Hlavní obsah

Typologie podle hodiny narození: Jací jste ve vztazích i v práci?

Foto: Thinkstock

Podle hodiny narození se toho dá zjistit spousta! Přečtěte si, co platí pro vásFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zeptejte se přátel a rodiny, v kolik hodin se narodili. Proč? Protože to na ně i na vás prozradí víc, než možná čekáte. Jací jste? Zjistěte to!

Článek

Kdo chce přesný horoskop na míru podle hodiny narození, musí za astrologem. Nicméně i rozmezí vždy dvou hodin během dne na vás hodně prozradí. Chcete se dozvědět, co vám osud dal do vínku? Čtěte!

Narodili jste se mezi...

00.00–2.00: Máte spoustu životní síly, mladistvost, bystrý postřeh, to vše až do vysokého věku. Potřebujete stále nové informace, umíte naslouchat, rádi se učíte, nové informace jsou pro vás celoživotně důležité. Váš elán je nakažlivý, jen nezpychněte, hrozilo by vám, že budete chtít mít pravdu za každou cenu, a to by vás mohlo vyřazovat z kolektivu.

2.00–4.00: Uznáváte hlavně to, co jste sami zažili, jste pracovití, materiální zisky stavíte na nejvyšší hodnotové příčky. Jste vstřícní, dobře vedete i týmově spolupracujete. Učte se nést prohry, ať vám neulítávají vzteklé či závistivé poznámky, běh na dlouhou trať stejně vyhrajete, jen nebudete nesoustředění. I vy potřebujete lásku, tak ji neopomínejte.

Foto: Thinkstock

Lidé narození mezi druhou a čtvrtou hodinou ranní jsou velmi pracovitíFoto: Thinkstock

4.00–6.00: Jste šarmantní a vytrvalí. Myslíte hlavně na sebe. Nepřehánějte to s průbojností, stejně dosáhnete toho, co si usmyslíte. Podráždíte tím okolí, což vás nezlomí, ale můžete přijít o pár kamarádů, a to vám může být líto. A to i přes to, že jich budete mít po celý život dost, protože máte kamarádskou povahu a podrazy jsou vám cizí.

6.00–8.00: Jste citliví, vnímaví, pracovití, máte rádi pořádek. Dáváte přednost klidu před společností. Zraní-li vás někdo, stáhnete se. Často pomáháte potřebným. Slabinou je, že mluvíte i do věcí, které se vás netýkají. Děláte to z dobrého úmyslu, ale pak je vám to vyčteno a trpí vaše křehká sebedůvěra. Myslete víc na sebe, víte, že nechcete žít sami.

8.00–10.00: Samota není nic pro vás. Milujete společnost a obdiv, jste upřímní, odvážní, neúplatní, rádi se bavíte. Máte dobrý odhad na lidi, nepřáteli pohrdáte, neztrácíte s nimi čas, ani s těmi, kdo nezapadají do vašich zájmů. Jste milí na každého, oblíbení, ale ve skutečnosti máte jen úzký okruh skutečných přátel. V lásce jste vybíraví a tvrdohlaví.

10.00–12.00: Máte soucit a pochopení, zastanete se ve sporu vždy slabších umíte nezištně pomoci. Na cestě k úspěchu vás však nezastaví nikdo a nic, jakékoli ohledy jdou stranou. Jste rádi nepostradatelní, dost ambiciózní, s nemalou dávkou drzosti, vznětliví, vůči kritice odolní až imunní. V této době před polednem se rodí hodně úspěšných celebrit.

Foto: Thinkstock

Před polednem se rodí lidé, kteří umí ukonejšit a pomoci slabšímFoto: Thinkstock

12.00–14.00: Jste impulzivní, snadno se rozčílíte, ale hádky rádi nemáte. Jste zkoumaví, všestranně nadaní, často v uměleckých profesích. Láká vás nové a nepoznané. Chcete znát smysl toho, co děláte, a mít řád. Rádi si poslechnete názory moudrých a starších, víte, že dokážete upadnout na dno nálad a jen velmi těžko se z nich dostáváte.

14.00–16.00: Vaše bezprostřednost a vášeň někdy vyleká okolí. Jste lehkovážní, rádi riskujete, ač pracujete pečlivě, i malý neúspěch vám nabourá sebedůvěru. Utrpíte hodně šrámů ve svém barevném životě, ale nikdy na vás okolí nic nepozná, chcete a umíte to dobře skrýt. Jste citově stálí, máte rádi a potřebujete dobré, pevné a harmonické zázemí.

16.00–18.00: Máte široký vědomostní přehled. Potřebujete seberealizaci, pochvalu a pozornost, jinak vám hrozí deprese. Jste nezáludní, nesnášíte tlak a podsouvání, pak jste agresivní. Často se vám lidé svěřují, co je tíží, udržíte tajemství a umíte poradit. Sami jste zranitelní, potřebujete někoho, o koho se můžete opřít. Milujete rodinu a rodinné oslavy.

18.00–20.00: Jste věrní, loajální, družní a oblíbení. Také nadprůměrně intelektuálně nadaní lidé, logicky myslící, umíte vést a inspirovat. Loajalita a kompromisy jsou potřeba, ale ne na úkor sebe, což děláte, včetně přetažení sil a přílišné sebekritiky. Pak máte pocit opuštěnosti a přestanete na čas komunikovat. Rádi sportujete a vyžadujete to i od rodiny.

Foto: Thinkstock

Narodili jste se mezi 20. a 22. hodinou? Pak by na vás mělo sedět to, že jste přátelští a máte rádi společnost. Je to tak?Foto: Thinkstock

20.00–22.00: Jste oblíbení, veselí, přátelští lidé, někdy až moc, takže se váš partner musí trochu obrnit. Jste věrní, milujete svoje zázemí, ale jste tak často středem pozornosti, že to partner nemá lehké. Z chyb se moc nepoučíte, pak máte pocit neschopnosti, přitom jste svědomití, tvůrčí i cílevědomí. Je mezi vámi hodně dobrých herců, režisérů a učitelů.

22.00–24.00: Navenek působíte klidně, jste uzavření, ale uvnitř to vře a vybuchne. Skončíte, až když je kolem vás pořádek. Jste nedočkaví, přecitlivělí, žárliví, svoje srdce dáváte navěky, a to jen jednou, i kdyby vztah nevyšel. Rodinu milujete, uděláte pro ni, co jen lze. Jste tvořiví, vynalézaví, a pravda, i podezíraví. Vnitřní klid najdete po 40. roce věku.

Tak schválně. Sedí charakteristika na vás? A znáte vůbec svou hodinu narození?

Reklama

Načítám