Hlavní obsah

Tužidlo na hřeben aneb Triky kadeřníků, jak správně vyfoukat vlasy

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fénování patří k pravidelné údržbě kštice skoro stejně jako mytí. Ovšem ne každý si umí vlasy vyfoukat tak, aby přes den neztratily svěžest a objem. Ukážeme vám, jak na to – a rozhodně to nedá takovou práci, jak si možná myslíte.

Článek

Domníváte se, že stačí ráno jen zapnout fén a během pěti minut máte hotovo? Mýlíte se (pokud tedy nemáte sestřih na ježka). Jestli vám nejde jen o prosté vysušení, ale chcete si vytvořit i slušivý účes, věnujte se fénování trochu důkladněji. Poctivé vyfoukání totiž může vlasům dát mnohem větší objem než ten nejlepší stylingový přípravek.

Protože mnoho žen neví, jak si správně vyfénovat vlasy, oslovili jsme kadeřníka Alexandra Sokolova, předního mezinárodního experta. Exkluzivně nám poradil a osobně předvedl pár triků, jak kýženého a především krásně přirozeného účesu dosáhnout. A věřte, že to není nic složitého. Rozhodně nestrávíte hodinu s fénem v ruce, naopak – pár drobných profesionálních tipů změní vaši foukanou k nepoznání!

Děkujeme salonu Alexandra Sokolova za poskytnutí prostor k natáčení. Alexandre Sokolov studio de beaute, Mánesova 1598/60, Praha 2, salonsokolov.cz

Tvář Proženy.cz

Jak dopadlo hlasování soutěže Tvář Proženy.cz, můžete zjistit zde. Slavnostní vyhlášení se chystá už na příští týden – proběhne 30. listopadu na galavečeru pořádaném agenturou Czechoslovak Models. Tři nejúspěšnější soutěžící Tváře Proženy.cz si užijí nejen slavnostní akci, ale obdrží i ceny od značky Rowenta – vítězka se může těšit na automatickou kulmu So Curls, druhá dáma v pořadí pak na styler Fashion Stylist 3 v 1 a třetí si odnese žehlicí kartáč Straightening Brush. V následujícím období pak s výherkyní redakce nafotí módní fotoeditorial, který bude rovněž publikován na webu Proženy.cz.

Jaký je váš trik pro skvělý a vzdušný účes? 

Reklama

Načítám