Hlavní obsah

Věci, které dělají všechny ženy, ale nerady je přiznávají!

Foto: thinkstock

Já to vím, ona ví, že to vím. Proč to nepřizná?Foto: thinkstock

Reklama

Každý má někdy svoje slabé chvíle. Jaké jsou ty ženské? Co příslušnice něžného pohlaví dělají naprosto běžně, ovšem nerady o tom mluví? Začíná to u vztahů a stahovacího prádla. A čím že to končí?

Článek

Nikdo není dokonalý, to je stará známá pravda. I tak se ale hříchy, úlety i slabosti nepřiznávají lehce. Vždyť se svými slabinami se svěřuje málokdo… Ale když už k tomu dojde, výsledek stojí za to. Víte, že tohle ženy tají stejně dobře jako milence?

1. Uchovávají vzpomínky z minulých vztahů

I když došlo ke zradě a Tomáš měl poměr s vaší nejlepší kamarádkou, stejně ho nelze vymazat z paměti. Fotka, na kterou napsal sladké věnování, je přece tak romantická! Zbytky minulosti připomínají to hezké, co mezi vámi bylo.

Elen: „Mám krabici, ve které schovávám fotky všech svých bývalých partnerů. Čas od času se do ní podívám a zavzpomínám si. To byly časy!“

2. Trpí pro krásu

Nylon, dráty, pásky, stahovací prádlo na zadek, speciální podprsenka… To, co mají ženy pod šaty, je mnohdy strašně nepohodlné, nepříjemné i neprodyšné. Hodně toho napraví estetická a plastická chirurgie.

Karin: „Větší břicho, zlý sen každé ženy. O mé liposukci nikdo neví.“

3. Říkají, že nechtějí dárky

Tak to je totální lež. Dárky rád dostává každý, takže když se řekne, že letos pod stromečkem nebude skoro nic, beztak doufáte, že se stane zázrak.

Sabina: „To je jako se svatbou. Když žena říká, že ne, vlastně myslí ano.“

4. Strašně dlouho se sprchují

Všechny ty masky, kondicionéry a peelingy pro svůj účinek potřebují čas. Že mezitím teče voda i peníze? To se nedá nic dělat…

Radka: „Já za to nemůžu, že mě teplá voda uklidňuje.“

Foto: thinkstock

Zkrášlovací metody patří k největším ženským tajemstvímFoto: thinkstock

5. Mají hesla k cizím e-mailovým schránkám

Je jedno, jakým způsobem žena získá heslo k e-mailovému účtu svého partnera, nicméně když už ho jednou má, jen tak se ho nevzdá.

Leona: „Důvěřuj, ale prověřuj. Sem tam zkontroluji, co je nového.“

6. Čekají, že „to“ partnerovi dojde

Muž se ptá: „Co je?“ Ženská odpověď: „Nic“. Nafouknutý obličej ale vypovídá o opaku.

Petra: „Pokaždé mu nechci vysvětlovat, co mě rozčililo, tak to radši hodím do autu a doufám, že na to přijde sám.“

Foto: thinkstock

Pořád mu to nedochází? To byste se také mohla načekat!Foto: thinkstock

7. Soupeří s tchyní

Souboj mezi snachou a tchyní je něčím, co se nepřiznává. Nahlas se říká: „Je mi to jedno.“ Skutečnost je ale taková, že vás ta osoba neskutečně deptá.

Iva: „Soupeření většinou vznikne tak, že ona si začne. Tichá válka by ale měla zůstat tichá. Otevřené nepřátelství je to nejhorší.“

8. Umí být i nechutné

Něco dobrého upadlo na zem? Může se to sebrat, nikdo se nedívá… K výměně menstruačního tamponu došlo již před více než šesti hodinami? I to se stává! Dáma není dámou vždycky.

Lucie: „No jo, i mistr tesař se utne.“

9. Většinou jsou naštvané

Na všechno a na všechny. Estrogen je mrcha.

Dana: „Jsou dny, kdy mi všechno leze na nervy. A když se ještě každý ptá, co mi je, je to o to horší.“

Jestli tohle jsou slabší stránky nás žen, jak asi vypadají ty mužské? Stejně jako Venušanky, i pánové nejsou na některé věci pyšní. Nebo snad vy troubíte do světa, že se kvůli stahovacímu prádlu nemůžete ani nadechnout?

Tak schválně, co tajíte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám