Hlavní obsah

Volné šaty vévodkyně Meghan: Má pod nimi snad co skrývat?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Jen co se vévodkyně ze Sussexu vrátila z líbánek s manželem princem Harrym, je v jednom kole. Minulý týden doprovodila královnu na její cestě do Chesteru a o víkendu už byla v Lincolnshire na svatbě sestřenice prince Harryho, Celie McCorquodale. A hned se dostali do řečí kvůli oblečení.

Článek

Přesně po čtyřech týdnech od svého vlastního obřadu se vévodkyně a vévoda ze Sussexu objevili na svatbě znovu. Vdávala se Celia McCorquodale (29), sestřenice prince Harryho a neteř jeho matky, princezny Diany (†36). A ačkoliv na svatbě by měla být v hledáčku všech přítomných hlavně nevěsta, tentokrát, byť jistě nechtěně, jí trochu pozornosti ubral právě královský pár.

Foto: Profimedia.cz

Stejný nos, stejný úsměv. Celia McCorquodale, která si brala George Woodhouse, se jako příbuzná lady Diany rozhodně zapře. Kromě toho má ale stejnou tiáru, kterou měla i její teta na svatbě s princem Charlesem. I samotná květina je velice podobnáFoto: Profimedia.cz

Ladí jim to

Každý, kdo má alespoň špetku smyslu pro styl, určitě ocenil, jak krásně byla vévodkyně Meghan (36) s princem Harrym (33) sladěna. Kravata je stejného odstínu jako květiny na šatech jeho královské krásky. A právě tyto šaty vzbudily tolik pozornosti.

Maxi šaty jsou značky Oscar De La Renta a velice se vymykaly tomu, co měla na sobě většina ostatních dam. Nepůsobily zrovna tradičně, zato velice moderně. A rozhodně splňovaly všechna kritéria, kterými by se ženy z královské rodiny měly řídit. Tedy až na to, že neměla silonky.

Meghan opět dokázala, že jde hlavně s dobou. Tento styl totiž teď vévodí většině módních kolekcí. Nicméně ne vždycky stačí oblékat se podle posledních výstřelků módy. Vévodkyně to od všech samozvaných kritiků pořádně schytala.

Foto: Profimedia.cz

Harry jako správný gentleman pomáhá své ženě překonat všechny nerovnosti terénu Foto: Profimedia.cz

Mnoho lidí se k jejímu outfitu vyjádřilo jako k jasnému přešlapu, že jí vůbec neslušel a nesedl. Vtipálci zase čapli příležitost za pačesy a pořádně se do ní obuli. Dělají si legraci z toho, že šaty ušila z povlečení a fascinátor že je zase houbička na mytí.

Čeká snad miminko?

Ovšem ti nejstatečnější se Meghan a jejího výběru šatů zastávají. Prý zvolila takto volný střih z jednoho prostého důvodu – je těhotná. Jenže na to, aby bývalá herečka musela skrývat těhotenství, by při své tělesné konstituci musela být minimálně v pátém měsíci, dříve by to na ní zajisté nebylo vidět. A že by snad otěhotněla ještě před svatbou? Nevěříme, že by to Buckinghamský palác dovolil. Dost na tom, že si princ Harry, vnuk královny Alžběty, bral rozvedenou Američanku, bývalou herečku, a ještě navíc míšenku.

Foto: Profimedia.cz

Volnější šaty Meghan rozhodně nemá proto, aby zakryla těhotenské bříško. Podle nás je model od Oscara de la Renty velice vkusnýFoto: Profimedia.cz

Domníváme se, za tím není třeba hledat nic jiného, než že vévodkyně Meghan zvolila šaty, které se hodí na svatbu na venkově a ukázala, že existuje i jiný střih šatů než pouzdrovky, které si na sebe vévodkyně může obléci, a přesto vypadat velice vkusně. My bychom takové šaty braly hned!

Jak se vám šaty vévodkyně líbí?

Reklama