Hlavní obsah

Sex XXL: Polohy pro baculky aneb Jak se milovat s kily navíc?

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Nepatříte zrovna k těm, které váží 50 kilo i s postelí? To ale neznamená, že si při milování nemůžete užít! Které milostné pozice vám neskutečně sednou? Zkuste tyhle úžasné polohy pro baculky.

Článek

Oblé, měkké tvary a větší konfekční velikost? No a!? „Důkladně si zapamatujte, že naše nejerotičtější zóna je mozek a nejerotičtější nástroj, který máme všichni k dispozici, je představivost,“ s oblibou říkává britská sexuální guru Tracey Cox s tím, že pokud vy si připadáte dostatečně sexy, bude vás tak vnímat i partner. Ostatně, pro ženu tohoto typu (XXL) se používá zkratka BBW (big beautiful woman neboli velká krásná žena). Jste to i vy? Pak musíte vědět, jaké milostné pozice patří k „vašemu šálku kávy“. Nechte se inspirovat sexuálním koučem Seanem Jamesonem z irského Dublinu.

Psí pozice

„Psí pozice je pro všechny BBW vhodná, protože při ní nepřekáží větší bříško. Na druhou stranu, vstup zezadu může být trochu obtížnější, pokud máte také větší zadek,“ popisuje zmíněný kouč, který v každém případě radí pohrát si s polštáři. Zejména ty vyrobené z paměťové pěny vám mohou být velmi užitečné. Jakmile pocítíte diskomfort, vypodložte si tělo, ať lépe držíte stabilitu a užíváte si pohodlí i mužskou péči. Vždyť „psí styl“ je báječný pro stimulaci bodu G.

Jezdecká pozice (vy nahoře)

Obvykle si partner lehne na záda a žena si na něj obkročmo sedne, zasune si penis do pochvy, pokrčí nohy v kolenou a mírně se zakloní. Ženy XXL se většinou obávají něco takového zkusit, což je chyba. Tato pozice je pro všechny „velké holky“ ideální. Partner má výhled na prsa, k čemuž je nutné přihlédnout. A jestli máte dojem, že se svým tělem nemůžete nějak extra pyšnit, naopak se trochu předkloňte. Na svoje si tak přijdou všichni!

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Pokud si připadáte dostatečně sexy, bude vás tak vnímat i partnerFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Lžíce

Oblíbenou polohou je i takzvaná lžíce, která dostala jméno podle obrysu milujících se postav, které vytvářejí dvě lžičky na sobě. Jedná se o mazlivou pozici, která v případě potřeby „schová“ to, co si žena nepřeje předvádět – od nevyčištěných zubů přes rozmazaný make-up až k oblejším tvarům. „Můžete zvednout jednu nohu a namířit ji ke stropu. Partner vás za ni chytne a pronikne do vás. Občas je to vítaná změna,“ popisuje Sean Jameson na svém blogu.

Jezdecká pozice naruby (opět vy nahoře)

Obraťte se k partnerovi zády a požádejte ho, aby vás chytil za pas a pomohl vám udávat tempo. Naklánějte se dopředu i dozadu (jak vám to vyhovuje). Muži jsou závislí na zrakové stimulaci a milují, když mohou sledovat, jak se penis zanořuje do pochvy. Na ničem jiném jim v tomto případě nezáleží! Dejte jim, po čem touží!

Motýl

Milostná pozice, kterou milují všichni, kdo mají správnou výšku? Motýl! Vy ležíte na okraji postele a partner stojící u postele do vás proniká (pochopitelně si může i kleknout nebo si výšku nastavit s pomocí polštářů). Vaše nohy mohou být pokrčené, natažené, přitažené až k hrudníku – záleží čistě na vás. Dají se také omotat kolem milencova pasu. Až se této pozice nabažíte, otočte se na břicho. Někdo této inovaci říká „superžena“, ale podle nás je to prostě jen super vychytávka.

Misionářská variace

Tato sexuální pozice pro BBW vychází z klasického misionáře. Lehněte si na záda a nohy dejte na partnerova ramena. Vaše břicho se opticky stane plošší. Navíc se vagina co nejblíže přiblíží k penisu, což usnadní pronikání. A co dělat v případě, že i váš muž je XXL? Nechte ho co nejvíce na zádech! „Pokud je váš milenec nahoře, může mít penis schovaný pod větším břichem. Jakmile ale leží na zádech, přístup k jeho rozkroku je lepší,“ uzavírá Sean Jameson. Dobré vědět!

A kterou polohu milujete právě vy?

Reklama

Načítám