Hlavní obsah

Hubnoucí trojka po 7 týdnech: Začíná jim být velké oblečení!

Foto: Marie Bartošová

Trojici se hubnutí daří. Vydrží jim nový styl i po skončení našeho projektu?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice čtenářek hubne 7 týdnů. Co je na cestě za vytouženou postavou potkává? Prozrazují novinky, abyste i vy mohly ve svém snažení bodovat. Proto totiž tento seriál děláme – pro vás!

Článek

Dobře víte, že shozená kila jsou vidět, až když jich je víc. Proto možná na fotkách trojice nejsou tolik poznat. Ale brzy rozdíly uvidíte! Chystáme pro vás překvapení… Jak jsou na tom Dana, Elen a Radka po polovině projektu?

Dana změnila styl

„Jedu už v zaběhnutém rytmu: snažím se dodržovat jídelníček – a hlavně i kupovat jídlo – celkově zdravé. Cvičím pilates a 2x týdně půlhodinku na stepperu, i když je někdy těžké se přemoct. Na druhé straně mě těší, že mi začínají být velké věci,“ hlásí Dana. Dole má v tuhle chvíli 6 kil, 4 centimetry v pase a 6 přes boky. A to je velký úspěch! Nemyslíte? Vždyť možná i vy nesnídáte a první jídlo jíte až kolem oběda, stejně jako to měla Dana. A dokázala, že když se chce, změnit to jde.

Radku potkal zázrak

U Radky to vypadalo, že bude muset hubnutí přerušit kvůli operačnímu zákroku, po kterém by nemohla měsíc sportovat. „Už čtyři roky mi vychází špatné výsledky cytologie a tentokrát jsem šla na vyšetření s tím, že určitě budu muset podstoupit konizaci děložního čípku,“ přiznává otevřeně Radka. „Nález byl ale normální! Věřím, že se díky změně životosprávy tělo vyčistilo a výsledkem je ta úžasná zpráva, že na zákrok nemusím!“ Radostnou novinku zavolala i koučovi Radkovi a domluvili se na obnově cvičebního plánu. Nyní má Radka dole 5,5 kila, v pase ubrala 6 centimetrů, 5 přes boky. Za největší úspěch považuje to, že se odnaučila jíst nejvíc večer! Nemáte to také tak?

Foto: Marie Bartošová

Radka své snažení vzala hodně vážně a už má i výsledky!Foto: Marie Bartošová

Elen cvičí doma

Běžkyni Elen tentokrát bolelo v krku, takže uplynulý týden strávila doma se spoustou vitaminů. „Jakmile mi začalo být lépe, začala jsem cvičit podle Jillian, o které jste psali,“ hlásila fotbalistka Elen. Jestli chcete vědět, o jaké cvičební video jde, klikněte si na Světový hit: Za 30 dní vám změní tělo. Jinak Elen má dole 3 kila a v pase méně o 5 centimetrů.

Foto: Marie Bartošová

Fotbalistka Elen uplynulý týden kvůli nemoci neběhalaFoto: Marie Bartošová

A jak jde hubnutí vám?

Reklama

Související témata:

Načítám