Hlavní obsah

Trvalá depilace celého těla se slevou 82 %? Už dnes!

Foto: Isifa

Depilace jako skvělý dárek k vánocům?Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rády byste se do léta zbavily chloupků a přemýšlíte, která metoda je nejúčinnější a zároveň finančně nejvýhodnější? Pak pro vás máme tip! Dnes na našem serveru najdete slevu na permanentní depilaci celého těla za neuvěřitelných 4900 korun!

Článek

Původní cena procedury, která zahrnuje 5 ošetření, byla 28 000 Kč. S naší 82 procentní slevou tak ušetříte neuvěřitelných 23 100 Kč!

Během jednoho ošetření vám vyškolený personál odstraní chloupky po celém těle pomocí přístroje pracujícího na bázi paprsků IPL („Intense Pulsed Light“). Tato metoda pracující na bázi selektivní fototermolýzy je jednou z nejúčinnějších metod laserové depilace. Během ošetření paprsek IPL světla vyhledává pigment (melanin), a zničí tak chloupek v samotném kořínku (folikulu). Výsledek je tedy nejen zaručený, ale hlavně doživotní. O tom svědčí i fakt, že v případě, kdy vám i po pátém ošetření nějaký chloupek naroste, bude jeho odstranění zdarma.

Ideální dobou na depilace IPL světlem je podzim, kdy kůže není vystavena působení sluníčka. A kdo by ji nechtěl mít se slevou 82 procent? Nezapomeňte se proto dnes podívat na naši nabídku slev!

Reklama

Související témata:

Načítám