Článek
Postup
01.
Panenskou svíčkovou nakrájejte na plátky a lehce naklepte. Osolte, opepřete a lehce potřete olejem, ve kterém jste rozmíchali čerstvě strouhaný zázvor. Plátky ihned grilujte na alobalovém tácu.

Foto: Archiv redakce
Vepřová panenka s pikantní chutí zázvoru dodá grilování parádní říz. Vyzkoušejte náš recept a nebudete litovat.
Panenskou svíčkovou nakrájejte na plátky a lehce naklepte. Osolte, opepřete a lehce potřete olejem, ve kterém jste rozmíchali čerstvě strouhaný zázvor. Plátky ihned grilujte na alobalovém tácu.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 745,21 kJ |
| Bílkoviny | 20,02 g |
| Tuky | 11,1 g |
| Sacharidy | 0,09 g |
| Sůl | 1,64 g |
| SAFA | 2,65 g |
| Vláknina | 0,05 g |
| Cukry | 0,03 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama