Hlavní obsah

Užijte si vaření: Snadno, rychle, zdravě

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud rádi vaříte, tak jistě uvítáte pomocníka, který připraví suroviny (nakrájí zeleninu, namele maso atd.), zamíchá je (pomazánky, těsta), rozmixuje (koktejly, smoothie) a uvaří celé hlavní jídlo.

Článek

Až zjistíte, s čím vším vám multifunkční kuchyňský robot VarMix dokáže pomoci, budete se divit, kolik času v kuchyni ušetříte, a navíc, kolik nových delikates si snadno doma připravíte.

Příprava různých zeleninových salátů je pro VarMix hračka

Základní vlastností tohoto pomocníka je mixování, sekání, mělnění, drcení a mletí. V mžiku máte připravenou zeleninu na saláty, ovoce na smoothie, pomazánky z čehokoli, namelete ořechy, semínka či mák, rozmělníte maso na sekanou. Strouhanku si snadno připravíte také z čerstvého pečiva a cukr krystal proměníte v cukr moučku podle aktuálních potřeb vaší kuchyně. Domácí zmrzlina nebo ledová káva se stanou vašimi specialitami. Program na přípravu těsta si hravě poradí s kynutým i jiným těstem.

Zeleninové krémové polévky, ale i klasický vývar jsou velmi oblíbené pokrmy, které VarMix uvaří

Další dovedností VarMixu je to, že vaří a míchá zároveň. Stačí pouze vložit suroviny, nastavit teplotu a čas. Tím vaše práce končí. Nemusíte hlídat, jestli se omáčka nepřipaluje, protože VarMix během přípravy pokrm míchá. Vy se tak můžete věnovat jiné činnosti nebo dětem či návštěvě. Snadno připravíte kaše, polévky (krémové i čiré), omáčky, marmelády, krémy, kojeneckou stravu (zeleninovou i ovocnou) a mnoho dalších pokrmů.

Česká tradice – svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem. Celý tento hlavní chod připravíte ve VarMixu

Pokud lpíte na zdravém stravování, jistě oceníte možnost vaření v páře. VarMix dokáže zastoupit parní hrnec stejně spolehlivě – během vaření v páře se neztrácejí vitaminy a živiny, a vy tak snadno získáte dietní jídlo bez tuku. Multifunkční robot VarMix ušetří čas, peníze i prostor v kuchyni a stane se vaším nepostradatelným pomocníkem.

12 funkcí a důmyslné příslušenství dokážou zajistit snadnou přípravu pokrmů, které vyžadují větší množství přísad

Reklama

Související témata:

Načítám