Hlavní obsah

Triky proti stárnutí pleti za pár korun

Reklama

Zůstat krásná jako Blake Lively ve filmu Věčně mladá, o tom sní každá žena. A nemusí to být sen nedostupný. Kvalitní kosmetika, která udrží pleť mladou do pokročilého věku, není science fiction.

Článek

Pokud i vy patříte mezi ty, které touží po krásné pleti, nemusíte za kosmetiku utrácet tisíce a podstupovat drahé omlazovací procedury. Stačí se o pleť pravidelně starat. Kosmetika Garnier je založena na symbióze s přírodou a její výrobky jsou neustále inovovány. Garnier netestuje na zvířatech. Příznivá cena kosmetiky Garnier je už jen bonusem navíc.

Bestsellery Garnier v akci 1 + 1

A teď pozor! Nyní nakoupíte na Krasa.cz své nejoblíbenější produkty od Garnier v akci 1 + 1. Zaplatíte jeden a druhý k němu dostanete zdarma. Ten pak můžete věnovat jako dárek nebo si jej nechat do zásoby. Akce 1 + 1 ZDARMA platí až do konce listopadu 2015 nebo do vyprodání zásob, proto na nic nečekejte. Do nabídky jsou zařazeny nejprodávanější kosmetické vychytávky od Garnier.

Nyní nakoupíte na Krasa.cz své nejoblíbenější produkty od Garnier v akci 1 + 1

Správné odličování je základ péče o pleť

Do této akce patří Dvoufázový odličovač očního make-upu Garnier. Správné odlíčení a čištění pleti je předpokladem pro udržení mladistvého vzhledu a základem pro správnou péči o pleť. Odličovací složka účinně odstraní make-up a posilující složka obohacená o arginin posílí řasy. Nyní navíc stojí jen 99 Kč!

Odlíčení a čištění pleti jsou základem správné péče o pleť. Dvoufázový odličovač očního make-upu Garnier dokonale odličuje, a navíc vyživuje

Nevzdávejte boj s vráskami a vyhrajete!

Když už se vám první vrásky objeví, nevzdávejte to. Pravidelnou péčí docílíte nejen zlepšení, ale především toho, že se vrásky nebudou prohlubovat. Garnier přináší Expresní krém proti vráskám – Miracle Wrinkle Corrector, který patří do generace nejnovějších krémů proti stárnutí pleti a vráskám, vyhlazuje pleť, hydratuje ji a zpevňuje. Mimo jiné obsahuje také kyselinu hyaluronovou, glycerin a pro-retinol a další látky pro omlazení pleti. Nyní i Expresní krém koupíte v akci 1 + 1 ZDARMA na Krasa.cz.

Expresní krém proti vráskám Miracle Wrinkle Corrector od Garnier vyhlazuje pleť, hydratuje ji i zpevňuje

Nechte pleť přes noc mládnout a odpočívat

Víte, že není vhodné používat stejný krém na den i na noc? Zatímco přes den potřebujete svou pleť chránit před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je počasí, sluneční záření nebo volné radikály, přes noc se pleť regeneruje a nabírá nové síly. Garnier proto přináší Transformující noční péči proti stárnutí a únavě Miracle Sleeping Cream, která vychází z poznatků tradiční asijské kosmetiky. V lehkém krému je obsažena síla masky proti stárnutí pleti a známkám únavy. Už po první noci vypadá pleť odpočatější a s každým dalším použitím mladší a mladší.

Díky Transformující noční péči proti stárnutí a únavě Miracle Sleeping Cream od Garnier je pleť už po první noci odpočatější

Potěšte své blízké dárkovou sadou Garnier

Není pochyb o tom, že kosmetika Garnier patří mezi nejoblíbenější a nejznámější na našem trhu, proto výběrem dárkové sady pod stromeček pro kamarádku, maminku nebo babičku rozhodně nemůžete šlápnout vedle. Dárkové sady Garnier můžete vybírat rovněž na Krasa.cz. Mají je zde skladem, doručují tedy už druhý den od objednání.

Reklama

Související témata:

Načítám