Hlavní obsah

Vychytávky do domácnosti: Jaké šikovné fígle umí „obyčejný“ fén na vlasy?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Možná nevíte, že ty nejlepší věci, které běžně používáte v domácnosti, skvěle fungují i v jiných situacích, než jste zvyklí. Bezvadným příkladem takového geniálního pomocníka je i klasický fén na vlasy. Věděli jste, že vám dokáže vyžehlit pomačkané tričko?

Článek

Určitě víte, že bez fénu se v zimě pravděpodobně neobejdete. Mokré vlasy do mrazivého počasí nepatří a ti, kteří už tento „bezfénový“ experiment odstonali, vám to mohou odpřisáhnout. Věděli jste ale, že se „obyčejný“ fén hodí nejen jako vysoušeč vlasů?

Jestli s jeho pomocí pravidelně rozmrazujete okna u auta nebo sušíte tričko, které si nutně musíte vzít ještě ten den po vyprání (a nedisponujete sušičkou), dáváme vám palec nahoru za vynalézavost. My vám ovšem představíme hned čtyři úplně jiné jednoduché tipy (mimo jiné třeba i jak šikovně odstranit voskovky z nábytku), kdy se vám tento pomocník bude náramně hodit. Tak fén do ruky, jde se experimentovat.

Jaký ještě jiný fígl s fénem znáte? Podělte se s námi o něj!

Reklama

Související témata:

Načítám