Hlavní obsah

Vychytané dárky pro kamarády

Foto: Thinkstock

Udělejte svým kamarádům radost osobitým dárkemFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte dobrého kamaráda, kterému chcete koupit něco hezkého pod stromeček, ale pořád ne a ne přijít na nějaký originální nápad? Máme pro vás 18 tipů, které by mohly být dobrou inspirací! Podívejte se, co všechno by mu mohlo udělat radost…

Článek

1. Vánoční dárky s šokujícími slevami až 90%!

Přemýšlíte, čím letos potěšit své blízké, svého partnera nebo kamarádku? Chtěli byste jim opravdu udělat radost, ale nechcete utratit zbytečně moc peněz? Řešení je velmi jednoduché, stačí si prohlédnout nabídku portálu HyperSlevy a vybrat si z úžasných nabídek pro daný den se slevou až 90%! Romantická večeře ve dvou, báječná masáž, poukaz do solária nebo třeba adrenalinový zážitek, to vše můžete mít a stačí k tomu několik kliknutí. Vše je navíc velmi jednoduché a přehledné, zkrátka radost nakupovat!

2. Dobročinná sklenička

Spojte nákup dárečku s dobrou věcí a přispějte na nadaci Terezy Maxové. Stylové skleničky pochází z dílny renomovaného sklářského designéra Ronyho Plesla a poprvé byly představeny na letošním Designbloku. Kolekci Teribear seženete v síti obchodů Interspar.

Cena: 249 Kč

3. Pro hudebního fanouška

Má váš kamarád rád zpěváka Davida Kollera? Pak ho novinka Teď a tady určitě potěší. Zpěvák totiž každý disk vlastnoručně podepsal. Hudební CD se tak stává i zajímavým sběratelským kouskem.

Cena: 299 Kč

4. Balíček pro citlivou pleť

Hezky vonět a líbit se nechceme jen my ženy, ale i pánové. Balíček Nivea obsahuje antiperspirant, gel na holení a balzám po holení. Gel i balzám jsou určeny pro každý typ pleti včetně té nejcitlivější.

Cena: 390 Kč

5. Notýsek, aby nezapomínal

Má rád originalitu a k tomu horší paměť? Obdarujte ho netradičním, eko-friendly dřevěným notýskem Flamingopark. Vybírat můžete mezi světlejším a tmavším designem. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása.

Cena:150 Kč

6. Elegantní kožený pásek

Kvalitní pásek v černé kůži je klasikou, která potěší každého muže. Jednoduchý pásek od Bati je zdobený jen kovovou sponou a hodí se jak k džínsům, tak i elegantnějším černým kalhotám.

Cena: 299 Kč

7. Chladicí půllitr

Skvělý dárek pro všechny milovníky piva! Chladicí půllitr totiž dokáže oblíbený nápoj udržet studený i v tom největším parnu. Je vyplněn průsvitnou netoxickou kapalinou, která při zmrznutí ztuhne. Obdarovaný tak pije pivo ze sklenice z ledu, ovšem může zcela zapomenout na nepříjemné rozpouštění vody a její kapání na oblečení či na ubrus.

Cena: cca od 170 Kč

8. Otvírák na víno

Má váš kamarád rád dobré víno? Tak to jistě uvítá dárek v podobě kvalitního otvíráku od Tescomy, kterým snadno a rychle otevře každou lahev vína. A pokud chcete být stylové, pořiďte mu k němu i nějakou dobrou lahev, ať si může svůj dárek rovnou vyzkoušet.

Cena: cca od 129 Kč

9. Luxusní psací sada

Pokud váš kamarád patří k těm, kteří tráví většinu času v obleku a bez pera se v podstatě neobejdou, je tohle pravý dárek pro něj. Díky této luxusní dárkové psací sadě udělá dojem! A jestliže má rád i Charlese Dickense, není co řešit. Sada Barnaby Charles Dickens v dárkovém pouzdře obsahuje kovové kuličkové pero a roller. Obojí v krásném stříbrnočerném designu.

