Hlavní obsah

Souhrn měsíce: Mistrův odchod a sabotáž na přehlídce Chanel

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátkem října otřásla Českou republikou tragická zpráva. Smrt mnohonásobného slavíka se dotkla nejen naší země, ale i velké části Evropy. Karel Gott (†80) si získal srdce milionů fanoušků, a ačkoliv se pro mnoho z nich zastavil svět, ten showbyznysový se točit nepřestal.

Článek

Slzám se v říjnu ubránit nešlo. Pouhý den den po odchodu Mistra podlehl rakovině i „trenýrkový král“ Petr Vlasák (†45) a šestého nás ve věku 92 let opustila také legendární herečka Vlasta Chramostová. Nechť odpočívají v pokoji. Smutečních oznámení opravdu nebylo pomálu, přesuňte se tedy s námi k radostnějším událostem a módním novinkám.

Hra o trůny? 

O tom, že Češky patří mezi nejkrásnější ženy světa, už opravdu nemůže být pochyb. Zbytek nevěřících přesvědčila před pár dny na jedné z nejprestižnějších mezinárodních soutěží Miss Earth Klára Vavrušková (20), která se stala druhou vicemiss.

Podle vědeckých propočtů má ale nejperfektnější tvář americká topmodelka Bella Hadid (23) – antický ideál krásy splňuje podle speciálního počítačového programu z 94,35 %. Protože jí však prý k dokonalému obličeji pomohlo pár plastických zákroků, vítězí u nás opět Klára.

Foto: Archiv České Miss

Klára Vavrušková vybojovala na světové soutěži třetí místo Foto: Archiv České Miss

Fitko v zrcadle

Pro všechny budoucí účastnice soutěží krásy nebo zkrátka pro lidi, kteří se chtějí dostat do formy, představila americká společnost Mirror unikátní zrcadlo: kromě odrazu vám ukáže cvičební plán a přidělí osobního trenéra (ten je „uvězněný“ v zrcadle). To by bylo, abyste neviděli výsledky ještě do letošních Vánoc! Za 1 500 dolarů může viset domácí posilovna i u vás v obýváku.

Foto: Profimedia.cz

Zrcadlo vám pomůže zhubnout, ale rozhodně ne bez námahyFoto: Profimedia.cz

Tak trochu jiná Adele

Zda je majitelkou zeštíhlujícího zrcadla i Adele (31), se můžeme jen dohadovat. Pravda ale je, že zpěvaččiny kypré tvary jsou již minulostí. Na narozeninové oslavě rapera Drakea (33) vzala přítomným dech svou novou, o dvacet kilogramů lehčí figurou. Z její proměny by měl pravděpodobně radost i samotný Karl Lagerfeld (†85), který Britku s nezaměnitelným hlasem stihl ještě před smrtí kvůli váze urazit.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Adele shodila téměř dvacet kilogramů a vypadá skvěle!Foto: Profimedia.cz

Pocta Lagerfeldovi

I když si bělovlasý návrhář s nějakou společenskou taktností hlavu nelámal, jeho práce byla bezchybná a talentu měl na rozdávání. Na počest Karla Lagerfelda uvedla značka nesoucí jeho jméno kampaň s názvem A Tribute to Karl: Projekt bílé košile. Právě taková košile byla ikonickým prvkem Lagerfeldových kolekcí i jeho vlastních outfitů. Řada světových osobností i návrhářových přátel, je mezi nimi i česká modelka Eva Herzigová (46), přetvořila košile podle svých představ.

Výsledná díla jsou součástí putovní výstavy, kterou jste mohli obdivovat od 23. do 28. října v pražské Nákupní galerii Myslbek. Sedm vybraných designů bylo navíc 77krát replikováno a za částku 777 eur jsou k dispozici všem módním nadšencům.

Foto: Archiv firmy Vermont

Unikátní košile značky Karl Lagerfeld mohli vidět návštěvníci na speciální výstavěFoto: Archiv firmy Vermont

Faux pas na přehlídce

Kromě Fendi a Chloé pracoval Karl Lagerfeld také pro značku Chanel, která uspořádala 1. října v Paříži přehlídku s modely pro jaro 2020. Mezi modelky se ovšem infiltrovala francouzská komička vystupující pod příznačným pseudonymem Marie S’Infiltre (28). S neznámou ženou v kostýmku s kohoutí stopou si poradila až Gigi Hadid (24), která jí zastoupila cestu a odvedla ji pryč z mola.

Během pár dní se instagramový účet mladé šprýmařky rozrostl o desítky tisíc sledujících. Jsme zvědaví, co provede příště. Mimochodem – v kuloárech se šušká, že v březnu by měl módní dům Chanel otevírat kamennou prodejnu konečně v Praze. Stane se klenotem Pařížské ulice?

Foto: Profimedia.cz

S drzou komičkou si ochranka neporadila, zasáhnout tedy musela až Gigi HadidFoto: Profimedia.cz

Hvězdná kolekce

Do března se toho ale ještě hodně uděje. Do kin například zamíří další díl Hvězdných válek. Star Wars: Vzestup Skywalkera budete moci na plátně zhlédnout až 19. prosince, značka Levi’s už ale teď prodává speciální kolekci s motivy filmu. V pražském Levi’s Storu na Václavském náměstí si můžete navíc personalizovat tričko. Necháte si na něj vytisknout oblíbenou hlášku? A věděli jste, že bílé kalhoty, které v původní trilogii nosil hlavní hrdina Luke Skywalker, byly právě levisky?

Foto: Archiv firmy Levi’s

Kolekce s motivy Hvězdných válek nabízí zajímavé kousky jak v dámské, tak v pánské řaděFoto: Archiv firmy Levi’s

Den influencerů

Těšit se můžete také na událost roku ze světa českých sociálních sítí: 28. listopadu se odehraje slavnostní večer Czech Social Awards. Finálové hlasování začíná už 11. listopadu a influenceři v něm soutěží v šesti kategoriích: Inspiration & Influence, Fun & Entertainment, Cosmo Rising Star, Fair Play, Televizeseznam.cz Video Talent a také Go Global – její vítěz bude Českou republiku reprezentovat na Global Social Awards 2020. Chcete být součástí akce a podpořit inspirativní osobnosti? Hlasujte pro své oblíbence. Vstupenky na finále jsou v prodeji na portálu GoOut.

Foto: Archiv Czech Social Awards

V minulých letech si akci Czech Social Awards nenechala ujít například Simona Krainová (46)Foto: Archiv Czech Social Awards

Reklama

Související témata:
Klára Vavrušková

Načítám