Hlavní obsah

Vpusťte zvířecí vzory do vašeho šatníku. Jsou sexy!

Foto: Mia Mirrelli

Za modelku tentokrát byla čtenářka DenisaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Zákon džungle už evidentně neplatí jen v přírodě. Módní návrháři na zvířecí srst spoléhají už několikátou sezonu a kopírují ji, seč jim síly stačí. Nechte se jimi inspirovat a vneste trochu divočiny i do svého šatníku. Leopard, zebra, tygr, nebo spíš mírumilovný dalmatin – kterého z nich si ochočíte?

Článek

Zvířecí vzory jsou zkrátka nesmrtelné. Můžete v nich vypadat naprosto neodolatelně, luxusně a svůdně, ale stejně jako se samotnými zvířátky s nimi musíte zacházet opatrně. Právě díky módním přehmatům některých jejich nositelek byly zvířecí oblečky častokrát synonymem kýče. My vám ale ukážeme, že se ničeho takového obávat nemusíte.

Stačí, když budete vzory šetřit. Zkombinovat leopardí kabát s leopardími botami a kabelkou není opravdu dobrý nápad, i když by se vám mohlo zdát, že to „pěkně ladí“. V dnešní době, kdy se nosí snad všechno se vším, jsou samozřejmě k vidění i módní experimenty v podobě mixu dvou různých zvířátek, ale jimi můžete dost často šlápnout vedle.

Začněte proto jedním zvířecím kouskem, kdy zbytek modelu necháte jednodušší, nebo vyzkoušejte sílu doplňků. Nejžhavějším trendem jsou zvířátka na botách, jak uvidíte na fotkách. Ty jsme pořizovali v Divoké Šárce se čtenářkou Denisou, a bylo to o to zajímavější, že sama zvířecí vzory příliš nenosí. Podle nás je to ale škoda, v oblečení, které vybírala stylistka Janka, totiž vypadá úžasně!

Kabátek à la Cruella de Vil

Toužíte po podobném kabátku, jaký měla Cruella de Vill ze 101 dalmatinů, ale nechcete kvůli tomu stejnějako ona nahánět štěňátka? Vyzkoušejte totožný kabátek, jaký jsme oblékli naší dnešní modelce. Kombinace s puntíky je netradiční, ale jak vidíte, vypadá skvěle. Nejlépe uděláte, když k měkkoučkému kabátku (a ke všem mohutnějším kabátkům, kožíškům) zvolíte užší kalhoty. Stylistka Janka sáhla dokonce po legínách, přes které Denise natáhla kozačky nad kolena.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: triko (Topshop, 600 Kč), kabát (Topshop, 3255 Kč), legíny (Vero Moda, 399 Kč), boty (Mixer, info o ceně v obchodě), náušnice (Topshop, 550 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Za tenhle kabátek by nám Cruella utrhla ruce!Foto: Mia Mirrelli

Leopardi na nohou

Boty se zvířecími potisky jsme vám naservírovali už ve článku Zaostřeno na boty. Tyhle nikdo nepřehlédne!, kde hrály hlavní roli pruhované zebry. Tentokrát došlo i na leopardy, kteří se určitě rádi nechají nosit na podpatcích. A k čemu je stylistka obula? Ke kraťasům, které byly zdobené podobným vzorem. Pokud je to na vás ulítlé příliš, klidně je vyměňte za nějaké jednobarevné. Denisa se nám moc líbila i ve světlém sáčku, které divočinu trochu zkrotilo.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: kraťasy (Mango, 799 Kč), legíny (Vero Moda, 399 Kč), tílko (Mango, 399 Kč), sako (Mango, 1199 Kč), náušnice (Topshop, 170 Kč), boty (Topshop, 1995 Kč), náhrdelník (Mango, 899 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Světlé sáčko Denise moc slušeloFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Boty se zvířecím potiskem jsou velkým trendemFoto: Mia Mirrelli

Jednoduchost korunovaná zebrou

Chcete si užít zvířátek, ale na velké plochy vzorů si nepotrpíte? Oblékněte se do jednoduchého modelu, ke kterému přidáte jen široký pásek a (nebo) boty. My jsme se rozhodli vzdát hold zebře, ale pokud máte jiného favorita, klidně jím její černobílé pruhy nahraďte.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: rolák (Zara, 399 Kč), legíny (Vero Moda, 399 Kč), boty (Guess, info o ceně v obchodě), náušnice (Topshop, 1000 Kč), pásek (Mango, 1199 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Zebří doplňky oživí každý jednoduchý outfitFoto: Mia Mirrelli

Zahřejte se vestou

Nebudeme lhát, tahle vesta nás dostala. Nejen že krásně hřála (na kopci, kde foukalo, se nám opravdu hodila!), ale díky tomu, že měla pásek, nevypadala dobře jen v obchodě, ale i na naší slečně. Další vesty můžete obhlédnout ve článku Kožešinové vesty: Tyhle si zamilujete!. Na podzim jsou ideální!

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: legíny (Vero Moda, 399 Kč), rolák (Zara, 399 Kč), vesta (Ann Christine, 1500 Kč), boty (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Kožešinová vesta je „must have" letošního podzimuFoto: Mia Mirrelli

Vybarvená zvířata

Vzory se samozřejmě nenosí jen v původní, přesně okopírované verzi, hitem jsou také barevné zvířecí vzory nebo vzory, které jsou zvířátkem jen inspirované. Tak jako kalhoty, ve kterých si zapózovala Denisa. Stylistka jí k nim vybrala zářivě modrý svetřík a barevnou brož, která se dá upíchnout i do vlasů.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: svetřík (Zara, 899 Kč), kalhoty (Mango, 1120 Kč), brož (Zara, 399 Kč), kabelka (Zara, 2799 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Brož můžete připnout i do vlasůFoto: Mia Mirrelli

Jak se vám líbí naše dnešní modely a které z nich byste samy nosily? Budeme se těšit na vaše reakce.

Vizáž a styling: Janka Letková

Reklama

Související témata:

Načítám