Hlavní obsah

Vlasové průšvihy celebrit: Tyhle účesy se jim opravdu nepovedly!

Foto: isifa

Jennifer Lopez je nádherná, ale účes jí zrovna tady na kráse nepřidáváFoto: isifa

Reklama

Celebrity jsou slavné, krásné i bohaté – tedy většinou. Vzhledem k tomu, že jsou v neustálém hledáčku fotografů, musí se o svou image starat 24 hodin denně. Tohle se jim ale fakt nepovedlo!

Článek

Mít vlastního stylistu a vizážistu není v Hollywoodu nic ojedinělého, právě naopak! Občas se ale stane, že jim ujede ruka! Kvůli tomu pak vypadají, jako by je přejel vlak nebo spaly týden pod mostem! Které účesy se celebritám opravdu nepovedly? Zeptali jsme se kadeřníků, co udělaly slavné hvězdy špatně a jak by se jejich vzhled dal vylepšit!

Scarlett Johansson

Foto: isifa

Scarlett Johansson by slušel jiný než téměř chlapecký účesFoto: isifa

Náš verdikt: Scarlett Johansson je překrásná žena s úžasnými křivkami, zde však vypadá jako člen rockové kapely, který právě opustil protialkoholní léčebnu!

Verdikt kadeřníka: (odpovídá Bára Lapáčková z Filip Gregor Hair Design): Scarlett barva vůbec nelichotí. Je v ní nenápadná a nevýrazná. Bylo by hezké trochu ji rozsvítit světlejšími odstíny. Hodně tmavou barvu bych nevolila. Byla by ještě bledší. Slušely by jí delší vlasy, sestříhané, trochu s objemem. Nebo kratší střapatější až rošťácký účes.

Characula

Foto: isifa

Characulu už asi nikdy nezapomeneteFoto: isifa

Náš verdikt:Originalitě se meze nekladou, a to si tato dáma rozhodně vzala k srdci!

Verdikt kadeřníka: (odpovídá Nina Krajčo, Art Director z Bomton Studií): Zpěvačka Characula vypadá jako bláznivá sestra Sharon Osbourne. Soustředím-li se na fakt, že je její účes přehnaný a má evidentně plnit účel zapamatovatelné image, pak je vše v naprostém pořádku. Účel tato kreace zcela splňuje. Když potkáte dámu na večírku s takovýmto modelem na hlavě, garantuji vám, že si dotyčnou zapamatujete do smrti.

P!nk

Foto: isifa

P!nk má typ obličeje, kterému tento střih příliš nesedneFoto: isifa

Náš verdikt: Zpěvačka P!nk je prostě úžasná, ale má celkem široký obličej s chlapeckými rysy. Měla by volit jemnější účesy, které její tvář opticky zúží.

Verdikt kadeřníka:(komentuje Alena ze Salonu Blow): Krátký účes postrádá šmrnc a je příliš objemný. Tento střih si žádá lepší zpracování.

Nicky Minaj

Foto: isifa

Nicki Minaj v přestojení za cukrátko z poutiFoto: isifa

Náš verdikt: Je libo cukrovou vatu?

Verdikt kadeřníka:(komentuje Alena ze Salonu Blow): Záleží na úhlu pohledu, co člověk, to názor. Vzhledem k jemnému obličeji by zpěvačce slušely něžnější účesy podporující její ženskost. Toto je však její image a jemnější variace by se nejspíš neshodovaly s potřebami klientky.

Jennifer Lopez

Foto: isifa

Jennifer Lopez by odborníci doporučili zcela jiný slavnostní účesFoto: isifa

Náš verdikt: Na luxusní příležitost se hodí luxusní účes. Tento však postrádá jakoukoli přirozenost a na hlavu vůbec nepatřil!

Verdikt kadeřníka:(komentuje Bára Lapáčková z Filip Gregor Hair Design): Dala by se udělat umírněnější varianta! Na významnější akci bych zvolila něco decentnějšího. Barva jí sluší, ale mohla by být tmavší, určitě ne blond!

Miley Cyrus

Foto: isifa

Miley Cyrus vypadá jako vrabec, ale jejímu obličeji to neprospěloFoto: isifa

Náš verdikt: Naprosto nechápeme, co tím měla zpěvačka na mysli...

Verdikt kadeřníka:(komentuje Peťa Janováčová ze Salonu Petra Měchurová): Účes je sice zajímavý, ale nehodí se k tvaru jejího obličeje. Špatně zvolený odstín barvy a účes vůbec nepodtrhuje ženskost. Celkový dojem? Bez tohoto účesu by byla hezčí. Doporučovali bychom potlačit zlaté odlesky a barvu přirozenější, učesat vlasy na pohled jemněji a hladčeji... a česat patku lehce přes oko.

Anne Hathaway

Foto: isifa

Anne Hathaway by kadeřnice doporučila delší vlasy jiné barvyFoto: isifa

Náš verdikt: Mladá herečka má krásný výrazný obličej: blonďaté vlasy od něj odvádějí pozornost a patka jej zbytečně moc zakrývá! Nádherná tvář, jakou má Anne, by měla být orámována tmavými vlasy.

Verdikt kadeřníka: (komentuje Bára Lapáčková): Barva by byla lepší přírodní hnědá, mohla by být oživena prosvětlenými konečky. Co se týče toho kratšího účesu, více bych ho rozcuchala. Hodilo by se to k tvaru jejího obličeje. Nejvíce by jí ale slušely delší vlasy.

Jennifer Aniston

Foto: isifa

Jennifer Aniston umí vypadat o pár let mladší, než je. Tento účes jí ale roky přidáváFoto: isifa

Náš verdikt: Jennifer je velice krásná žena s velmi atypickým tvarem obličeje. Milujeme ji ve vlasech vyžehlených i vlnitých, dlouhých i v těch po ramena. Vlasy sčesané na jednu stranu jí ale přidávají několik let!

Verdikt kadeřníka:(komentuje Bára Lapáčková): V barvě vlasů nevidím problém. V tmavém odstínu barvy by byl její obličej moc orámovaný. Světlejší barva ji zjemňuje. Sepnutý bok Jeniffer moc nelichotí. Podtrhuje to její kulatější obličej. Lépe k ní jdou rovnější a uhlazenější účesy.

Co na účesy celebrit říkáte vy?

Reklama

Načítám