Hlavní obsah

Týdenní horoskop pro všechna znamení. Co vám hvězdy připravily?

Foto: Zoom-Team, shutterstock.com

Ha, podle předpovědi prý čeká mnohá znamení týden jako v ráji!Foto: Zoom-Team, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do imaginárního světa, kde neexistují žádné problémy, vás v pondělí zavede Slunce v Rybách, které bude přecházet přes mystického Neptuna (konjunkce). Nabídne vám iluzi života jako v pohádce.

Článek

Už v úterý se ale Jupiter ocitne naproti Uranu a Marsu, což vyvolá chaos a poprask. Odmítnete tolerovat sebemenší omezování a začnete ignorovat jedince, kteří mají ve zvyku druhým akorát poroučet. Samozvaní generálové prostě budou mít tento týden smůlu.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Mnohokrát se ponoříte do sebe a budete přemýšlet nad smyslem svého života. To pro vás bude velkým přínosem, protože se v mnoha oblastech rozhodnete začít jakoby znovu. Během víkendu se nerozčilujte! Jinak volno strávíte se studeným obkladem na čele, neboť vás ze stresu rozbolí hlava.

Býk (20. 4.–21. 5.)

Dojde k menšímu nedorozumění s přáteli, protože na ně nebude spolehnutí. Vám nakonec ale bude vyhovovat zůstat doma. Nemine vás totiž psychický ponor a na vyzvídání, co se děje, nebudete zvědaví. O slovo se přihlásí minulost, a zejména pokud se dopouštíte nevěry, ještě v neděli večer budete zpytovat svědomí.

Foto: ESB_Professional, shutterstock.com

Býk zrovna velkou pohodu mít nebude. Dny sebezpytování budou střídat probdělé noci plné přemýšlení. Ale snad to k něčemu všechno bude dobréFoto: ESB_Professional, shutterstock.com

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Pokud vám při seznamování s novými lidmi jakoby zdřevění ruka, mějte se na pozoru! Intuitivně totiž dokážete odhalit intrikány. Řešíte-li nějaký pracovní problém, věnujte mu alespoň chvilku během víkendu. Vaše šedá kůra mozková pojede na plné obrátky a ve spojení s úžasnou fantazií řešení určitě vymyslíte.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Sklouzne-li debata k tématům tajemna či věštění, budete ve svém živlu. Ezoterika vás prostě bude přitahovat, přitom ale nezapomínejte na světské povinnosti. Jinak vám je během víkendu připomenou nadřízení a místo relaxování budete muset pracovat a dohánět resty. Hlas šéfa v telefonu totiž bude znít přímo hrozivě.

Lev (22. 7.–22. 8.)

I po jedné skleničce ohnivé vody se vám zamotají nohy i jazyk. Alkoholu se proto vyhýbejte velkým obloukem, raději se věnujte koníčkům nebo si přečtěte hezkou knížku. Potkáte-li během víkendu cizince, kteří se budou chovat, jako by jim to tady patřilo, prchejte. Hrozí riziko, že vyvoláte skandál, dokonce na mezinárodní úrovni.

Foto: nd3000, shutterstock.com

Lev by si měl nyní užívat bez alkoholu, jinak vyvede pořádný trapasFoto: nd3000, shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Ať vás ani nenapadne cokoli obětovat jenom proto, že to bude vyhovovat vaší drahé polovičce nebo nadřízeným. Tím by vznikly nerovnováha a napětí, což by během několika dní vygradovalo do ostrého konfliktu. Máte-li firmu, o víkendu patrně odhalíte nesrovnalosti v účetnictví či pokladně a začnete sepisovat výpovědi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše obvyklá taktika jednat s druhými diplomaticky se bude míjet účinkem, vlastně vás nebudou brát vážně. Jakou zvolíte strategii, abyste získali zpět respekt a autoritu, zjistíte v neděli. Rupnou vám totiž nervy a všem okolo předvedete, že jste sice mírumilovní jako holubičky, ale když je něčeho moc, i vy dokážete běsnit!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Sklízet pomyslnou úrodu budete zejména v případě, že jste peníze investovali do umění, cenných papírů, nebo dokonce do rozvíjení vrozeného talentu. Pokud máte v úmyslu změnit práci, během víkendu zřejmě zařadíte zpátečku. Zjistíte, že byste finančně tratili, takže hned v pondělí výpověď stáhnete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Snažte se k problémům druhých přistupovat objektivně. Cizí stesky totiž budete prožívat příliš emočně a budete se snažit za nešťastníky mnohé zařizovat, což by ale byla chyba. Najdou se totiž chytráci, kteří odhalí, že když zabrnkají na vaši citlivou strunu, dokážete se obětovat. Vlastně by vás využívali!

Foto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Střelec je vrba a utěšitelka. Hlavně ať ji to nesemele!Foto: wavebreakmedia, shutterstock.com

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Na klepy si nepotrpíte, ale tento týden jich uslyšíte takovou spoustu, že by vydaly na knihu. Proč se vám lidé svěřují s hloupostmi, neřešte, stejně to nezjistíte. Spíš plánujte, kam vyrazíte o víkendu. Bydlíte-li v poněkud stísněných podmínkách, hlavně neděli byste měli strávit mimo domov, jinak někomu z rodiny pomyslně skočíte po krku!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

Elegantně využijete toho, že druzí nejsou schopni zapojit fantazii. Budete mít prostě nos na peníze. V případě, že podnikáte, vyděláte na akci, kterou jiní vzdali, protože se jim zdála nereálná. Pokud jste někomu zapomněli vrátit půjčené knihy, během víkendu vám to jejich majitel připomene tak, že vám udělá pořádnou ostudu.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Právem na sebe budete pyšní! Ve vašem znamení si podají ruce rozum s intuicí, takže vyřešíte i složitý pracovní problém, a ještě kolegy slovně povzbudíte, aby neměli pocit méněcennosti. Během víkendu raději nepřehrabujte šuplíky. Našli byste totiž věc, která vám připomene něco nepříjemného z minulosti.

O rušný víkend se postará Venuše v Beranu, která se v sobotu otočí do retrográdního směru. Například to znamená, že zazní hodně ohnivých, jenže unáhlených vyznání lásky. Počítejte rovněž s tím, že na silnicích to bude vypadat jako na kolbišti a obchodní centra budou praskat ve švech, protože lidé budou nakupovat jako smyslu zbavení. Snažte se, abyste se mezi tyto šílence nezařadili!

Reklama

Načítám