Hlavní obsah

Trendy v kuchyních: Sklo a hedvábné laky

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dokonalé povrchy kuchyňského nábytku v duchu aktuálních trendů si teď můžete prohlédnout ve studiích Oresi, které právě obohatilo český a slovenský trh o luxusní německé kuchyně Bauformat.

Článek

Oresi, které prodává nejvíc kuchyní v České republice, právě doplnilo náš trh o známé luxusní německé kuchyně Bauformat. Stoletá zkušenost a z ní vyplývající německý perfekcionismus této značky dávají žhavé novince na české scéně nepřehlédnutelnou jedinečnost.

Mimořádná inspirace pro mimořádné bydlení

Na kuchyních Bauformat je velmi dobře zřetelný trend současných špičkových kuchyňářů – kuchyně se stává stále důležitější, a především prestižnější součástí bydlení. S tím souvisí rozvoj mimořádně efektních lesklých povrchů, z nichž momentálně nejpůsobivější je využití skleněných desek s hloubkovým efektem, případně napodobení tohoto efektu technologicky méně náročnou cestou. Takové efekty je možné u Oresi vidět například na kuchyních Murano nebo Bastia.

Murano

Kuchyně Bauformat předvádějí také různé typy lakovaných povrchů, ale když mluvíme o laku, nemusíme mít na mysli jen lesky. Velmi módní jsou hedvábně matné laky, které obyvatele kuchyně doslova obejmou hřejivou a okouzlující atmosférou.

Sevilla

Šampion ve své třídě

Ať se na kuchyně Bauformat podíváte z kterékoli strany, vždycky uvidíte jen nejmodernější světový design, aktuální a futuristické technologie ve výbavě a perfektní německou kvalitu zpracování. Společně s výhodami Oresi je to skutečný šampion ve své třídě. Tato skutečnost je v současnosti ještě posílena zaváděcími cenami, které jsou sníženy o 30 procent.

Bali – Ancona

Německá filharmonie v kuchyni

V kuchyni strávíte spoustu času. Proto tam všechno musí perfektně sedět, všechno musí mít své nejlogičtější místo. Promyšlené ergonomické možnosti, široké spektrum různých výšek, šířek a hloubek jednotlivých modulů, pracovních desek a soklů umožňuje vytvořit kuchyň ne pro kohokoli, ale osobně pro vás.

Spolehněte se na podporu návrhářů v prodejnách Oresi a pracovní prostor kuchyně vám potom sedne jako dobře ušité šaty nebo oblek od nejlepšího krejčího. Jedinečné prvky, jako jsou například 200 cm široké závěsné skříňky nebo mimořádně hluboké spodní moduly, dávají každé kuchyni zcela nové možnosti designového pojetí. V případě Bauformatu se už nebavíme o sestavách, ale doslova o interiérových kompozicích.

Baku

Reklama

Související témata:

Načítám