Hlavní obsah

Velké zadečky slavných žen: Které je umí nosit?

Foto: Isifa

Nicki Minaj (vlevo) tvrdí, že tyhle dvě obří půlky jsou zaručeně pravé, žádná práce plastických chirurgů. No, klobouk dolůFoto: Isifa

Reklama

Nejsou to žádné modelky připomínající desetileté chlapce. Naopak, jejich postava má tvar dobře vykroužené kytary. Představujeme vám osm slavných žen s pořádným pozadím. Jsou sexy, nebo už je to moc?

Článek

Jejich zadek je vše, jen ne malý! Tyhle slavné ženy se pyšní kyprými boky a mohutně vyklenutým pozadím. A přestože současným trendem je spíš vyhublost a zadeček menší než dva kmínky, ony ten svůj nosí s náležitou hrdostí. Co jim říkáte?

1. Kim Kardashian

Je jedno, co si myslíte o jejím hereckém umění, nezáleží ani na tom, že ona i její sestry jsou známé především kvůli své touze po slávě, faktem je, že Kim Kardashian (33) má opravdu slavný zadek. Vděčí za to především své pro některé až příliš tvarované postavě, ale také tomu, že z toho, za co by se mnohé ženy styděly, ona udělala přednost, kterou vystavuje, kde se dá.

Foto: Isifa

Kim Kardashian se za své větší pozadí rozhodně nestydíFoto: Isifa

2. Jennifer Lopez

Přezdívá se jí kytara a rozhodně právem. Herečka, zpěvačka a tanečnice Jennifer Lopez (45) má totiž postavu, která tento nástroj doopravdy připomíná. A přestože módní návrháři by ji na přehlídková mola nejspíš nevyslali, vyhrála různé ankety o nejpřitažlivější celebritu a její pozadí bývá velmi často označováno jako dokonalé a nesmírně sexy.

Foto: Isifa

Jennifer Lopez má přezdívku kytara. A to rozhodně právemFoto: Isifa

3. Serena Williams

Čokoládová kráska a především skvělá americká tenistka Serena Williams (33) opravdu nemá tělo modelky. Díky tenisu je její tělo ale pevné, a to včetně poměrně rozměrného zadečku. Umí ho nosit, nestydí se za něj a patří k ní asi stejně jako všechny její vyhrané tenisové trofeje.

Foto: Isifa

Serena Williams není jen fenomenální tenistka, ale také majitelka fenomenálního zadečkuFoto: Isifa

4. Nicki Minaj

Tahle rapperka miluje extravaganci. Ujíždí na šílených kostýmech, extrémně výrazném líčení a bláznivých účesech. A také je hodně pyšná na svůj opravdu obří zadek, o jehož pravosti se velmi často spekuluje. Nicki ale jakékoli úpravy a výplně odmítá, její půlky jsou prý stoprocentním dílem přírody.

Foto: Isifa

Nicki Minaj a její pozadí. Rozhodně nepřehlédnutelnéFoto: Isifa

5. Mariah Carey

Zpěvačka Mariah Carey (44) je věčnou bojovnicí se svou váhou. Střídá se u ní období štíhlosti s obdobím jakési oplácanosti, ale ať už je její váha jakákoli, oblé boky a klenutý zadeček jsou s ní vždy. A Mariah se za ně nestydí, nebojí se obléct kratinké či opravdu upnuté šaty. Dmoucí dekolt a pořádný zadek, to jsou dvě věci, které se vždy snaží správně prodat.

Foto: Isifa

I když má Mariah Carey své štíhlé období, ženské křivky si zachováváFoto: Isifa

6. Ewa Farna

Mladá zpěvačka polského původu (21) Ewa Farna už dávno není tou bláznivou holčičkou s rovnátky. Vyrostla z ní žena se vším všudy. I ona trochu bojuje s váhovými výkyvy a právě její zadeček bývá předmětem mnoha diskusí. Pro některé je totiž až příliš macatý, pro jiné dokonale sexy. Nejdůležitější ale je, že spokojená s ním je právě Ewa.

Foto: Isifa

Z Ewy Farne vyrostla holka krev a mléko. Tohle není zadeček malé holky, ale dospělé ženyFoto: Isifa

7. Coco Austin

Skoro by se dalo říct, že Coco Austin (35) na svém pozadí postavila svou kariéru. Živí se totiž jako modelka, ale na většině fotek je téměř nahá a hlavní roli na snímku hraje právě její výrazně vyklenutý zadeček. Pro někoho už je to moc, pro dolňáky ovšem pastva pro oči. A zdá se, že králem všech dolňáků je rapper Ice-T. Ten si Coco vzal a prý je z toho, co má doma, více než nadšený.

Foto: Isifa

Coco Austin je nejspíš snem všech dolňáků. Nejen, že má opravdu macaté pozadí, ještě se ho nebojí ukázatFoto: Isifa

8. Amber Rose

Ani modelka Amber Rose (30) nemá nijak malý zadeček. Spíš naopak. Tahle kráska, pro niž je mimo jiné typický i krátký sestřih, byla vždy známa jako majitelka vyloženě ženských křivek. Poté, co před rokem a půl přivedla na svět chlapečka, jsou její boky snad ještě oblejší. Novináři je občas nazývají maminkovskými.

Foto: Isifa

Amber Rose nebyla nikdy žádná vyhublá modelka, ale po porodu se jí zadeček ještě zvětšilFoto: Isifa

Tak co jim říkáte? Jsou tyhle zadečky sexy, nebo už je to přece jen moc?

Reklama

Načítám