Hlavní obsah

Všechochuť z prosince: Elton je hysterka a Ester vítězka

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V prosinci konečně vypuklo nefalšované vánoční šílenství. Elton John (72) mrskl v hysterickém záchvatu po řidiči kabelku, Gwyneth Paltrow (47) si nadělila vibrátor a Mikolas Josef (24) závodil na velbloudovi – na Karlově mostě. Mimochodem Ester Ledecká (24) má v kapse další zlato a opět to nikdo nečekal. Bláznivý měsíc ale ještě není u konce.

Článek

O pořádnou senzaci se postaral italský umělec Maurizio Cattelan (59), když ve floridské galerii Art Basel vystavil své poslední dílo. Obyčejný banán přilepený ke zdi šedivou páskou se z nepochopitelných důvodů prodal za 120 tisíc dolarů. O pár dní později jej ovšem za přítomnosti vyděšeného publika snědl vtipálek David Datuna (45). Celé představení však bylo domluvené a nejdražší banán světa byl následně vyměněn za jiný.

Gigantické výdaje

Ale ani u nás v Česku nebyla o umění nouze, vždyť v pražském paláci Žofín proběhla dražba unikátních obrazů. Za mistrovský počin Karla Gotta (†80) s názvem Mona Lisa zaplatil kupec bez aukční přirážky celých 1,7 milionu korun.

Utrácelo se všude, a samozřejmě i ve jménu Vánoc. V hotelu Kempinski Bahía ve španělské Marbelle se pyšní stromečkem s diamanty, safíry a šperky od nejrenomovanějších značek, například Chanel, Bvlgari či Cartier. Cena ozdobeného jehličnanu je vyčíslena na neuvěřitelných 11,9 milionu liber.

Foto: Profimedia.cz

Na vánočním stromečku v Marbelle se třpytily ozdoby od nejluxusnějších módních značekFoto: Profimedia.cz

Královské móresy

To Elton John si evidentně s výdaji navíc hlavu nedělá. Když v rámci svého turné Farewell Yellow Brick Road vystupoval ze soukromého letadla v Sydney, přistavené auto údajně nestálo tam, kde si sir představoval. Šlechtic nešlechtic, rozezleně hodil svou Gucci kabelku za 2000 liber směrem k řidiči. Ujít pár kroků navíc není pro zpěváka jeho formátu přece jen tak. No nedokážeme si představit, co bude dělat, až zjistí, že hudební hitparádu ovládla tento měsíc Mariah Carey (49) s písní All I Want For Christmas Is You, která pochází z jejího alba z roku 1994.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Elton John nerozdává vždy úsměvy na potkání Foto: Profimedia.cz

Velbloudí závody 

Český zpěvák a multiinstrumentalista Mikolas Josef na sebe umí strhnout pozornost i jinak než jen skvělým singlem. Spolu s hercem Vaškem Matějovským (23) chtěli udělat radost dětem v Klokánku. Rozdávat vánoční dárky měl ten, který vyhraje závod na velbloudovi. Bizarní podívanou uspořádali na pražském Karlově mostě, a přestože zvítězil Mikolas, nakonec se gentlemani dohodli, že na Ježíška si v Klokánku zahrají oba dva.

Foto: Profimedia.cz

Velbloudímu závodu na Karlově mostě nevěřícně přihlíželi i turisté Foto: Profimedia.cz

Sexuální pomůcky

Ten opravdový by ale ke Gwyneth Paltrow letos zřejmě nepřišel, alespoň ne před dvaadvacátou hodinou. V novém reklamním spotu pro vlastní značku Goop hraje blonďatá kráska hlavní roli, celou dobu jej však komentuje mužský hlas. Hlavní myšlenku videa lze shrnout do jediné věty: „Udělej něco pro ostatní, ale nezapomeň na sebe.“ Vibrátor, kterým chce herečka původně obdarovat někoho jiného, si nakonec s šibalským výrazem odnáší pryč. Reklama vzbudila obrovské, především pozitivní, ohlasy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Gwyneth Paltrow si v reklamě nadělí vibrátor Foto: Profimedia.cz

Další vítězství 

Vlnu pozitivních ohlasů si právem vysloužila i sportovkyně roku 2019 Ester Ledecká. V kanadském Lake Louise si 6. prosince v alpském lyžování dojela pro jedno vítězství ve Světovém poháru, po sérii závodů obsadila nakonec sedmou příčku. Česká „obojživelnice“ dokázala, že je ve formě a že s ní soupeřky musí stále počítat.

Foto: Profimedia.cz

Ester Ledecká předvedla svůj sportovní talent tentokrát v Lake LouiseFoto: Profimedia.cz

Teď už zbývá jen jediné – popřát vám krásného Silvestra a jen to nej do nového roku! Chcete vědět, co vás v následujících měsících čeká? Přečtěte si předpověď od vědmy Helen Stanku (42).

Reklama

Načítám