Cena:cca 1224 Kč

10. Sportovní batoh

Sportovní batoh do města i do přírody nabízí firma Nordblanc. Váží jen 700 gramů a jeho obsah je dostačujících 28 litrů. Pokud se domníváte, že by byl tím vhodným dárkem pro vašeho kamaráda, neváhejte a vybírejte ze tří různých barevných kombinací.

Cena: 695 Kč

11. Pouzdro na foťák

Má váš kamarád zálibu ve focení a neustále u sebe nosí malý fotoaparát, aby mohl vše dokumentovat? Možná se mu bude hodit tohle malé designové pouzdro od firmy Crumpler, jehož součástí je i vnitřní kapsa na malé předměty a pásek. Vybrat si můžete z několika barev.

Cena:307 Kč

12. Nenechte ho stresovat!

Máte pocit, že je v poslední době nějaký nervózní a ve stresu a vy potřebujete kamaráda – kliďase? Kupte mu takzvaný Stress killer. Místo aby rozbíjel talíře, ať hází magnetické kuličky na nerezovou podložku. Lze tím prý účinně vybít přebytečný vztek bez toho, aby to odneslo jeho okolí.

Cena: 349 Kč

13. Golfistou aspoň u psacího stolu

Máte kamaráda vášnivého golfistu anebo pořád mluví o tom, jak by se jím rád stal, kdyby…. ? Na nic nečekejte a dopřejte mu pár jamek zcela bez tréninku. S Naoko Golf Mouse Set – tedy podložkou pod myš ve tvaru greenu a s myší připomínající golfový míček může trénovat i o pracovní době.

Cena: 715 Kč

14. Dárek, který udělá radost i vám

Potřebujete neustále v domácnosti něco opravit, přidělat nebo vyvrtat a nemáte partnera nebo je ten váš coby kutil nepoužitelný? Investujte do kamaráda a kupte mu OBI B příklepovou vrtačku. Poradí si s betonem, dřevem i ocelí, prodává se v praktickém kufříku. Je to sice větší investice, ale až budete příště něco potřebovat, bude mnohem těžší vám to odmítnout.

Cena:1990 Kč

15. Kšiltovka s potiskem

Hledáte drobný a ne moc drahý dárek pro kamaráda, který je vyznavačem skate módy? Určitě nic nezkazíte moderní kšiltovkou s celoplošným potiskem, kterou zakoupíte v obchodech New Yorker. Vybírat můžete z více barevných kombinací.

Cena:219 Kč

16. Přívěsek

Je malý a věčně ušmudlaný. Kdo? Přece Čenda kominík neboli přívěsek, který nosí štěstí a pochází z ruční dílny od shareeka. Vašeho kamaráda jistě rozesměje!

Cena:109 korun

17. Aby měl silné paže

Ruční gyroskop neboli posilovací hračička trénuje svaly celé paže. Obsahuje setrvačník, který když se roztočí šňůrkou, vyvine sílu až 18 kg! Malá, ale výkonná pomůcka nenechá nikoho zahálet! Cvičení s Powerballem zároveň působí jako prevence proti syndromu karpálního tunelu, takže jestli je váš kamarád kancelářský pracovník, máte pro něj skvělý dárek!

Cena:400 Kč

18. Dopřejte mu vášnivé Vánoce

Chcete, aby si váš kamarád Vánoce opravdu užil? Potěšte ho i jeho partnerku novým přípravkem, který je právě na trhu s názvem Liderin. Obsahuje kombinaci látky L-arginin a extrakt Pinus pinaster, které slibují vyvolat a zlepšit erekci, a to již do 60 minut. Pravidelný sex navíc prodlužuje život, což je u kamarádů záměr, nebo ne?

Cena za 6 tablet: 431 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám