Hlavní obsah

Trik, který vám pomůže překonat jarní únavu

Foto: waterdrop®

Lahve a mikrodrinky waterdrop® pro udržitelný pitný režim bez cukruFoto: waterdrop®

Jarní únava přepadá až tři čtvrtiny lidí. Vinu na tom nese méně slunečního svitu, pohybu a také pobytu venku. Možná vás překvapí, že jedním z největších bojovníků proti jarní únavě je správný pitný režim.

Článek

Malátnost, ztráta energie nebo celkové vyčerpání jsou po zimě způsobené tím, že je naše tělo zaneseno nahromaděnými toxiny. Zvýšený přísun vody, ideálně v kombinaci s vitaminy, je dokáže vyplavit. Naopak v případě nedostatku tekutin přejde tělo do úsporného režimu. Kolik byste toho měli za den vypít, vypočítáte podle jednoduchého návodu: na 15 kilogramů hmotnosti člověka je třeba příjem 0,5 litru vody.

Nápoj plný chuti a bez cukru 

Protože řadě z nás samotná voda nechutná, hledáme způsoby, jak si ji ochutit. Myslet bychom měli ale na to, že pokud budeme pít slazené nápoje, dostáváme do sebe zbytečné kalorie. Jeden litr běžně prodávaných sycených limonád může obsahovat až 27 kostek cukru! Pití čisté vody namísto slazených nápojů znamená výrazné snížení kalorického příjmu. Zhruba o tolik kalorií, jako byste denně uběhli osm kilometrů.

Nechutná vám samotná voda? Vyzkoušejte mikrodrinky waterdrop®. V jarních měsících sáhněte po příchuti BOOST s vitaminovou bombou açaí. Potřebnou obranyschopnost organismu posílí DEFENCE s neobyčejnou symfonií tónů moringy a šípku. Pro podpoření očisty organismu sáhněte po příchuti CLEAN s dotekem čerstvého výtažku z kopřivy.

To vše bez cukru a zbytečné chemie. Malé mikrodrinky jsou vytvořeny granulací nejjemnějších rostlinných a ovocných výtažků, jemně slisovaných a ekologicky šetrně zabalených. Použité nejsou žádné umělé konzervační látky pro zvýšení trvanlivosti. Vitaminy a antioxidanty v mikrodrinku jsou příjemným benefitem.

Foto: waterdrop®

Rozpuštěním kapsle ve vodě získáte 400 až 600 ml nápojeFoto: waterdrop®

Lahev stále po ruce

Protože je důležité pít pravidelně, měli byste mít celý den po ruce lahev s nápojem. Lahve waterdrop® jsou vyrobené z borosilikátového skla, takže jsou velmi odolné proti rozbití. Zároveň se díky použitému materiálu snadno udržují a bambusové nebo kovové víčko zaručí, že se nevylije ani kapka. Společnost vám může dělat i dvouplášťová nerezová lahev, která funguje jako termoska.

Foto: waterdrop®

Dvouplášťová nerezová lahev je k dostání v různých barvách Foto: waterdrop®

Méně plastu, více chuti

S mikrodrinky waterdrop® pomůžete nejen svému pitnému režimu, ale také planetě. V balení 12 kapslí waterdrop® je množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové lahve. Pro snížení ekologických dopadů se při rozvozu k zákazníkům využívají služby dopravce, který za najeté kilometry a vyprodukované CO2 vysazuje nové stromy.

I vy se můžete přidat k rodině dropáků a vychutnat si všechny výhody mikrodrinku.

Načítám