Takový je westernový styl, kterým se inspiruje další významná část jarní kolekce. Najdete v ní klasickou kotníčkovou obuv ve westernovém střihu, westernové zkosené podpatky, třásně i kontrastní westernový designoživený krajkou nebo dekorativní perforací.

Western

4. Zapletený design

Zapletený design se nechal inspirovat krásnou strukturou košíků a využívá nejmodernější materiály i klasickou jutu. Výsledek je opravdu jedinečný. Design, který nejde přehlédnout, nás přivádí do teplých jarních dnů a pomalu nás chystá na léto.

Zapletený design

5. Sportovní design

Minulou sezonu byl na výsluní normcore. Styl, ve kterém jste bez obav mohly kombinovat sportovní boty se společenskými šaty. Na jaře normcore ustupuje, ale tenisky zůstávají. Kdo nemá tenisky letos na jaře, jako by nebyl. A pokud chcete být opravdu in, vybírejte tenisky ve výrazných designech.

Sportovní design

6. Záblesk budoucnosti

Pravidlo pro jaro 2016 zní: co je výrazné, je in. Takže netradiční futuristické designy sem bezesporu patří. Heslo zní – budoucnost je teď.

Záblesk budoucnosti

Nephřehlédnutelné barvy

7. Laky, třpytky, perleť, flitry

Další výrazný prvek do sbírky jarní obuvi jsou lakýrky, slip-ony s flitry i pastelové lodičky s perleťovým efektem a metalickými detaily. Čím zářivější letos na jaře budete, tím lépe.

Laky, třpytky, perleť, flitry

8. Pestré vzory

Lodičky, slip-ony i tenisky, ty všechny dostaly letos na jaře originální motivy – pestrobarevné vzory a puntíky. Trend, který zaručeně upoutá pozornost.

Pestré vzory

Buďte letos na jaře módními hvězdami v pestrobarevných lodičkách a okouzlete stylovými třásněmi. Ukažte svoji přirozenou krásu v polobotkách v zapleteném designu.

Ať už zvolíte jakoukoli cestu, letos po ní budete kráčet stylově.

Reklama

Související témata:

Načítám